Canımmm sağol
sen de gel diycem ama neye alışıksan ordan devam et. Benim yaptığım hatayı yapma. Bak sen bana o kadar söyledin salata diyetinden önce ye dur ye diyetine devam et ona alışıksın dedin dinlemedim
ama gerçi sabahları sorun olduğu için bıraktım dediğim gibi... Aslında salata diyeti de çok iyiydi ama bi kez böyle kolay bi diyet varken artık psikolojik olarak başka hiçbi diyeti yapamıyorum.Hatta şimdi tekrar başlık açtım
aklımda olsun vazgeçmiyim diye. Serbest günlerde de şöyle gün sonunda hesaplıyordum aldığım toplam kalori 2500ü geçmiyordu..Yani o hamburger menülü kalori mesela..Ama bazen benim de yeme atağım olduğunu hatrlarım ama hep değil bazen oluyordu sorun olmuyordu
senin hep tıka basa olmuş serbest günlerde. Bak mesela mantıken diyet gününün toplam kalorisi 500e yakın hatta dedim ya o geçen attığım patates salatası bile içinde o kadar şey olmasına rağmen 200kalori anca vardı
yani diyet gününde hem doydum hem zayıfladım ertesi günde 2500 bazen 3000kaloriyi geçme bitti...gittti. Mesela simdi evdeyim ne yerim serbest günde
Sabah doyurucu sağlıklı bir kahvaltı tahin,yumurta,peynir vs öğlen meyve aksam çorba,yemek,pilav 1er tabak doyacak şekilde tamamdır işte
yada dışardaysam sabah ballı yoğurt öğlen belki bir çikolata akşam dışarda yiyorsam meselâ döner fln yine geçmez 2-3bin kaloriyi. Yani diyet değilken de bir düzen oturtmak lazım öyle bir düzen ayarla kendine çünkü verince bir düzenin olmazsa yine alırsın. Mesela şuna dikkat et eğer akşam çok yemek varsa sabah öğle hafif ye benim mesela en dikkat ettiğim bu...