-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Murat bey daha da kafamı karıştırdı mozaiklik oranı gebelik şansını arttırır ama 21 kromozon riski devam edebilir benim fikrimi sorarsanız az risk ama gebelik oranı düşük olanı deneyebilirsiniz dedi.
Evet ilk embriyoyu önerdi siz karar vereceksiniz diye de eklediYani önceki mozaiki önerdi doğru mu anladım?
Evet ilk embriyoyu önerdi siz karar vereceksiniz diye de ekledi
teşekkür ederimmmmYaşamla bağdaşmaması bir anlamda avantaj sağlıyor kafanız karışmasın. Embriyo kendini tamir etmezse zaten düşük olur demektir. Ki bu düşük mozaiklerin işlem hatası olma ihtimali de varmış yani embriyo sağlıklı da olabilir. İnşalah öyledir
merhaba. ilk emriyo da mı mozaik?Evet ilk embriyoyu önerdi siz karar vereceksiniz diye de ekledi
Yaa Cook tesekkur ederimTeşekkür ederimtabi ki çok yardımcı oldunuz. Ben de 22 monozomi emriyomu transfer ettireceğim. Ama bu sefer rahim hazır değilmiş. Biraz dinlenme süreci sonrasında transfer.
Rabbim oğlunuzu size bağışlasın. Huzurlu sağlıklı başarılarla dolu mutlu bir ömrü olsun yavrunuzun. Teşekkür ederim,
Canım benim coook tesekkur ederimGözünaydın çok sevindimgüle güle büyütün bebişi
Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba bende de ayni durum var merak ettim sonucunuzuİyi akşamlar hanımlar. Elimde iki adet mozaik embriyom var ve ben şansımı denemek istiyorum siz olsanız hangisine sans verirdiniz ??
1. Embriyo 4. kromozom %40 monozomi 14. kromozon %50 trizonomi 22. kromozon %40 trizonomi
2. Embriyo 14. Kromozon %35 trizonomi 21. Kromozon %35 trizonomi
merhaba arkadaşlar. benim de 2. tüp bebek tedavimde sadece 1 tane transfere uygun embriyo geldi o da 14. ve 20. kromozomunda %30 mozaiklik var. doktor transfere uygun buldu tranmsfer sürecine gireceğim inşallah 15 gün sonra falan. bu kromozomlarda aynı sekilde mozaik olan embriyoyu transfer ettiren var mı?
Yok cnm ben vazgeçtim mozaiklerden gözüm korktu amniyonsentez yaptırmak gerekiyormuş ve sonuç eğer sikintiliysa gebeliğe son verilmesi gerekiyormus. Bu elbette spontan gebelikte de başıma gelebilir herşey Allah'tan ama bile bile girmek ben kaldıramadim bunu gerçi tutacağına malum belli değildi. Korktum açıkçası . İnşallah sizin cooook iyi sonuçlanırMerhaba, transferiniz yapildi mi acaba bende de ayni durum var merak ettim sonucunuzu
Cok tesekkurler canim insallah hepimizin guzel olsunYok cnm ben vazgeçtim mozaiklerden gözüm korktu amniyonsentez yaptırmak gerekiyormuş ve sonuç eğer sikintiliysa gebeliğe son verilmesi gerekiyormus. Bu elbette spontan gebelikte de başıma gelebilir herşey Allah'tan ama bile bile girmek ben kaldıramadim bunu gerçi tutacağına malum belli değildi. Korktum açıkçası . İnşallah sizin cooook iyi sonuçlanır
Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba ?teşekürler amin inşallahevet ben de baya olumlu sonuc görünce içim rahatşadı ama 14. kromozom yaşamla bağdaşmıyormuş sanırım o biraz kafamı kurcaladı. gerçi doktor onda sorun devam ederse düşük olur zaten demek istedi bakalım hayırlısı
Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba ?
Merhaba, evet transferim yapildi mozaik trizomi 6-17, monozomi 14. %50 oranda. Umut herzaman vardir diyerek basladik hayirlisi bakalim.Merhaba, Perry’ye aynı durum demişsiniz mozaik embriyonuz var herhalde, sizde son durum ne transfer oldunuz mu? Mozaiklik hangi kromozom/kromozomlardaydı?
Merhaba, evet transferim yapildi mozaik trizomi 6-17, monozomi 14. %50 oranda. Umut herzaman vardir diyerek basladik hayirlisi bakalim.
İnsallah bekleyip gorecegizHayırlı olsun, mozaik embriyo ile sağlıklı doğum yapan bir çok arkadaş var inşallah siz de pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam edertest günü yakın mı? İyi haberleri bekliyoruz
İnsallah bekleyip gorecegizcumartesi test günüm , transferimin 5. günü bugün sizin durumunuz nedir var mi yakinlarda transferiniz?
Cok tesekkurler insallah tutunur ve saglikla sureci ilerler benimkininİnşallah tutunmuştur
Benim 2019 ‘dan beri bekleyen bir mozaik embriyom var. Hala yumurta varken denemeye devam edelim dedik bir kaç deneme yaptık ama tabi pandemi de işleri biraz yavaşlattı.
Son bir deneme yaptım şu anda pgt sonucu bekliyorum yine olumsuz gelirse mozaik embriyomu transfer ettirmeyi düşünüyorum
merhaba. evet dün yapıldı çok şükür. sizin de yapılmış sanırım olumlu sonuclarımızı paylaşırız birbirimizle inşallah.Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba ?
İnsallah hersey cok guzel olacak ben inaniyorum, Allah hepimizin kucagini doldursun saglikli bebierlemerhaba. evet dün yapıldı çok şükür. sizin de yapılmış sanırım olumlu sonuclarımızı paylaşırız birbirimizle inşallah.