Peki agzi kapali mi bekleyecek kuzumCanim Bir tatli kaşığı kaynar suya atip 5dk demlenmesini bekleyip içecek.ben burda bir arkadastan boyle aldım tarifini
Gunaydin canim evet ben de tatildeydim cok eglendik ve umutla basliyorum haftaya .Işığımız heyecanımız hic sönmesin inşallahIyi geceler kizlar
Topikte pek yazan olmamis anlasilan haftasonununz dolu dolu gecti...
Bizim oyle oldu tatile gittik cok guzeldi her sey.
Birazda olsa dertlerden uzaklastik deşarj olduk.
Iyi bir hafta diliyorum
insallahGunaydin canim evet ben de tatildeydim cok eglendik ve umutla basliyorum haftaya .Işığımız heyecanımız hic sönmesin inşallah
İnşallah güzel olur hersey canım . Bizim de morfoloji 1 di bakalım nasıl olacakgünaydın kızlar bugun tüp bebek tedavisi için öngörüşmeye gideceğiz bakalım %2 morfolojiye yorumları ne olacak bu 2. denememiz olacak hayırlısıyla inş bu sefer kucagımıza almak olur. heyecanla doktorun yorumunu beklıyorum. 2 hafta sonra adet olacagım ozmn tedaviye başlarız herhalde
sayı ve hız kac cnm? onlarda sorun olmayınca morfolojıyı cok önemsemıyorlarmıs. bızım sayı ml 14 toplamda 50 mılyon gıbı. hız da toplam %50. cok kötü olmasada iyi de değil sayımız bakalım doktorlar ne diyecek doğal yolla nekdr beklemek gerekır bılınmezİnşallah güzel olur hersey canım . Bizim de morfoloji 1 di bakalım nasıl olacak
Evet canim agzi kapali olacak 3 5 dakika demlensin iliyinca icsinPeki agzi kapali mi bekleyecek kuzum
Testin tamamini atar misinArkadaşlar bu morfoloji mi oluyor normal mi acaba
Sorma hiç Berbat bizim. 2 milyon sayı hareketi hatırlamıyorumsayı ve hız kac cnm? onlarda sorun olmayınca morfolojıyı cok önemsemıyorlarmıs. bızım sayı ml 14 toplamda 50 mılyon gıbı. hız da toplam %50. cok kötü olmasada iyi de değil sayımız bakalım doktorlar ne diyecek doğal yolla nekdr beklemek gerekır bılınmez
Test evde cnm morfolojik inceleme yazıyor altındada defarmasyon oranı dedin acaba morfoloji bu muTestin tamamini atar misin
Evet oyle ama morfoloji hangi kritere gore degerlendirildi bu da onemliTest evde cnm morfolojik inceleme yazıyor altındada defarmasyon oranı dedin acaba morfoloji bu mu
Benim eşimdede olmuştu menagon igneden dolayı sonra geçtigünaydın kızlar, eşim 10 gündür falan impryl kullanıyor ve haftasonu testislerde hafif büyüme gibi ağrı hissettiğini, otururken bazen hissettiğini söyledi. Biz bunu iyi bir şey, herhalde ilaç etki ediyor diye yorumladık ama sizce olumsuz bir durum oluyor olabilir mi? Sizinkiler de herhangi bir ilaca karşı benzer şeyler yaşıyor mu ?
hayirli ugurlu olsun canim insallah pozitif sonuclar alirsinizgünaydın kızlar bugun tüp bebek tedavisi için öngörüşmeye gideceğiz bakalım %2 morfolojiye yorumları ne olacak bu 2. denememiz olacak hayırlısıyla inş bu sefer kucagımıza almak olur. heyecanla doktorun yorumunu beklıyorum. 2 hafta sonra adet olacagım ozmn tedaviye başlarız herhalde
canim muayene sonrasi yumurtalarin buyuklugunu falan yaz buraya kac tane gelistini falanGünaydın kızlar ben de bu sabah son ignemi vurdurdum. 12 buçuk da muayenem var bakalim yumoslar ne durumda
peki canim bu dönemde değerlerde bir düzelme olmuşmuydu ?Benim eşimdede olmuştu menagon igneden dolayı sonra geçti
inşallah olumlu birseydir canim, kasim basinda test vereceğiz, bakalim sonucu görürüz.Benim eşim promotil kullanıyor dün aynı şeyi söyledi ağrı var dedi testislerde .ama büyümeyle ilgili birşey söylemedi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?