• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi geceler kizlar
Topikte pek yazan olmamis anlasilan haftasonununz dolu dolu gecti...
Bizim oyle oldu tatile gittik cok guzeldi her sey.
Birazda olsa dertlerden uzaklastik deşarj olduk.

Iyi bir hafta diliyorum:KK37::KK36:
Gunaydin canim evet ben de tatildeydim cok eglendik ve umutla basliyorum haftaya .Işığımız heyecanımız hic sönmesin inşallah :KK60:

Arkadaşlar bu morfoloji mi oluyor normal mi acaba

Eklentiler

• IMG_7350.JPG
    IMG_7350.JPG
    41,6 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın kızlar ben de bu sabah son ignemi vurdurdum. 12 buçuk da muayenem var bakalim yumoslar ne durumda

günaydın kızlar bugun tüp bebek tedavisi için öngörüşmeye gideceğiz bakalım %2 morfolojiye yorumları ne olacak bu 2. denememiz olacak hayırlısıyla inş bu sefer kucagımıza almak olur. heyecanla doktorun yorumunu beklıyorum. 2 hafta sonra adet olacagım ozmn tedaviye başlarız herhalde

günaydın kızlar bugun tüp bebek tedavisi için öngörüşmeye gideceğiz bakalım %2 morfolojiye yorumları ne olacak bu 2. denememiz olacak hayırlısıyla inş bu sefer kucagımıza almak olur. heyecanla doktorun yorumunu beklıyorum. 2 hafta sonra adet olacagım ozmn tedaviye başlarız herhalde
İnşallah güzel olur hersey canım . Bizim de morfoloji 1 di bakalım nasıl olacak

İnşallah güzel olur hersey canım . Bizim de morfoloji 1 di bakalım nasıl olacak
sayı ve hız kac cnm? onlarda sorun olmayınca morfolojıyı cok önemsemıyorlarmıs. bızım sayı ml 14 toplamda 50 mılyon gıbı. hız da toplam %50. cok kötü olmasada iyi de değil sayımız bakalım doktorlar ne diyecek doğal yolla nekdr beklemek gerekır bılınmez

sayı ve hız kac cnm? onlarda sorun olmayınca morfolojıyı cok önemsemıyorlarmıs. bızım sayı ml 14 toplamda 50 mılyon gıbı. hız da toplam %50. cok kötü olmasada iyi de değil sayımız bakalım doktorlar ne diyecek doğal yolla nekdr beklemek gerekır bılınmez
Sorma hiç Berbat bizim. 2 milyon sayı hareketi hatırlamıyorum

günaydın kızlar, eşim 10 gündür falan impryl kullanıyor ve haftasonu testislerde hafif büyüme gibi ağrı hissettiğini, otururken bazen hissettiğini söyledi. Biz bunu iyi bir şey, herhalde ilaç etki ediyor diye yorumladık ama sizce olumsuz bir durum oluyor olabilir mi? Sizinkiler de herhangi bir ilaca karşı benzer şeyler yaşıyor mu ?

günaydın kızlar, eşim 10 gündür falan impryl kullanıyor ve haftasonu testislerde hafif büyüme gibi ağrı hissettiğini, otururken bazen hissettiğini söyledi. Biz bunu iyi bir şey, herhalde ilaç etki ediyor diye yorumladık ama sizce olumsuz bir durum oluyor olabilir mi? Sizinkiler de herhangi bir ilaca karşı benzer şeyler yaşıyor mu ?
Benim eşimdede olmuştu menagon igneden dolayı sonra geçti

Benim eşim promotil kullanıyor dün aynı şeyi söyledi ağrı var dedi testislerde .ama büyümeyle ilgili birşey söylemedi canm

hayirli ugurlu olsun canim insallah pozitif sonuclar alirsiniz

Benim eşim promotil kullanıyor dün aynı şeyi söyledi ağrı var dedi testislerde .ama büyümeyle ilgili birşey söylemedi canm
inşallah olumlu birseydir canim, kasim basinda test vereceğiz, bakalim sonucu görürüz.

Back