• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar benim de esimde sperm azligi var ve giderek azaliyor kurler macunlar ilaclar hic biri fayda etmedi aksine daha da azaldi bu ay tup bebek için heyet raporuna basvuracagız. Umutsuzum cunkü kaliteli sperm yok. Sebebi bilinmiyor dna hasar testi de yapmadik. Cunku hic bir doktor bize bundan bahsetmedi. Gerci en basindan beri doktor kurbaniyiz. Dilerim hepimiz en yakin zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Merhaba arkadaşlar. Benim eşim varikosel hastası hızı ve morfolojisi kötü fakat biz tedavi aşamasındayız. Hemen artarnatif üreme yöntemine başvurmak istemiyoruz. Sadece tüp bebek düşünen arkadaşlara bir tavsiyem var. Eşlerinize sperm DNA testi yaptırmadıysanız yaptırın ve yüksekse ilk tedavi olup sonra tüp bebeğe geçin. Eğer DNA hasarı varsa tutmama ve düşme riski çok yüksek oluyor normal hamile kalınsa bile sorunlu bir durum.

Merhaba arkadaslar benim de esimde sperm azligi var ve giderek azaliyor kurler macunlar ilaclar hic biri fayda etmedi aksine daha da azaldi bu ay tup bebek için heyet raporuna basvuracagız. Umutsuzum cunkü kaliteli sperm yok. Sebebi bilinmiyor dna hasar testi de yapmadik. Cunku hic bir doktor bize bundan bahsetmedi. Gerci en basindan beri doktor kurbaniyiz. Dilerim hepimiz en yakin zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Kaan aydos hocayı duydunuz mu?

Cnm hiç tüp bebek yapmayın. Eşim Kaan aydosun yanına gitti pazartesi ve demiş ki sper DNAsı bozuksa tutmaz boşuna çabalayıp durursunuz. Önce DNA düzelmeli. Zaten DNA bozuksa eğer onu tedavi edersek hem sayı hem de hız yükselir. Sana naçizane tavsiyem Kaan aydos'a gidin ve tedavinizi yaptırın. Sonra karar verin. Hem bi arkadaş burdan 3.5 milyon spermle gebe kaldı. Dr da demiş eşime sayıya odaklanma önemli değil kaliteli olması önemli.

Hergun bir seyler ogreniyoruz gercekten ne yapacagimizi sasirdik. Anlamadigim o kadar tahlillere filmlere ragmen bir sorun cikmayinca bize dna hasar testini neden onermediler. 5 ay once sprem sayisi 18 mil iken bize asilama da onerilmedi. simdi o sansimizda kalmadi cunku sayi 2 mil altina indi.

Dna hasar testi nerde yapiliyor istanbulda yaptıranlar?

bugun duydum daha yorumlari okurken. Ama biz Hataydayiz sanirim Ankarada kendisi. Gitmemiz biraz sıkntili

İnternet sitesinden hormon testi ve sperm tahlili gönderebiliyorsunuz maail olarak ve geç olsa bile cevap yazıyor. Bir de hasta sonuçları diye bir bölüm var kendi hastalarından derlediği sonuçları yazmış bana çok umut oldu. Varikosel tedavimizd n sonra bende istanbuldayım fakat gitmeyi düşünüyorum. Uzakta olan hastalarını iletişime geçerek takip ediyor. En azından size yol gösterebilir.

Hergun bir seyler ogreniyoruz gercekten ne yapacagimizi sasirdik. Anlamadigim o kadar tahlillere filmlere ragmen bir sorun cikmayinca bize dna hasar testini neden onermediler. 5 ay once sprem sayisi 18 mil iken bize asilama da onerilmedi. simdi o sansimizda kalmadi cunku sayi 2 mil altina indi.

Şakın üzülme moral çok önemli 18 milyonu gördüyseniz emin olun yine olacaktır. Ekstra birşey yaptıysanız devam edin yaşam kalitenizi yükseltin sağlıklı beslenin ekstra takviyeler de alabilirsiniz.

İnternet sitesinden hormon testi ve sperm tahlili gönderebiliyorsunuz maail olarak ve geç olsa bile cevap yazıyor. Bir de hasta sonuçları diye bir bölüm var kendi hastalarından derlediği sonuçları yazmış bana çok umut oldu. Varikosel tedavimizd n sonra bende istanbuldayım fakat gitmeyi düşünüyorum. Uzakta olan hastalarını iletişime geçerek takip ediyor. En azından size yol gösterebilir.
Tesekkur ederim Yollayacagim ben de.

Şakın üzülme moral çok önemli 18 milyonu gördüyseniz emin olun yine olacaktır. Ekstra birşey yaptıysanız devam edin yaşam kalitenizi yükseltin sağlıklı beslenin ekstra takviyeler de alabilirsiniz.
ilk yaptirdigimiz test 18 mil du macun hazirladik kur yaptik pekmez falan yukselecek derken hep dustu en son 1.9 mil oldu ve canli sperm goremediler. Anlayacagin ise yaramadilar.

İyi hoşta mail ile kayıt olunuyor ama sürekli hata veriyor. Bişey sorulmuyor yani.

Cnm eşimin değerleri de 2 milyonun altındaydı sağlıklı beslenme ve ilaçlarla 22 milyon oldu. Sayı önemli degil isterse 1 milyon olsun önemli olan kaliteli olmadı. Biz Urfa'dan gittik ya. Bence vakit kaybetmeden gidin. Tüp bebek düşünmeyin sonu hüsran olursa sizin için yıkım olur.

Cnm eşimin değerleri de 2 milyonun altındaydı sağlıklı beslenme ve ilaçlarla 22 milyon oldu. Sayı önemli degil isterse 1 milyon olsun önemli olan kaliteli olmadı. Biz Urfa'dan gittik ya. Bence vakit kaybetmeden gidin. Tüp bebek düşünmeyin sonu hüsran olursa sizin için yıkım olur.
haklisin. Fiyat nasil peki?maddi durumlar kötü

Ben o şekilde iletişime geçtim bir sorun vardır belki fakat düzelecektir. İlk kayıt olup Msj yada iletişim sekmesi olması gerek.
Onlar olmasina var kayit olunuyor ama giriş yapilmiyor malesef. Neyse artık sorun var demekki.

Kaan aydosla mutlaka tanışın derim

5mil ileri hareketli 13mil hareketsiz

Onu. Altında yatan muhakkak bir sebep vardır. Hareketli soerm varken birden hiç hareket olmaması enteresan. Yanlış değerlendirme olabilir. Çok sık olmasa da rastlanan bir durum. Yada hasta olmuş antibiyotik benzeri ilaçlar kullandıysa da var labilir. proxeed plus doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz. Biz kullanıyoruz yanında e vitamini alıyoruz günde bir kez .

Back