Mozaik embriyo

Yani önceki mozaiki önerdi doğru mu anladım?

teşekkür ederimmmm

Yaa Cook tesekkur ederim hersey çok güzel olsun Hepımız için neler neler yasadık.. Umudumun yerle bir oldugu cok zamanlar oldu.. Denemekten vazgeçmeyin GücünÜz yettiğince...

Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba bende de ayni durum var merak ettim sonucunuzu

Merhaba nasılsınız? Transferiniz gerçekleşti mi? İyi haberler vardır umarım

Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba bende de ayni durum var merak ettim sonucunuzu
Yok cnm ben vazgeçtim mozaiklerden gözüm korktu amniyonsentez yaptırmak gerekiyormuş ve sonuç eğer sikintiliysa gebeliğe son verilmesi gerekiyormus. Bu elbette spontan gebelikte de başıma gelebilir herşey Allah'tan ama bile bile girmek ben kaldıramadim bunu gerçi tutacağına malum belli değildi. Korktum açıkçası . İnşallah sizin cooook iyi sonuçlanır

Cok tesekkurler canim insallah hepimizin guzel olsun

Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba ?

Merhaba, evet transferim yapildi mozaik trizomi 6-17, monozomi 14. %50 oranda. Umut herzaman vardir diyerek basladik hayirlisi bakalim.

Hayırlı olsun, mozaik embriyo ile sağlıklı doğum yapan bir çok arkadaş var inşallah siz de pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam eder test günü yakın mı? İyi haberleri bekliyoruz

Hayırlı olsun, mozaik embriyo ile sağlıklı doğum yapan bir çok arkadaş var inşallah siz de pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam eder test günü yakın mı? İyi haberleri bekliyoruz
İnsallah bekleyip gorecegiz cumartesi test günüm , transferimin 5. günü bugün sizin durumunuz nedir var mi yakinlarda transferiniz?

İnsallah bekleyip gorecegiz cumartesi test günüm , transferimin 5. günü bugün sizin durumunuz nedir var mi yakinlarda transferiniz?

İnşallah tutunmuştur
Benim 2019 ‘dan beri bekleyen bir mozaik embriyom var. Hala yumurta varken denemeye devam edelim dedik bir kaç deneme yaptık ama tabi pandemi de işleri biraz yavaşlattı.
Son bir deneme yaptım şu anda pgt sonucu bekliyorum yine olumsuz gelirse mozaik embriyomu transfer ettirmeyi düşünüyorum

Cok tesekkurler insallah tutunur ve saglikla sureci ilerler benimkinin sizin pgt niz ne zaman sonuclanacak kac tane gonderildi? Benim daha oncesinde acibademde iki tane pgtden gecemeyen tup bebek denemem oldu 3 defa da kendiliginden olusmus gebeligim 7-8 haftalarda kalbinin durmasiyla sonlandi. Sisli memorialda yaptigim gecen seneki tup bebek denememde 1 tane 6aa - mozaik , 1 tane de transfer edilemeyen hasarli embriyom oldu. Acikcasi embriyomuza sans vermek istedim belli mi olur eger olmazsa yine deneyecegim ama aklimizda kalmasin istedik bu kalitede hic embriyom olusmamisti o yuzden umutluyuz

merhaba. evet dün yapıldı çok şükür. sizin de yapılmış sanırım olumlu sonuclarımızı paylaşırız birbirimizle inşallah.
İnsallah hersey cok guzel olacak ben inaniyorum, Allah hepimizin kucagini doldursun saglikli bebierle sizin tets gununuz ne zaman, oran neydi acaba? Benim %50 , pek umutlu degiller benden ama ben embriyoma guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…