Mozaik embriyo

Kızlar bencede benimde embiriyom malesef yüzde 30 sıkıntı. Bende 3 kürtaj bir olu doğum çok ağır şeyler Canım aynen bende de yüzde 30 mozaiklik var. O kadar kötü şeyler yaşadım ki.. Allah bir insanın ne yaşamasını istiyorsa inan ki yaşıyor malesef. Bence denemeye değer. Eğer bu dünyada rizki varsa hikaye aslında herşey.. Inşallah allah gönlümüze göre versin hepimizin

Bgn görüşmeye gıttık, kesın teansfer onerdı doktor şansımızı deneyeceğiz arkadaslar yumurtlama durumu duzenlı regl durumlarında ostrojen alınmadan sadece progesteron takvıyedıyle dogal sureç izleyelim dıyorlar dıger turlu dusuk oranları daha fazlaymıs, sizlerden gelisme olan var mı kızlar

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir süreç geçirir bebişinize kavuşursunuz

Çok tesekkur ederım şimdi bu doğal siklus kafamı karıstırdı ilacsız nasıl olucak bılemıyorum bu sekılde transfer önerılen oldu mu
Rahim kalınlığınız ve düzenli adet olmanıza bağlı bu durum. Demek sorunsuz rahim ve adet döngünüz onlarda doğal transfer önermişler bildiğim kadar ile yumurta takibi yaparak transfer gününüzü belirleyecekler. İlaçsız olması sizin açınızdan güzel. Hormon almadan tamamlayacaksınız. Elexusta bildiğim kadar ile naturel transfer oldu.

ELEXUS a yazdım umarım bısıler ogrenebılır ım cok tesekkur ederım cıdden bakalım bubay transfer dusunuyorum sanırım

Eğer hastalık yoksa tabi ama bizimki eşimin taşıdığı tranklasyon un yüzde 45 mozagiydi başka bir genetik Dr da uygun olarak gormedi

Genetik testimiz yapildi mi? Onu yazmamissiniz

Bu mesaja cvptı yazdıgım aslına

Aynı bızım gıbı..gecıcek hersey
Sizin sorununuz bizimkinden farklı kromozomlar da sorun yok fakat kalitesizlik,yaş vs gibi etkenlerden embriyo larinizda sorun oluyor sanırım sizi bir konuda etiketledim o konuda size yardımcı olacaktır

Canim ben ekim ayinda Fulya Acik Emarda cekildim.450 tl odedim.Forumda o kadar abartilarak anlatilio ki baya zahmetli acili bisey sandim.Adet sizisi gibi hafif bi sizim oldu ilac verilirken o kadar.Bi kac dakikada da bitti zaten islem.Ben memnun kaldim merkezden konforlu ve temizdi.Sonucumda 10 dakikada cikti.

Olabilir haklisiniz burda paylasilinca konular degisebiliyor
Tatlım nasılsın? Yeni yıla gireceğimiz şu günlerde dertler kederler son bulur inşallah
Allah hepimizin gönlüne göre verir.Bebeklerimizle sağlıklı mutlu oluruz.
Canım zaten mozaik embriyo çok bilindik bir konu değildi bende sana çok sormuştum Memorial de Dr Soner bile beni baya bekletmisti genetikciler ok verdi riskleri anlattı .Semra hoca tranklasyon un yüzde 45 mozagiyi uygun görmüyorum elimde vakka yok dedi bu konuda bence birçok arkadaşa ışık tutar

Insalkah tatlim bir an evvel evlatlarimiza kavussak ne iyi olur tabi bizlerde saglikli olalim bu sayfa iyi oldu bencede ben beklemedeyim bu ay gidip %30 mozaik embriyo transferi yaptiricam 4 kromozonda ama yapacak.bir sey yok sansimi deneyecegim hayirlisi artik sen ne durumdasin canim

Canım tedaviyi askıya aldı eşim
Bu arada yaşım da geçiyor hayırlısı olsun elimden birşey gelmiyor işte cnm

Ben geldim ☺ Adım geçmiş ama etiket olmadığı için haberim olmadı keşke çağırsaydınız
Sağlıklı embriyomun transferi kimyasalla sonuçlanıp da mozaik embriyom gündeme gelince buraya bir bakayım dedim. Önceden de bakmıştım ama çok örnek yoktu şimdi transfere karar veren arkadaşlar görüyorum hayırlısı olsun inşallah.

Benim mozaiğim 16. kromozomda segmental duplikasyon olan ve 70% sağlıklı olan bir embriyo. Segmental duplikasyonda monozomi ya da trizomi gibi gen eksiği veya fazlası olmuyormuş, bir gende fazladan kopyalama oluyormuş artık niye oluyorsa bilmiyorum. Semra Hoca hem oran hem de bu segmental duplikasyon olması bakımından transfere ilk gidecek embriyolardan olduğunu söylemişti, ve transfer edelim demişti ama biz tekrar deneyelim dedik. Sağlıklıyı bulduk ama olmadı
Şimdi sıfırdan mı başlarız mozaiki mi deneriz hiç bilmiyorum. Gerçi çok da umudum yok mozaikten çünkü kalitesi 3ab.. Sağlıklı olan da 3ab idi kimyasal oldu. Bu hem mozaik hem 3ab
Bilmiyorum yani kafam çok karışık, tabi kimyasal sonucum da daha çok yeni. Biraz dinlenip sakin kafa karar vermek lazım.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız takipteyim

Semra hoca diyorsa dinle bence bana izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…