Mozaik embriyo

Eki Görüntüle 3172617
Eki Görüntüle 3172618

Merhaba arkadaşlar. 4 adet iyi kalitede embriyolarımızı genetiğe göndermiştik.
1 adet mozaik - 2 adet olumsuz - 1 adet sonuç alınamadı bilgisi gelmişti(3 numara olan)
3 numara tekrar genetiğe gittiğinde sağlıklı geldi
maalesef transfer günü çözüldüğünde transfere uygun ilerlemedi ve elimde mozaik kaldığı için o gün mozaik transferi uygun görüldü. (1 numaralı olan )

Şişli Memorial Yücel hoca doktorumdu. Hastaneden ve kendisinden çok memnun kaldım.
Embriyoloğumuz sağlıksız ise düşükle sonuçlanacağını söyledi.
Bugün itibari ile 8+2 yim. 12. haftaya kadar riskim yüksek olasılıkla devam ediyor.
Dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıcakla kucağıma alabilirim.
Mozaik sonucuna göre internette araştırma yaptıkça canım sıkılıyor, Kadın doğum uzmanımız sağlıklı bir görünüme sahip dedi şimdilik. bende sizdeki yorumlardan esinlenerek perinatolojiye randevu alacağım. hayırlısı ile devam edebilirsem sürecimi sizinle paylaşırım.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Umarım sağlıkla alırsınız çocuğunuzu kucağınıza. Bir gelişme var mı? Bizimde bir mozaik embriyomuz var. Transfer ettirip ettirmemkte çok kararsiz kaldık.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi gördüğümüz hastaneden dosyamızı kolayca alabiliyor muyuz? İki defa şişli memorialde başarısız denememiz oldu. Farkli bir yerde denemek istiyoruz. Dosyamizi istesek veriyorlar mı?

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi gördüğümüz hastaneden dosyamızı kolayca alabiliyor muyuz? İki defa şişli memorialde başarısız denememiz oldu. Farkli bir yerde denemek istiyoruz. Dosyamizi istesek veriyorlar mı?
bende yakın zamanda oradaki tüm test sonuçlarını tüm sürecin evraklarını istedim.
mail adresi paylaşıyorlar. bir kağıda istediklerinizi yazıp eşinizle imzanızı + kimlik fotokopinizi istiyorlar mail yolu ile.
sonrasında sırası ile tüm evraklarınız dosyanız size mail yolu ile iletiliyor

Merhaba arkadaşlar bende 19.04 çarşamba günü bir mozaik embriyo transferi oldum umarım güzel haberler verebilirim dua edin

Eklentiler

• IMG_1412.jpeg
    IMG_1412.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_1414.jpeg
    IMG_1414.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba sonucunuz ne oldu diye merak ediyorum ama… olumsuz ise üzmek istemem!🙏 Benim de 1 adet mozaiğim var eylül gibi transfer planlıyoruz.
Merhaba çok sık giremiyorum mesajınıza geç cevap versiğim için kusura bakmayın çok şükür gebelik gerçekleşti ve çom şükür şimdilk iyide gidiyoruz rabbim sağlıcakla kucağımaza aldırsın

X