Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Bu şekilde trasnfer ettirmeyi düşünüyo musun? Diğerleri nasıl sağlıklı geldi mi? Ne değişik şeyler var ya yarısı normal yarısı anomoli li olursa acaba bebek nasıl olacak kiAçıklama yaptı ;
Aklımda kalan kadarıyla bazı hücrelerinde anomali varmış bazıları normalmış.
Pgt yaptırdiniz mi hiç Embriyolariniza?Sanırım bana bu yapılması gerek
Sürekli düşük neden oluyor yoksa ?
Embriyolog iyi dese bile düşüyor
Nedenini bilen yok
Pgt yaptırdiniz mi hiç Embriyolariniza?
Yani 5. Güne gelen embrıyoyu genetige yollamamislar sanırım belki de kromozon bozuklugu olduğu için erken haftalarda dusuyo bide kan pıhtılaşma testi yaptırdin mi belki ikisinden biri vardır? Doktorun ne dedi bu konu hakkındaBilmiyorum canım
Transferden önce yapıldı mı ki
Yani 5. Güne gelen embrıyoyu genetige yollamamislar sanırım belki de kromozon bozuklugu olduğu için erken haftalarda dusuyo bide kan pıhtılaşma testi yaptırdin mi belki ikisinden biri vardır? Doktorun ne dedi bu konu hakkında
Nerde tedavi gördün canım? Niye araştırmak istemedi ki onu anlamadım doktorun..Aynen ayrıntılı olarak sor doktoruna bide kendine eşine kromozon analizi yaptır kendine kan pıhtılaşmasi testi yaptır bana sorarsan..Keseyi gördüm kanamam vardı
Sonra gittim kese yoktu
Kan verdim döndüm
sonra Aramadınız dedim
Gebeliği kaybettik dedi
Bende sürekli düşük
bunu araştıracaksiniz değil mi dedim
Hayır dedi
Ben de Siz istediğiniz kadar transfer yapın
çocuk sürekli düşüyor
Bunlar araştırılmasını istiyorum dedim
gidince görüşeceğim
Şuan düşük devam ediyor
Nerde tedavi gördün canım? Niye araştırmak istemedi ki onu anlamadım doktorun..Aynen ayrıntılı olarak sor doktoruna bide kendine eşine kromozon analizi yaptır kendine kan pıhtılaşmasi testi yaptır bana sorarsan..
Kesinlikle öyle araştır canım bütün testler yapılsın boşa harcayacak kimsenin parası yok sonuçta ama doktor lar için sorun yok ne de olsa paraları bol.. en başından yapsalar şu testleri kimse maddi manevi yönden cokmeyecekte resmen ticari bakiyolar meseleye.. hayırlısı olsun hakkında canım inşallah bi daha ki trasnferin olumlu olur bebeğine kavusursun rabbim yardım etsin..Memorial hastanesi canım
Eşim araştırılsın
transfer transfer nereye kadar diyor
ben de Aynı fikirdeyim
Kontrole gidince görüşeceğim
Kesinlikle öyle araştır canım bütün testler yapılsın boşa harcayacak kimsenin parası yok sonuçta ama doktor lar için sorun yok ne de olsa paraları bol.. en başından yapsalar şu testleri kimse maddi manevi yönden cokmeyecekte resmen ticari bakiyolar meseleye.. hayırlısı olsun hakkında canım inşallah bi daha ki trasnferin olumlu olur bebeğine kavusursun rabbim yardım etsin..
Canim o nedemek embiryo anomaliyse saglikli degildirki zaten bence bir konus tekrRMozaik embriyo transfer edilip sağlıklı doğuran var mı?
Canım bu embriyo rahme tutunurken normal olup sağlıklı bebekler olabiliyorCanim o nedemek embiryo anomaliyse saglikli degildirki zaten bence bir konus tekrR
Kötü olmuş bide tutunsa bebek insanın zorunda gitmiyo da hem acı bi yandan bi yandan masraf üzüntü endişe korku hepsi birarada bu tup bebek işi gerçekten zor rabbim hepimize yardım etsin üzülme inşallah bi daha ki senin için güzel sonuç verir.. geriye embriyon var mı?Aynen öyle
Seninle aynı fikirdeyim
hiçbirşey yok
Herşey iyi aşılama dedi
İstemiyorum aşılama dedim
Vakit kaybetmek istemiyorum dedim
Tüp / 5-6 aydır 2 düşük
Hastane köşelerinde yalıyorum
20 milyar çöpe gitti
Ruh gibiyim
Tatlım tabii son sanş bu embriyoları transfer ediyorlar.Bu şekilde trasnfer ettirmeyi düşünüyo musun? Diğerleri nasıl sağlıklı geldi mi? Ne değişik şeyler var ya yarısı normal yarısı anomoli li olursa acaba bebek nasıl olacak ki
Zaten bebeği olan gidiyo vakitleri kalmiyo dur ugrasmakla :) yeni tedavi demi çıktı bu sonuç şimdi 4 sağlıksız 1 tane Mozaik inşallah rahmet koyulunca düzelir canım trasnfer ne zaman olacak ozaman?Tatlım tabii son sanş bu embriyoları transfer ediyorlar.
Benim 4 u sağlıksızdı
Böyle hamile olan bir kaç arkadaş var ama girmiyorlar topiğe
Yarın ön görüşme var adetim sarkmazsa bu ara olmam lazımZaten bebeği olan gidiyo vakitleri kalmiyo dur ugrasmakla :) yeni tedavi demi çıktı bu sonuç şimdi 4 sağlıksız 1 tane Mozaik inşallah rahmet koyulunca düzelir canım trasnfer ne zaman olacak ozaman?
Hayırlısı olsun hakkında inşallah hersey güzel olur sağlıklı bi şekilde bebeğin tutunur sana..Yarın ön görüşme var adetim sarkmazsa bu ara olmam lazım