Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilaç kullanma gibi bir durum olmadı. Klomen kullandı vıtamın vermediler ama. Kaan hoca mı önerdi size?

ilaç kullanma gibi bir durum olmadı. Klomen kullandı vıtamın vermediler ama. Kaan hoca mı önerdi size?

Yok Kaan hoca önermedi normal yolla çocuğunuz olur dedi fakat DNA hasarına bastırmamızı söyledi. Başka bir üroloji doktoru verdi spermlere yarayan vitaminler var içinde. Klomen ilk 3 ayda sperm sayısını düşürüp sonra arttırdığını duymuştum.

aaaa olabilir mi acaba. Ama ilacı bırakalı 1 bucuk ay oldu 3 ay kullanmıstı 10 gun önceki tahlilde 1.9 ml cıktı. Off off hangi doktora gıttıysek pişman olduk doğru dürüst doktor cıkmadı karsımıza. Vitaminleri de duymustuk ama doktor öyle bir şeyden bahdetmwdi dıye kullanmadı eşim. Deneyelim bakalım.

Proxeed plus
Ginseng
Gingo biloba ( Kaan hocanın sitesinde yararları yazıyor)
l arginine
l carnitine
Arı sütü bal polen
Keçi boynuzu kürü
İncir kürü

Bunları araştırıp faydalarına neye iyi geldiğine kullanım önerilerine bakın lütfen.

Canim bunun en kotu orneklerinden biriyim iki kere normal qhamile kaldim düştü birkez tüp bebek yaptirdik olmadi,dna hasari cikti eşimde 54 hemde.kaan hoca korunun dedi bize.şimdi hasarin dusmesini bekliyoruz.o yuzden acele etme esin tedavi olsun spermleri kaliteli olmasi lazim tüp icin.

Sperm kalitesi icin propolisli ginsengli arisutlu polenli bal tavsiye ederim .Biz 2.kavonoza gectik hiza faydasi oluyor Bir de ben sayi icin çaksir suyuna basladim 3.sisede hamile kalanlar var nasip meselesi tabii

Canim ben genetikciye gosterdim esimin dna sonucunu.onemsemedi bile.bence herkes kendi alaninda bildigi kadar yorum yapiyor. ben bu forumda cok okudum esinde dna hasari olupta dusuk yapan.kaan hocada diyorki sonuclar incelendiginde dna hasari ile dusukleri paralel diyor.bizede hic bir urolog ve tup bebek merkezi bu hasardan bahsrtmedi ben arastirip buldum.esimdede hic azimsanacak kadar az degil.ovyuzden mutlaka dna hasar testi yaptir.ben simdi bütün tahlilleri yaptirdim kafamda soru isareti kalmasin die.esimin hasarinin dusmesini bekliyoruz dimdi

Kesinlikle allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip edecek buna tüm kalbimle inanıyorum. Sadece bilinçli olmamız gerek oluşmamış çocuğumuz için araştırıp öğrenip uzman ellerde tedavi olmamız gerek. Sizin adınıza çook sevindim çünkü nice insanlar var probleminin DNA hasarı olduğunu çözemeyip uğraşanlar. Onlar için de inşallah vesile olur yazdıklarımız. En azından var mı yok mu öğrenmek gerekir.

Kaan
Sperm kalitesi icin propolisli ginsengli arisutlu polenli bal tavsiye ederim .Biz 2.kavonoza gectik hiza faydasi oluyor Bir de ben sayi icin çaksir suyuna basladim 3.sisede hamile kalanlar var nasip meselesi tabii
kaan hocaya sordun mu bunu? İlaclarla etkisini yani

Sizin bu sayı hız düşüklüğünün sebebi nedir ilk onun anlaşılması gerekir bence bir senelik tecrübelerime dayanarak varikosel muayenesi ve hormon testleriyle başlanabilir geçmiş yazılarınızı okuyamadım tam problemleri bilmiyorum fakat uzman doktorları öneriyorum. Doktor çok önemli biz yanlış doktor yüzünden belki 2. Ameliyatı olacak eşim.

3 defa yaptırdık canım temiz cıktı hep. İşte beni deli eden seyde bu. Sebebini bilsek ona göre tedaviye başlanır. 4 farklı doktora ve hastaneye gittik acıklama yapmadı kimse dedikleri tek şey tüp bebek.

Son düzenleme:
ne güzel. Ben de bu forum sayesinde bilgilendim. Tüp bebeğe başlanacaktı bu ay ama vazgectim. En yakın zamanda bizde Dna hasar testini yapacaz. Şimdilik bunu yapan merkezi bulmak kaldı.

Kizlar dun aksam test yaptim tabiki negatif zaten pek beklemiyordum ama yinede heycanliydim sanirim kullandigim macun icimi temizliyor o yuzden adet olucam erken geliyo gibi. Ama boyle bi degisik yaa koyu kahve camur gibi aynii. O cift cizgi cikacak heycanini yasamak bile cok guzell esimde evdeydi ama gizli yaptim hem negatif cikarsa uzulmesin hemde pozitif cikarsa surpriz yapmak istedigim icin sakli yapmistim.hayaller suda.

kac defa yasadim bu hayal kirikligini anlatamam seni çok iyi anlıyorum Ama inanıyorm ki o çift çizgiyi görecez pes etmek yok o kahverengi akinti iltihaptan olabilirmis.

Canim ne zaman yaptiriyosunuz fsh testini

Canim o dedigin akinti icin temizlendigi icin olabilir genelde soğan kürü yapanlarda da oluyormus soyle dusun vucudun hamilelige hazirlaniyor

3 defa yaptırdık canım temiz cıktı hep. İşte beni deli eden seyde bu. Sebebini bilsek ona göre tedaviye başlanır. 4 farklı doktora ve hastaneye gittik acıklama yapmadı kimse dedikleri tek şey tüp bebek.
Canım elle dokunarak yaptıkları muayene de çıkmıyorsa yoktur varikosel. Değerleriniz neydi tam sizin?

Canım elle dokunarak yaptıkları muayene de çıkmıyorsa yoktur varikosel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…