• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu 72 günü ne zamandan itibaren hesaplayacaz canım proxeed e başladığı günden itibaren mi? Ya başta bende sıkıntı vardı amh düşük rezerv sıkıntısı var eşime normal diyorlardı ama 3 ay önce onda da sıkıntı olduğunu öğrendik. Normalde Kasım ayında tüp bebeğe başlayacaktık ama üroloji dün proxeedle toparlayacağını düşünüyorum 3-4 ay bekleyin bence hemen başlamayın dedi. Çok çaresiz hissediyorum nasıl karar verecez bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız nasıl bi yol çizerdiniz?
biz hic tedavi gormeden tup bebek yaptik ve sonucta bebegim dustu. Bu nedenle beklerdim ben ki oyle yapiyoruz suanda

Dimi canım ocağa kadar bekleyelim diyoruz biz de..ama benim durum da sıkıntılı olduğu için korkuyoruz daha da kötüye gider miyim diye.. :( sende var mı bi problem canım?

Gunaydin canim evet ben de tatildeydim cok eglendik ve umutla basliyorum haftaya .Işığımız heyecanımız hic sönmesin inşallah :KK60:

Kizlar tatileee nereye gittinizzz bende cok istiyorumm kafa dagitmak birazz
Biizm 40 milyondan gerilemişti ama düzeldi çok şükür ilaçlar düşüyormuş özellikle klomen
Ne kullanmistiniz canim siz?
Bu 72 günü ne zamandan itibaren hesaplayacaz canım proxeed e başladığı günden itibaren mi? Ya başta bende sıkıntı vardı amh düşük rezerv sıkıntısı var eşime normal diyorlardı ama 3 ay önce onda da sıkıntı olduğunu öğrendik. Normalde Kasım ayında tüp bebeğe başlayacaktık ama üroloji dün proxeedle toparlayacağını düşünüyorum 3-4 ay bekleyin bence hemen başlamayın dedi. Çok çaresiz hissediyorum nasıl karar verecez bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız nasıl bi yol çizerdiniz?
Kesinlikle beklerdim kac yillik evlisinizz bide yaslariniz kac
Dimi canım ocağa kadar bekleyelim diyoruz biz de..ama benim durum da sıkıntılı olduğu için korkuyoruz daha da kötüye gider miyim diye.. :KK43: sende var mı bi problem canım?

Amh ve yumurta rezervi icin bi macun var cok ise yariyor igde satiliyor ben kullaniyorum benim skntim baska ama istersen bi bak cnm hanimlaraozelmacun ssyfanin adi. Macunu kullanip hamile kalan cok kisi var

Amh ve yumurta rezervi icin bi macun var cok ise yariyor igde satiliyor ben kullaniyorum benim skntim baska ama istersen bi bak cnm hanimlaraozelmacun ssyfanin adi. Macunu kullanip hamile kalan cok kisi var
Ben 30 eşim 32 yaşında 3 yıllık evliyiz ocaktan bu yana düşünüyoruz çocuk.. evet o macunu geçen de duydum ama öğrenememiştim Nerede olduğunu. Ne kadar zamanda etkisini gösteriyormuş macun canım biliyor musun?

Ben 30 eşim 32 yaşında 3 yıllık evliyiz ocaktan bu yana düşünüyoruz çocuk.. evet o macunu geçen de duydum ama öğrenememiştim Nerede olduğunu. Ne kadar zamanda etkisini gösteriyormuş macun canım biliyor musun?
Canim en az 3 kavanoz kullanim oneriyo bi kavanoz 25 gunluk ama ilk kavanozda bile hamile kalan var. Bence bu senin sorununa ve esine bagli tabiki. Ama son bi kac paylasimdir amh ile sorun yasayanlari paylasti insan cok sasiriyor gercekten. Bendede yumurtlama sorunu var adetim.duzensiz yumurtlayamiyorum bakalim bu ay nasil olcak cok merak ediyorum ilk kavanozum

Canim en az 3 kavanoz kullanim oneriyo bi kavanoz 25 gunluk ama ilk kavanozda bile hamile kalan var. Bence bu senin sorununa ve esine bagli tabiki. Ama son bi kac paylasimdir amh ile sorun yasayanlari paylasti insan cok sasiriyor gercekten. Bendede yumurtlama sorunu var adetim.duzensiz yumurtlayamiyorum bakalim bu ay nasil olcak cok merak ediyorum ilk kavanozum
Alayım ben de canım neler denemedik bi de onu deneyelim.. ne kadar bir kavanozu? Benim adetim düzenli her ay günü gününe olurum ama rezerv azmış bilmiyorum. Tüp bebek merkezinde öngörüşmem vardı geçen hafta. Doktor o kadar kötü değil durumun ilaç ya da aşılamayla olabilir eşinde de bi sıkıntı çıkmazsa dedi ama eşimde de sayı, hareket ve morfoloji düşük.

