- 16 Aralık 2024
- 147
- 142
Eveet inşaallah hazırımYarın başlıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet inşaallah hazırımYarın başlıyoruz
begumfln sen ne yaptın canım nasıl gidiyor
Şu anlık iyi diyebilirim ama iki guncuk bozdum 4. Ve 5. Günde en sevdiğim yemek vardı çünkü ama eskiden olsa nasıl olsa gitti diye abur cubura fast fooda kendimi gomerdim bu kez öyle yapmadım şükür yediklerim Max 3000 kalori yapıyordur oda ilk hafta olabilir sonuçta bugün de diyetteyim 10. Günde tartilicam yani tam 1 ocakta inşallah umarım sonuç alabilmisimdirbegumfln sen ne yaptın canım nasıl gidiyor
Canımm olur öyle suçlu hissetme diyet yapmak gerçekten çok zor bak ben kaç haftadır sürünüyorum ama akıllandım diyet değiştirmiycem artık diyet yapmak gerçekten çok zor bir dönem demek kolay değil ki...Yeri geliyor millet mide ameliyatına giriyor. O yüzden bu süreçte ne olursa olsun suçlu hissetmememiz lazım bunu anladım.... Hem bak ne güzel yapmışsın bugünŞu anlık iyi diyebilirim ama iki guncuk bozdum 4. Ve 5. Günde en sevdiğim yemek vardı çünkü ama eskiden olsa nasıl olsa gitti diye abur cubura fast fooda kendimi gomerdim bu kez öyle yapmadım şükür yediklerim Max 3000 kalori yapıyordur oda ilk hafta olabilir sonuçta bugün de diyetteyim 10. Günde tartilicam yani tam 1 ocakta inşallah umarım sonuç alabilmisimdir
Sağol canım benim Evet haklisin ama insan sabirsiz işte hemen sonuç almak istiyor sonra gidip gelip aynaya baktıkça morali düşüp yiyor ama sabretmek gerek işteCanımm olur öyle suçlu hissetme diyet yapmak gerçekten çok zor bak ben kaç haftadır sürünüyorum ama akıllandım diyet değiştirmiycem artık diyet yapmak gerçekten çok zor bir dönem demek kolay değil ki...Yeri geliyor millet mide ameliyatına giriyor. O yüzden bu süreçte ne olursa olsun suçlu hissetmememiz lazım bunu anladım.... Hem bak ne güzel yapmışsın bugün
Az yedim normalden vallaOooo gün ha... En sevdiğim yapma tabi benim içinde yeseydin kuzum
Diyet gerçekten çok zor bir iş...İşin içinde sabır var,irade var, nefsine hakim olmak var....Var da var yani. Bak mesela ye dur ye diyetine başliycam ya tekrar şimdi serbest günü olmasa napardım bilmiyorum..Hele ki ben iradem çok zayıf.. Eskiden böyle değildim ama yaşadıklarım,hastalığım derken iradesizleştim çok zorlanıyorum...Aslında kendimi tutabilirim belki ama gün içinde nelerle karsılascağın belli olmuyor o yüzden yapamıyorum mesela sabah bi kalkıyorum çok hastayım yada başka bi durum oluyor illa ki...İşte bu yüzden irade gösterecek gücüm kalmadı aslındaSağol canım benim Evet haklisin ama insan sabirsiz işte hemen sonuç almak istiyor sonra gidip gelip aynaya baktıkça morali düşüp yiyor ama sabretmek gerek işte
Helal sana gün olacak ve ben az yiycem.. hiç affetmemAz yedim normalden valla
Kesinlikle öyle insanın çok iradeli olması lazım hemde çok.. senin diyet gerçekten harika ötesi heleki senin için mükemmel iyi ki bu diyeti bulmuşsun canım sana çok yarar sağlayacak eminim tabiki kilo vermek öyle kolay olmiyacak bir günde olacak işte değil insan kendine hakim olması gerekiyor bazen mental anlamda dussende dayanmak zorunda kaliyorsun ama işin ucunda kendine iyilik yapmış oluyorsun artık gidip gelip aynaya istediğin kadar bakıyorsun kilo vermede mutlu olmanin duygusu da emin olalim ki bu sürece değerDiyet gerçekten çok zor bir iş...İşin içinde sabır var,irade var, nefsine hakim olmak var....Var da var yani. Bak mesela ye dur ye diyetine başliycam ya tekrar şimdi serbest günü olmasa napardım bilmiyorum..Hele ki ben iradem çok zayıf.. Eskiden böyle değildim ama yaşadıklarım,hastalığım derken iradesizleştim çok zorlanıyorum...Aslında kendimi tutabilirim belki ama gün içinde nelerle karsılascağın belli olmuyor o yüzden yapamıyorum mesela sabah bi kalkıyorum çok hastayım yada başka bi durum oluyor illa ki...İşte bu yüzden irade gösterecek gücüm kalmadı aslında
Öyle tabi yaa o kadar özledim ki aynalarıKesinlikle öyle insanın çok iradeli olması lazım hemde çok.. senin diyet gerçekten harika ötesi heleki senin için mükemmel iyi ki bu diyeti bulmuşsun canım sana çok yarar sağlayacak eminim tabiki kilo vermek öyle kolay olmiyacak bir günde olacak işte değil insan kendine hakim olması gerekiyor bazen mental anlamda dussende dayanmak zorunda kaliyorsun ama işin ucunda kendine iyilik yapmış oluyorsun artık gidip gelip aynaya istediğin kadar bakıyorsun kilo vermede mutlu olmanin duygusu da emin olalim ki bu sürece değer
BendeÖyle tabi yaa o kadar özledim ki aynaları
Yaaa