• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne güzel. Ben de bu forum sayesinde bilgilendim. Tüp bebeğe başlanacaktı bu ay ama vazgectim. En yakın zamanda bizde Dna hasar testini yapacaz. Şimdilik bunu yapan merkezi bulmak kaldı.
Esim kaan hocaya sormus neden dna ya bakmadan tup bebek yapiyirlar diye.oda demiski bazi seyleri yeni kesfediyoruz yeni yeni ortaya çıkıyormuş oyle demis

kac defa yasadim bu hayal kirikligini anlatamam seni çok iyi anlıyorum :KK43: Ama inanıyorm ki o çift çizgiyi görecez pes etmek yok :KK66: o kahverengi akinti iltihaptan olabilirmis.

inşallah canım inşallah ağrım falanda yok iltihap sanmıyorum ya

Canim o dedigin akinti icin temizlendigi icin olabilir genelde soğan kürü yapanlarda da oluyormus soyle dusun vucudun hamilelige hazirlaniyor

bende içimin temizlendiğini düşünüyorum canım inşallah dediğin gibidir :)

Dna hasarı Varikosel olanlarda mı oluyor? Bir de kaan beye eşimin sonuçlarını randevu alıp gitmeden mail ile göndersek dönüş yapıyor mu?

Dönüş yapar varikoselle hasaron baglantisi var yok bilmiyorum benim esimde varikosel var dna hasari da var ama varikosel olmayanlarda da hasar oluyor
Dna hasarı Varikosel olanlarda mı oluyor? Bir de kaan beye eşimin sonuçlarını randevu alıp gitmeden mail ile göndersek dönüş yapıyor mu?

Dönüş yapar varikoselle hasaron baglantisi var yok bilmiyorum benim esimde varikosel var dna hasari da var ama varikosel olmayanlarda da hasar oluyor
Anladım canım..peki bizde farklı zamanlarda farklı hastanelerin sonuçları var hepsini gönderelim mi? Bir de geç mi dönüş yapıyor?

IMG_5336.JPG Kızlar eşim dün düzen laboratuvarında test yaptırdı sperm testi ve sperm DNA hasar testi. DNA hasar testi çıkmamış ama spermiyogram çıkmış bi hafta önce yaşadığımız memlekette yaptırmıştı 22 milyondu ve hareketli sayımız çok düşüktü hatta paylaştım sizle bu yeni teste bakın hele şoktayım nasıl olur ya

Bi arkadaşın da değerleri böyleydi hatırlıyor musunuz bi kaç hafta önce düzende 80 milyonluk bi şeydi bi hafta sonra Erzincan'da yaptırdım 30 milyon çıktı demişti. Aynısı bizde de oldu ileri hareketliye çok şaşırdım yaaaaa %65 yazıyor. Sayı 56 milyon ki 3 tam gün bile geçmemişti. 2 tam gün geçmişti. Hangisi hatalı acaba ?????

Ne zaman donus yapacagi yazar ben 3 tane sonuç yollamıştım ustune.1.2.3 diye numaralandirip
Anladım canım..peki bizde farklı zamanlarda farklı hastanelerin sonuçları var hepsini gönderelim mi? Bir de geç mi dönüş yapıyor?

DNA hasarı herkesde olabiliyor fakat varikosel olan hastalar da bu oran daha da yüksek olabiliyor. Evet gitmeden gönderebiliyorsunuz Kaan bey 1 ay süre için de cvp verebiliyor çok hastası var.

Canim farkli yerlerde yapilanlarda boyle uçurum. farklar yasaniyor ancak ayni yerde 72 gun sonra tekrar test vererek net sonuc alabilirsiniz bence.Cunku biz bir kez baska merkeze gitmiştik ordaki testte sayi cok az cikmisti referans aralıkları bile farkliydi.Kullanilan cihazlardan kaynaklaniyor demisti dr.Hatta ben geçende esimin dr ile gorustugumde son testi x merkezinde yaptirdirdiniz degil mi degilse degerlendirme yapamam dedi
Bi arkadaşın da değerleri böyleydi hatırlıyor musunuz bi kaç hafta önce düzende 80 milyonluk bi şeydi bi hafta sonra Erzincan'da yaptırdım 30 milyon çıktı demişti. Aynısı bizde de oldu ileri hareketliye çok şaşırdım yaaaaa %65 yazıyor. Sayı 56 milyon ki 3 tam gün bile geçmemişti. 2 tam gün geçmişti. Hangisi hatalı acaba ?????

Bilmiyorum artık hangisi doğru. Hayırlısı olur inş. İleri hızlı beni çok şaşırttı yaşadığım yerdeyapılan testte ileri hızlı sperm sayısı 2 falandı . 65 görünce şok oldum. Düzen laboratuvarında yüksek çıkıyor sonuçlar. Bunu önce teori olarak söylemiştim kanıtladım şimdi.

Aynen o kişi benim vede kaan hoca bizim tedavimizi olumlu sonuçlandırdı bu degerlere göre canım çok sıkkın anlayacagın normal yolla bekleyecekmişiz fakat aradaki fark uçurum

Bizim de yarin canim. Gidemedi esim isi vardi. Ayni anda olcak desene. Insallah guzel cikar da igneye gecmeyiz. Yarin haberleselim:KK9:
Canim fsh a bakim igneye gectiriyor mu ki?inşallah cabuk duzelir canim 3ayda düşse ne iyi olur

kizlar benim esimde cunartesi test verecek düzende yapmamalimiyiz sizce ? ankaraliyiz biz, bir önceki test genarttaydi, yine orda mi yaptirayim sizce

Bilmiyorum artık hangisi doğru. Hayırlısı olur inş. İleri hızlı beni çok şaşırttı yaşadığım yerdeyapılan testte ileri hızlı sperm sayısı 2 falandı . 65 görünce şok oldum. Düzen laboratuvarında yüksek çıkıyor sonuçlar. Bunu önce teori olarak söylemiştim kanıtladım şimdi.
Biz de düzene gitmeyi düşünüyorduk dna hasarı için gitmeyelim mi ozaman yüksek çıkıyorsa değerler? :(

Back