- 23 Mayıs 2017
- 273
- 134
- 18
Canım senin adetin mi gecikti nedir durum?ay yapsammı gerçekten bilemedim yaa hiç umudum yok ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin adetin mi gecikti nedir durum?ay yapsammı gerçekten bilemedim yaa hiç umudum yok ama
ilk tahliliniz gayet güzel çıkmış cnm bende anlamadım yani nasıl bu kadar düşüş olur düzen lab güvenmek istiyorumBide bazi hastanelede çok bekletiyorlar numuneyi onunda etkisi var ileri hareket in az çıkması canm
Emodex iyiymiş baya aslında bizde iki ay kullandık tedaviden önce sonra hoca vermedi bizde kestik sonraEmodex icerigi
Her bir kapsülde 200 mg L-Arginine, 100 mg L-Carnitine, 100 mg Epimedium Sagittatum, 125 mg Tribulus Terrestis, 250 mcg Folik asit, 100 mcg selenyum, 20 mg Coenzym Q10, 20 mg Çinko, 75 mc C Vitamini, 50mg Üzüm çekirdeği özü, 30 mg Keçiboynuzu özütü bulunmaktadır.
Gunde 2 defa kullanilinca 400 mg l arginine almis oluyor esim. Zaten l arginine.nin iceriginde 1 kapsulde 500 mg var o yuzden almadik
Merak edenler icinde yazdim bunu
Aynen canm böyle güzel cikinca çok mutlu olmuştuk ama düştü sonra niye öyle oldu bizde anlamadık Kaan hoca normal dedi tedaviye devam dediİ
ilk tahliliniz gayet güzel çıkmış cnm bende anlamadım yani nasıl bu kadar düşüş olur düzen lab güvenmek istiyorum
Trentali ne için verdi cnm neye yarıyormuş trental cl 600 müAynen canm böyle güzel cikinca çok mutlu olmuştuk ama düştü sonra niye öyle oldu bizde anlamadık Kaan hoca normal dedi tedaviye devam dedi
Evet canım o. Damarları genişletiyormus kan akışının kolay akmasını sagliyormus canmTrentali ne için verdi cnm neye yarıyormuş trental cl 600 mü
Anladım cnmEvet canım o. Damarları genişletiyormus kan akışının kolay akmasını sagliyormus canm
kanin kolay akmasi spermlere ne fayda sagliyor acaba?Evet canım o. Damarları genişletiyormus kan akışının kolay akmasını sagliyormus canm
Bilmiyorum ki valla canım aslında Kaan hocaya soracam bende simdi merak ettim :)kanin kolay akmasi spermlere ne fayda sagliyor acaba?
Tribulus terrestis de coban cokerten oluyor morfoloji duzeltiyorEmodex icerigi
Her bir kapsülde 200 mg L-Arginine, 100 mg L-Carnitine, 100 mg Epimedium Sagittatum, 125 mg Tribulus Terrestis, 250 mcg Folik asit, 100 mcg selenyum, 20 mg Coenzym Q10, 20 mg Çinko, 75 mc C Vitamini, 50mg Üzüm çekirdeği özü, 30 mg Keçiboynuzu özütü bulunmaktadır.
Gunde 2 defa kullanilinca 400 mg l arginine almis oluyor esim. Zaten l arginine.nin iceriginde 1 kapsulde 500 mg var o yuzden almadik
Merak edenler icinde yazdim bunu
Belki hizini etkiliyordur ilk bu geldi aklimakanin kolay akmasi spermlere ne fayda sagliyor acaba?
olabilir canimBelki hizini etkiliyordur ilk bu geldi aklima
Ozaman kullanmayalim.insana nedense yaptiklari yeterli gelmiyor acaba daha ne yapsam die düşünüyorumBize kesinlikle benim dediklerim harici bişey kullanmayın demişti yok gano kahve yok macun sormuştuk kızmıştı her ne alırsanız alın tedavinizi etkiler demişti bi yeri yapı7yım derken biyeri bozmayın demişti e vitamini almak ayrıyete vitaminler kesinlikle yasak demişti
Daha güzel isim olamazdiEpimedium Sagittatum'da azgin teke otuymus
Bilgim yok canimKızlar Suriyeli öğrenciler için kurs verilecek bizim grup bu akşam başlıyor 2 hafta sürecek sizde alıyor musunuz yada aldınız mı ???
Evet cnm eymen baharattan aldım ben orası çok ünlü olduğu içinCanım Sen konya'daydın değil mi sana güvenilir polen Propolis alabileceğim bir yer tavsiye edebilirim Gerçi almışsın ama 2. Defa da