• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motivasyona ihtiyacım var..

52 yaşında güzel sanatlar fakültesine kaydolmuş çiçeği burnunda bir akademisyen tanıyorum. öyle mutlu ki. nefes aldığımız sürece herşeyin vakti, 'şimdi'

Ay ama siz daha çok gençmişsiniz zaten. Bu sene olmaz seneye olur. Ufaklık biraz ele gelir. Azminizi kaybetmeyin, motivasyonu düşürmeyin. Bu sene şansınızı denersiniz olursa ne ala olmazsa seneye tekrar. Sınava girme hakkı elinizden alınana kadar deneyin.
Tam da yaşlılık psikolojisine girdiğim dönemlerde bu sözleri duymak memnun etti beni,ayrıca cesaretlendirdiğin için de ayrıca sağol..

52 yaşında güzel sanatlar fakültesine kaydolmuş çiçeği burnunda bir akademisyen tanıyorum. öyle mutlu ki. nefes aldığımız sürece herşeyin vakti, 'şimdi'
Ne güzel..Yeğenim hukuk okudu,teyze sınıfımızda 70 küsur yaşında biri var diye bahsederdi...

nursena07 nursena07
Hic yaşım geçti filan deme.
Neden dersen asil 30 35 inden sonra çalışmak guzel. bu zamana kadar özgürlüğün elindeymis. Ne guzel.
Bundan sonra atanirsan hem emekliligi hakedersin hem elin para görür cocuklarinda seninle büyüyünce gurur duyar. 6 yil sartina takilma. atandigin okuldaki insanlarla aran iyi olsun sagligin sevdiklerin iyi olsun onemli olan bunlar. hem nerenin hayirli oldugunu bilemeyiz. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.bende formasyon almak istiyrm malesef kredim düşük bulunduğum sehirde aof formasyon en düşük alim notu benim bölümde 3.45 ti. sadece iki kisi almislar.
Moralim bozuluyor. formasyon olmadanda motive olup hazirlanamiyrm yas 27

nursena07 nursena07
Hic yaşım geçti filan deme.
Neden dersen asil 30 35 inden sonra çalışmak guzel. bu zamana kadar özgürlüğün elindeymis. Ne guzel.
Bundan sonra atanirsan hem emekliligi hakedersin hem elin para görür cocuklarinda seninle büyüyünce gurur duyar. 6 yil sartina takilma. atandigin okuldaki insanlarla aran iyi olsun sagligin sevdiklerin iyi olsun onemli olan bunlar. hem nerenin hayirli oldugunu bilemeyiz. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.bende formasyon almak istiyrm malesef kredim düşük bulunduğum sehirde aof formasyon en düşük alim notu benim bölümde 3.45 ti. sadece iki kisi almislar.
Moralim bozuluyor. formasyon olmadanda motive olup hazirlanamiyrm yas 27
Sağolasın,çok teşekkürler güzel dileklerin için..Senin bölümün ne?inşallah formasyon alabilirsin tez vakitte..

Back
X