Ay tamam o zaman zaten haftasonu çok ağır şeyler yemedim cuma günlerimi rahatlikla ödül yapabilirim ay sevindim
kilo alma konusu kötü bişey ama zamaninda kilo vermiş biri olarak söylüyorum ki tadi her yemekten daha güzel bı kere kendindeki değişimleri görünce asla diyeti birakasin gelmiyor yüzün parliyor bedenin inceliyor daha çok fotoğraf video çekme isteği geliyor Şahane yani
aslında ilk kafada bitirmek gerekiyor artık bu kilolari vermen gerektiğini kabullenmelisin eğer kafada bitirmezsen hiçbirşey yolunda gitmiyor hep yeni bir diyete baslayip istikrarin gidiyor ve bu yüzden istikrarsız bir karakter oluyorsun ve bu çok kötü bi his kendine olan guvencin gittiği için diyeti 2. Günde bırakıyorsun
en iyi diyet kesinlikle surdurulebilir olan mesela senin yapacağın diyet bir nevi surdurulebilir senin için çünkü sende kahvaltı yapmayi çok seviyorsun ve akşamla dengeliceksin uzun süreli yapabilirsen senin için bundan iyi bir diyet yok emin ol
herkesin diyeti kendine göre meşale bende sınır koyamadigim için aldım ama omadla sinir koyabiliyorum buda bana göre uzun süreli
hele bı şu ideal kilomuza ulaşalım sonra zaten hep koruma yapicaz o zaman daha rahat istediğimiz şeyleri yicez ama abartmadan.. bu günleri düşünmek çok güzel:) senin verecek çok kilon yok 10 kilo versem yeter diyosun ve bence on kilo hiçbirsey buyutulecek bişey değil her hafta bir kiloya yakin kalori açığı olusturmus olursun zaten ve bence en fazla 2 ayda vermiş olursun güzel günleri düşün eminim başaracaksın ben san güveniyorum bu kadar hayalini kurduğun birşeyi illaki gerceklestireceksin sakın kendine inancini kaybetme!