• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnan'ın ki benim içimden varikosel geçiyor. Keşke Renkli filmi neyse onu çekseniz de net anlasanız. Çünkü çok büyük kayıp bu. Bu kadar düşmesi çok şaşırtıcı.
Aslında bizde 2.derece varikosel var öğreneli 1 sene oldu ama hala sperm azalmadı. Doktorlar da oyüzden ameliyata onay vermiyor. Ama morfolojiyi de etkiliyormus dedim kaan hocaya bana bi kitap gösterdi ben bunun seminerini veriyorum gerek yok dedi

İnan'ın ki benim içimden varikosel geçiyor. Keşke Renkli filmi neyse onu çekseniz de net anlasanız. Çünkü çok büyük kayıp bu. Bu kadar düşmesi çok şaşırtıcı.
Varikosel büyüklüğü 1 mm gibi bir seydi cok dusuk iki dr dedi ki erkeklerin cogunda olur bu derecede hatta bende bile var 2 cocuk babasiyim dedi .Ama esimi ikna edip yeniden götüreceğim bu kadar düşüşü görünce onda ters etki yapti ben gibi hirslanmak yerine vazgecti gitmeyeceğim deyip duruyor

Kizlar semen sonucumuz cikmis dr kendisi aradi toplam sayi 18 milyona düşmüş ml deki sperm sayisi 7 milyon ileri hiz 0 yavas hiz 43 cikmis .Neden boyle oldu anlamadim emodex yan etki mi yapti ileri hiz 0 dan %16ya yükselmişti proxeedle :KK43:
Kaan hocaya ben ileri hızlı hareket sıfır yavas hızlı hareket yüzde 68 dediğimde bana dediki yurtdısında hız varsa vardır sadece toplam hız bakılır önemli olan da hız olması bizim ülkemizde de yasaklandı ama bazı hastaneler lab güncellememis ona takılmayın dedi

Bana da bülent tıraş dna düzelince cocuk olcak diye bişey yok dna etkisi henüz kanıtlanmadı dedi
Hepsi bahane aslinda Rabbim yeter ki ol desin .Esim diyor ilk bastan korunmasaydik diyor nerden bilecektik ki hemen olur saniyorduk

Cok pahali ve cok parcali bir sey almak istemiyorum mutfagim kullanisli degil.Sadece ust tarafta uste dogru acilan 2 li dolaptan ibaret.Sinbonun bi tane gordum ama havuc icin yeterli mi bilemedim
Sinbo çöp ben annemdn getirdim onda arnica vardı cok güzel

Kaan hocaya ben ileri hızlı hareket sıfır yavas hızlı hareket yüzde 68 dediğimde bana dediki yurtdısında hız varsa vardır sadece toplam hız bakılır önemli olan da hız olması bizim ülkemizde de yasaklandı ama bazı hastaneler lab güncellememis ona takılmayın dedi
Toplam hiz %46 ve enn bastaki testte de toplam 46 ydi tabi o zaman sayi 135 milyon olunca yuzde olarak cok iyiydi ama simdi 18 milyonun %46 si hayirlisi diyorum ..

Bana da bülent tıraş dna düzelince cocuk olcak diye bişey yok dna etkisi henüz kanıtlanmadı dedi
Kime neye inanacagimizi şaşırdım dogrusu,dusuklerden once aman sperm artsin da hamile kalalim diyordum spermler artti hamile kaldim ama 2düşük oldu kalpleri durdu.sonra dna hasarina bağladık ki hasarda yuksek cikti simdide odoktor boyle soylemis Allah yardımcımız olsun:)

Arkadaşlar 3 ay aralıklarla sperm sonuçlarımız dna hasar tedavisi görüyoruz inşallah düzelmiştir 25 güne sonuç gelcek sperm testi sonucumuz geldi şükür degerler çok güzel 6 aydır tedavi görüyoruzz 5 milyondan 82 milyona çıktık
IMG_7323.webp
IMG_7323.webp
IMG_7324.webp

Kime neye inanacagimizi şaşırdım dogrusu,dusuklerden once aman sperm artsin da hamile kalalim diyordum spermler artti hamile kaldim ama 2düşük oldu kalpleri durdu.sonra dna hasarina bağladık ki hasarda yuksek cikti simdide odoktor boyle soylemis Allah yardımcımız olsun:)
Aynen neye kime inanacağız bilmiyoruz. Nereye gidicez ne yapıcaz muamma. Sanki bi karanlık kuyuda gibiyim çok çaresiz hissediyorum. Mutsuzum. Bu konu beni insanlıktan çıkardı. Kimseyle de görüşmüyorum. Her ortamda gebelik hamilelik var senin olmadığını duyunca da acıyan gözleri üzerinde hissediyorsun. Dün gece eşimle feci kavga ettik. Mutsuzum dedim. Umursamaz olma bi yerden başla dedim yoksa terk ederim seni dedim. İçimde deli fırtınalar kopuyor. Abdest alıp secdeye vardım hıçkıra hıçkıra ağladım. Çaresizim Allahım dedim. Yardım et. Buaralar yaptığım tek şey "AĞLAMAK "sabah uyandım gözler davul.

