Mozaik embriyo

Yeni tedavilere çok heyecanlanıyorum seİnşallah güzel haber gelir Cuma günü Allah çabanın mükafatını versin inşallah

Yaa işte çok zor durumlar Allah yardımcısı olsun arkadaşının.
Pgt’sizi düşünüyorum ama cesaret edebilir miyim? Sanmıyorum.
Ben pgt’li embriyo ile kimyasal yaşadım. Kuzenimde de gelişim durdu 8. hafta kürtaj oldu.. Yani olmayacak ise genetiği sağlam embriyo ile de olmuyor. Ama tabi pgt’sizde bu olumsuzlukları yaşama ihtimali çok çok daha yüksek, bu yüzden cesaret edemem büyük ihtimalle.
Bekleyen mozaik embriyonun oranını ve hangi kromozomda ne sorun olduğunu biliyor musun?

4 kromozon da 5q,6,12,20.kromozonlar %30 mozaik ayrica bir tane de parsiyel dublikasyon 5q ve monozomi 21 var

4 kromozon da 5q,6,12,20.kromozonlar %30 mozaik ayrica bir tane de parsiyel dublikasyon 5q ve monozomi 21 var

%30 oranı iyi buluyorlar ama inşallah gerek kalmasın yedekte dursun
Sana da “işlem hatası olabilir, %100 sağlıklı da olabilir” dediler mi? Mozaiklerde bu ihtimal varmış ama hepsi için geçerli mi bilmiyorum.

Çocuklarının ikisi birden mi etkilendi?
Hayır etkilenme durumu yok bölünme gibi degil
İki embriyo transferi yapıldı pgtsiz eşinde sorun vardı azospermiydi demek ki kromozomlara yansıyan bir durum vardı yaşta ileri ivf olunca fark edilmedi demek ki pgt yapılması bilmemiz çok daha iyi

Evet cnm söylendi teknik hata olabiliyormuş sanirim benim gibi koyduranlar oldu canli dogumlar artinca bu kaniya vardilar hakkimizda hayirlisi ben de son sansimi kullandim bakalim ne olacak.

Şimdi Altay Kayalar diye çocuğa var kristal çocuk genleri ile oynanmış diyorlar çok gülüyorum öyle birşey o teknoloji olsa biz kullanirdik insanlar güzel olan seylere kulp bulmayı seviyor birde bilinmeyene Ahkam kesmeyi keşke gen düzeltme işlemi olsa

Bir şey soracağım benim ve eşimin genetik sonucu normal çıkarsa yine de pgt ye gerek var mıdır siz bu konuda en azından benden daha çok şey biliosunuzdur

Bir şey soracağım benim ve eşimin genetik sonucu normal çıkarsa yine de pgt ye gerek var mıdır siz bu konuda en azından benden daha çok şey biliosunuzdur
Yaş kaç acaba önceden tüp Bebek yaptınız mı? Esinizde sperm sorunu var mı? İlkse bir sorun yoksa yaşınız 35 ten küçükse pgt ye çokta gondermezler

Yaş kaç acaba önceden tüp Bebek yaptınız mı? Esinizde sperm sorunu var mı? İlkse bir sorun yoksa yaşınız 35 ten küçükse pgt ye çokta gondermezler
Yaş 31 . Evet sperm sorunu var tek testisli ama teke gore normal sayısı. Daha önce 1 defa denedik kürtaj oldum 6. Haftada . Ikinciye hazırlanıyorum genetik yaptrdik ne olur ne olmaz diye sonuç bekliyoruz

Yaş 31 . Evet sperm sorunu var tek testisli ama teke gore normal sayısı. Daha önce 1 defa denedik kürtaj oldum 6. Haftada . Ikinciye hazırlanıyorum genetik yaptrdik ne olur ne olmaz diye sonuç bekliyoruz
Pgt biraz maliyetli usd ile yapıyorlar ama dediğim gibi ailede kromozom sorunu olmasa bile bazen embriyo bolunurken kromozomlarda sorun olabiliyor
Sizin ilk denemenizden dondurulmuş embriyonuz var mı?

Pgt biraz maliyetli usd ile yapıyorlar ama dediğim gibi ailede kromozom sorunu olmasa bile bazen embriyo bolunurken kromozomlarda sorun olabiliyor
Sizin ilk denemenizden dondurulmuş embriyonuz var mı?
Evet var 3 tane. Diyelim genetik testimiz normal cıktı yine de olabilir yani cok sans lazım demek. 2 ay geçti daha sonuçladınız da cikmadi

Evet olabiliyor . Bizim genetikte ikimizde de sıkıntı yok ama Son deneme hariç embriyolarımızın hepsi hasta çıktı
Aa çok şaşırdım işte o zaman yine yiyecek ekmeği varsa yaşar a geliyo konu her zamanki yere yani. Benim de her şey normaldi böyle oldu anlayamadık. Peki son deneme tuttu mu son durum be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…