Günaydın kızlar moralim çok bozuk eşimin sayısı bir hafta içinde 7.5 tan 2.5 a düşmüş :KK43: bir haftadır proxeed kullanıyor yanında da havuç suyu, zeytin yağlı incir, keçiboynuzu özü, arı sütü bal polen karışımı ve propolis..umutla yükselmesini beklerken neden olmuş olabilir bu düşüş?
Benim anladigim cok degisken bmher an inebilir cikabilir bizim 6 ayda 135 ten 18 düştü. Ama yeniden yukseltmeye caliscaz. Belki esin o anda stres yasamistir bu bile cok etkili agri kesici vs almissa bu da olabilir canim

Benim anladigim cok degisken bmher an inebilir cikabilir bizim 6 ayda 135 ten 18 düştü. Ama yeniden yukseltmeye caliscaz. Belki esin o anda stres yasamistir bu bile cok etkili agri kesici vs almissa bu da olabilir canim
Canım eşimde ürtiker var ilaç kullanıyo onun için her gün ve bu hastalık onda stres yaratıyor. Sperm vereceği günün gecesi vücudu yine kıpkırmızı oldu ateş gibi yanıyor içten içe..sabahına kalmadı bir şey ama gecesi sıkıntılıydı baya.. bizim hem bu ürtiker hem çocuk olayı üst üste geldi ikisi de stres yaratıyor biz de..bi yandan hastalığı için mücadele veriyoruz uğraşıyoruz bi yandan çocuk için..çok zor çok..Allahım beterini göstermesin ama imtihanlarımız ağır arkadaşlar. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. :(

Canım eşimde ürtiker var ilaç kullanıyo onun için her gün ve bu hastalık onda stres yaratıyor. Sperm vereceği günün gecesi vücudu yine kıpkırmızı oldu ateş gibi yanıyor içten içe..sabahına kalmadı bir şey ama gecesi sıkıntılıydı baya.. bizim hem bu ürtiker hem çocuk olayı üst üste geldi ikisi de stres yaratıyor biz de..bi yandan hastalığı için mücadele veriyoruz uğraşıyoruz bi yandan çocuk için..çok zor çok..Allahım beterini göstermesin ama imtihanlarımız ağır arkadaşlar. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. :KK43:
Benim esim de bu cocuk olayini taktiği icin urtiker oldu 2 3 ay once ve onun testi de cok kotu cikmisti igne filan yaptilarsa icinde kortizon var o da düşürüyor .

Emodex ve menagon

Alayım ben de canım neler denemedik bi de onu deneyelim.. ne kadar bir kavanozu? Benim adetim düzenli her ay günü gününe olurum ama rezerv azmış bilmiyorum. Tüp bebek merkezinde öngörüşmem vardı geçen hafta. Doktor o kadar kötü değil durumun ilaç ya da aşılamayla olabilir eşinde de bi sıkıntı çıkmazsa dedi ama eşimde de sayı, hareket ve morfoloji düşük.
60 tl bi kavanoz deneyin bencede canım bizdede hem bende hem eşimde işte nasip diyoruz allah izin verirse neden olmasın inşallah

Benim esim de bu cocuk olayini taktiği icin urtiker oldu 2 3 ay once ve onun testi de cok kotu cikmisti igne filan yaptilarsa icinde kortizon var o da düşürüyor .
Bu ürtikerin çıkış sebebi stres zaten..bir yıldır haddi hesabı yok yediği kortizonun..6 ay kadar da aşı yapıldı xolair..Ama hiçbir şey fayda etmedi çekiyor öyle zavallım :(

60 tl bi kavanoz deneyin bencede canım bizdede hem bende hem eşimde işte nasip diyoruz allah izin verirse neden olmasın inşallah
İnşallah canım inşallah rabbim aratmasın kimseye. Sen de kullandın mı canım? Instagramdan mı satış yapılıyor?

Bu ürtikerin çıkış sebebi stres zaten..bir yıldır haddi hesabı yok yediği kortizonun..6 ay kadar da aşı yapıldı xolair..Ama hiçbir şey fayda etmedi çekiyor öyle zavallım :KK43:
Diyet listesi var onun yiyecekler tetiklemesin diye kullaniyorsunuz degil mi?

benm eşim varikosel ameliyatı oldu ya sıcak iyi değil diye duydum ya :KK43:
Benim esimde de varikosel var ama bir kez girdi yarim saat durdu .Sonrasi hep dışarıdaydık gezdik. Bu arada caksirin kokusu ve tadi ne kadar kötü yaa

Back