• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Ya seninle sohbete doyamıyorum valla.Ama gideyim artık kendine çook çokk iyi bak.Yarın büyük ihtimalle yine oralardan geçeceğim anneme giderim büyük ihtimalle.Oğluşuna ve sana güzel uykular diliyorum.Hayırlı geceler canım benim Allah' a emanet olun

tmm cnm sasırmam. yeterki karşılasalım:) kızın nasıl oldu cnm bu arada düzeldimi tamamıyle

sanada cnm iyi geceler bende cıkayım cok gec oldu :) bizde sizleri öptuk kib . seni seviyorum arkadasım Allah rahatlık versın cnm

Şükür düzeldi gibi bünyesinden dolayı çabuk öksürük başlıyor idare edip alışmaya çalışıyoruz

aman onlar hasta olmasın onlar herseyımız hadı tatlım bende cıktım optum seni

selam komşularrr baya bi sohbet etmişsiniz siz:) bizim mesai hakkatten çook erken başladı kızım çok huysuz iştahsız ve ateşi var off ya sanırım yine diş gelio. inşallah bu sefer daha sorunsuz atlatırız:(

mrb cnm ewwt gece baya takıldık biz:) inş. cnm ya diş çıkarması bir problem cocuklarda inş. bu sefer çok kolay atlatırsınız.her bır seyde huy deiştiriyolar bu dönemlerin cok zor cnm.

Sorma thanderc berkesel ile sohbet güzel oluyor valla.Tavsiye edrim

Sağol canım komşucuğum 24.00 sıralarında sizin oralardan geçtim sana selam yolladım aldın mı?

komşu komşu huuuuuuuuuuu oğlun geldimi geldi ne getirdi inci boncuk kime kime sana bana daha kime kara kedıye kara kedi nerde kk ya kaçtı:)

Back