• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şok
Eki Görüntüle 2062666 Kızlar eşim dün düzen laboratuvarında test yaptırdı sperm testi ve sperm DNA hasar testi. DNA hasar testi çıkmamış ama spermiyogram çıkmış bi hafta önce yaşadığımız memlekette yaptırmıştı 22 milyondu ve hareketli sayımız çok düşüktü hatta paylaştım sizle bu yeni teste bakın hele şoktayım nasıl olur ya
şokkk valla sizin degerler uçmuş ben bu işten hiç bişey anlamadım cnm çok sıkıldı tedavimizde olumlu sonuçlandırdı hoca şimdi gebe kalmayı bekliyorm komik bir şekilde her tahlilde uçuk farklı sonuçlar çıkıyor bakalım sonumuz ne olack dna hasarınızda düzelmiştir cnm kesin bizim degerde 82 milyon çıkmıştı hasar %7 ye düşmüş ve doktor tedaviyi bıraktırdı bize çok komik yani

Siz
Eki Görüntüle 2062666 Kızlar eşim dün düzen laboratuvarında test yaptırdı sperm testi ve sperm DNA hasar testi. DNA hasar testi çıkmamış ama spermiyogram çıkmış bi hafta önce yaşadığımız memlekette yaptırmıştı 22 milyondu ve hareketli sayımız çok düşüktü hatta paylaştım sizle bu yeni teste bakın hele şoktayım nasıl olur ya
Siz kaç aylık tedavi gördünüz cnm sorun dna hasarı anlaşıln % kaçtı ilk başta hangi ilaçları kullandınızda hasar bu kadar uçtu bizim gibi yada düzen lab uçurdu töbe ya siniri bozuluo insanın sonuçta biz buranın verdigi sonuca göre tedaviyi sonlandırıyoruz veya devam ediyoruz

As
Bi arkadaşın da değerleri böyleydi hatırlıyor musunuz bi kaç hafta önce düzende 80 milyonluk bi şeydi bi hafta sonra Erzincan'da yaptırdım 30 milyon çıktı demişti. Aynısı bizde de oldu ileri hareketliye çok şaşırdım yaaaaa %65 yazıyor. Sayı 56 milyon ki 3 tam gün bile geçmemişti. 2 tam gün geçmişti. Hangisi hatalı acaba ?????
Asıl sayınız 200 milyonun üzerinde cnm

Sizi
Cnm havuç suyu ve havucun kendisin,
ceviz fındık fıstık kuru üzüm badem kuru dud vs.. keçi boynuzu tozu,
ısırgan otu çayı,
zeytinyağında bekletilmiş incir,
prooxeed plus bi kutu,
Larginine bi kutu,
şimdi de emodex kullanıyor.
Arı sütü bal polen
Her akşam bi avuç kabak çekirdeği
Her akşam Bol yeşillikten oluşan salata
Haftada 3 gün nohut
Haftada 2 defa Deniz balığı

Bunları kullandık yaklaşık 2 aydır düzenli kullanıyoruz. Tabi eşim varikosel ameliyatı da oldu 5. Ayımızdayız.
cnm sizde dna hasarı çıkmaz bence anlaşılan varikosel ameliyatı sonrası degerleriniz 200 milyonu görsü kime ameliyat oldunuz cnm

Alevcimm sizin hız ve sayı düştü ya morfolojinin son hali kaçtı?
canım kusura bakma yoğundum dönemedim sana. Fotosunu yolluyorum sana

Eklentiler

• 15096395476461847312038.jpg
    15096395476461847312038.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlarrrr PROMOTİL FORTE kullananlar yazabilir mi bana bizim hasar düştü hoca promotille devam edin dedi normal yolla bekleyin dedi 6 ay etki ediyor mu promotil neye yarıyorr

Arkadaşlarrrr PROMOTİL FORTE kullananlar yazabilir mi bana bizim hasar düştü hoca promotille devam edin dedi normal yolla bekleyin dedi 6 ay etki ediyor mu promotil neye yarıyorr
Canım biz kullandık fakat üç ay devam edemedik kötü değil yanlız ben proxeed plus dan daha memnun olduklarını okudum şuan onu kullanıyoruz bir de arginmax araştırabilirsiniz bunlar vitamin olduğu için hiç bir zararı olmayacaktır. Ayrıca E vitamini de almanızı öneririm ama kullanmadan önce Kaan hocaya da danışabilirsiniz o yönlendirsin sizi.

Back