• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

selaaam kızlar komşular bende şimdi keşfettim burayı bende nato yolundayım ümraniyeyede yakınm üsküdarada maxiyede nasıl keyifler neyse hepinizi öptüm şekerler by opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kızlar siz burdamısınız bende sizi diğer topikte arıyorum diyorum niye gelmiyo bunlar
ama kokularınızdan buldum siziiii
hg gözde :)

Nerelerdeydin sen,giriyorsun selam verrmiyorsun.Başka birşey düşünmeye başlamıştım.

Kızım rahatsız ne yapacağım bilmiyorum.Kusma ve ishal var.Ve elimden birşey gelmiyor.Hemşire arkadaştan haber bekliyorum ona göre hastaneye götüreceğiz

cnm denk gelmedıkkı hıc neden slm vermemezlık edeyımkı :(
ne oldu elife ya hayırdır cnm yedıgı bısı mı dokundu veya üşüttümü:(

hg cnm nato yolunun neresındesın yakınız senle:)

canm benm merhaba ben çamlıcakonakları diyorlar hani yeni yol yapılıo ya ordan aşşağiya doğru bilmm anlatabildimmi ben oraya gelin geldim anlatma kabiliyetim pek yoktur benm nasılsın iiisindr umarım sen neresindesin kaydirigubbakcemile5

canm benm merhaba ben çamlıcakonakları diyorlar hani yeni yol yapılıo ya ordan aşşağiya doğru bilmm anlatabildimmi ben oraya gelin geldim anlatma kabiliyetim pek yoktur benm nasılsın iiisindr umarım sen neresindesin kaydirigubbakcemile5

cami sokaktanmısın:)

Back