Arkadaşlar 3 ay aralıklarla sperm sonuçlarımız dna hasar tedavisi görüyoruz inşallah düzelmiştir 25 güne sonuç gelcek sperm testi sonucumuz geldi şükür degerler çok güzel 6 aydır tedavi görüyoruzz 5 milyondan 82 milyona çıktık Eki Görüntüle 2057967 Eki Görüntüle 2057967 Eki Görüntüle 2057968
Maşallah canım değerleriniz güzel artmış çok sevindim adına hasardan düşerse tamamdır insalalh müjdeli haberi verirsin :) sizde Kaan hoca da tadvi oluyorsunuz demi hangi ilaçları kullanıyorsunuz canım

Maşallah canım değerleriniz güzel artmış çok sevindim adına hasardan düşerse tamamdır insalalh müjdeli haberi verirsin :) sizde Kaan hoca da tadvi oluyorsunuz demi hangi ilaçları kullanıyorsunuz canım
6 aydır tedavi oluyoruz cnm hasar %65 ti 3 ay klomen ve emodex kullandı eşim %50 ye süşmüştü ama sperm sayıda 5 milyona düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne verdi emodekse devam ettirdi sayımız çok şükür düzeldi ama inş dna da düzelir her akşam havuç suyu içti eşim ısırgan otu çayı sigarayı günde 1 e düşürdü

Aynen neye kime inanacağız bilmiyoruz. Nereye gidicez ne yapıcaz muamma. Sanki bi karanlık kuyuda gibiyim çok çaresiz hissediyorum. Mutsuzum. Bu konu beni insanlıktan çıkardı. Kimseyle de görüşmüyorum. Her ortamda gebelik hamilelik var senin olmadığını duyunca da acıyan gözleri üzerinde hissediyorsun. Dün gece eşimle feci kavga ettik. Mutsuzum dedim. Umursamaz olma bi yerden başla dedim yoksa terk ederim seni dedim. İçimde deli fırtınalar kopuyor. Abdest alıp secdeye vardım hıçkıra hıçkıra ağladım. Çaresizim Allahım dedim. Yardım et. Buaralar yaptığım tek şey "AĞLAMAK "sabah uyandım gözler davul.
Burda hempimiz ayni sıkıntıları yaşıyoruz erkekte oldugundan kimseyde ne içini dokebiliyirsun nede bir fikir danisabiliyorsun.Eslemizde istrmezdi boyle birsey olsun die.ama bazen düşünüyorum bende olsa daha cok takar kendimi suçlardim vardir herseyde bir hayir.en azından çözümü var ama sadece sabretip elimizden geleni yapıp zamanın gelmesini beklemeliyiz

6 aydır tedavi oluyoruz cnm hasar %65 ti 3 ay klomen ve emodex kullandı eşim %50 ye süşmüştü ama sperm sayıda 5 milyona düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne verdi emodekse devam ettirdi sayımız çok şükür düzeldi ama inş dna da düzelir her akşam havuç suyu içti eşim ısırgan otu çayı sigarayı günde 1 e düşürdü
Maşallah canm.bu durumda bence hasarda düşmüştür

canim bence bu bir kader, hadi eşi terkettik diyelim yeni esi sperm testine göre mi seçeceğiz.Burda bir konuda okumustum. Kadinin eşinin cocuğu olmuyormuş, aralari da iyi degilmiş ayrilmislar, sonra başkasiyla evlenmiş, şansina bu adam daha fena cikmiş ve onundan da çocugu olmamiş, neyse bundanda ayrilip yaş biraz ilerleyince 3. ile evlenmiş ama onda da herhalde artik yaş ilerledigi icin olmamiş bebek... Benim de çok üzülüp ağladigim günler oluyor ama ya Allah bize ya da sevdiklerimize daha büyük dertler hastaliklar verirse o zaman ne yapardim diyorum. Daha fazla esinle arani bozma tatlilikla konuş, senden beklentim bunlar bunlar de, çok yipraniyorum de.

Back