• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet cnm 3 ay kullandı tahlil verdik sperm sayısı 5 milyondan 82 milyona çıktı dna sonucu 10 güne çıkacak bakalım
Canim bizim de degerler 135 milyondan 18 milyona geriledi .senin bu yorumunu okuyunca biraz umutlandım dna hasarının sonucunu mutlaka yaz olur mu beni de etiketle gozumden kaçmasın :KK54:

Kizlar bu gunden itibaren guncel uygulamalarimi paylaşıyorum belki faydasi olur
SABAH
Zeytinyağında incir
Emodex
Propolis karışımı
ÖĞLEN
Nac 600
Çakşır suyu
Ceviz Badem Kuru Üzüm
AKSAM
Isırgan otu çayı
Emodex
Propolis Karışımı
Kabak Çekirdeği
Havuç

Canim bizim de degerler 135 milyondan 18 milyona geriledi .senin bu yorumunu okuyunca biraz umutlandım dna hasarının sonucunu mutlaka yaz olur mu beni de etiketle gozumden kaçmasın :KK54:
Biizm 40 milyondan gerilemişti ama düzeldi çok şükür ilaçlar düşüyormuş özellikle klomen

Kizlar bu gunden itibaren guncel uygulamalarimi paylaşıyorum belki faydasi olur
SABAH
Zeytinyağında incir
Emodex
Propolis karışımı
ÖĞLEN
Nac 600
Çakşır suyu
Ceviz Badem Kuru Üzüm
AKSAM
Isırgan otu çayı
Emodex
Propolis Karışımı
Kabak Çekirdeği
Havuç
Cnm Nac 600 nedir ? Doktor mu verdi?

Yükselir cnm bizim yükseldi çok şükür bende çom umutsuZluga kapılmıştım ama şükür düzeldi
Darısı bize inşallah canım Kaan hoca ayın 5 inde cevap yazacak bize çok heyecanlıyım bakalm ne diyecek ilaçları değiştirecek mi. Esimde o zamana kadar bı daha test yaparım dedi .

Dr verdi Kaan Aydos emodex in yanda soylemis hiz artiriyor vitamin alabilirsin faydali canim
Ne kadar ücreti çok pahalı mı ??? Ya bu tedavi bizi öldürecek ilaçların ücretleri çok yüksek test ücretleri de öyle. Ev kredisi ödüyoruz. Hep eksilerdeyiz. Allah sonumuzu hayretsin. Bizim Kaan hoca için randevumuza daha 1.5 ay var. Dedik ki bi başka ürologa gidelim bu süre içinde ne kadar sayımızı yükseltsek o kar. Malum 4 milyon civarı bizim değerler. Adana başkent hastanesinde bi Prof'a gidecez galiba. Orda testlerimizin hepsini yapıcaz Allah nasip ederse. Sizce doğru yapıyor muyuz ???

Neden düştü sebebi belli mi ne uygulamistin mesela
Biz trental ve klomene bağlıyoruz canım.hoca klomeni biraktirdi.sayinin bu kadar düştüğü zaman promotil trental ve keçiboynuzu tozu kullanıyorduk.bakalm hoca ne diyecek neye baglicak düşmeyi

Biz trental ve klomene bağlıyoruz canım.hoca klomeni biraktirdi.sayinin bu kadar düştüğü zaman promotil trental ve keçiboynuzu tozu kullanıyorduk.bakalm hoca ne diyecek neye baglicak düşmeyi
Ben bi dr a sordum düşüşün sebebini bilemeyiz dedi gecti .Uygun bir zamanda baska dr a gitcem

Ne kadar ücreti çok pahalı mı ??? Ya bu tedavi bizi öldürecek ilaçların ücretleri çok yüksek test ücretleri de öyle. Ev kredisi ödüyoruz. Hep eksilerdeyiz. Allah sonumuzu hayretsin. Bizim Kaan hoca için randevumuza daha 1.5 ay var. Dedik ki bi başka ürologa gidelim bu süre içinde ne kadar sayımızı yükseltsek o kar. Malum 4 milyon civarı bizim değerler. Adana başkent hastanesinde bi Prof'a gidecez galiba. Orda testlerimizin hepsini yapıcaz Allah nasip ederse. Sizce doğru yapıyor muyuz ???
Nac 12 tl gibi bir fiyati var görünce bilirsin zaten suya atilan tabletler var ya onlardan .Biz de araba borcu ödüyoruz evimiz kira .Zorlaniyoruz gercekten

Günaydın kızlar moralim çok bozuk eşimin sayısı bir hafta içinde 7.5 tan 2.5 a düşmüş :( bir haftadır proxeed kullanıyor yanında da havuç suyu, zeytin yağlı incir, keçiboynuzu özü, arı sütü bal polen karışımı ve propolis..umutla yükselmesini beklerken neden olmuş olabilir bu düşüş?

Günaydın kızlar moralim çok bozuk eşimin sayısı bir hafta içinde 7.5 tan 2.5 a düşmüş :KK43: bir haftadır proxeed kullanıyor yanında da havuç suyu, zeytin yağlı incir, keçiboynuzu özü, arı sütü bal polen karışımı ve propolis..umutla yükselmesini beklerken neden olmuş olabilir bu düşüş?
canim spermler 72 gunde bir yenileniyor daha zamani var demekki moralini bozma hemen

canim spermler 72 gunde bir yenileniyor daha zamani var demekki moralini bozma hemen
Bu 72 günü ne zamandan itibaren hesaplayacaz canım proxeed e başladığı günden itibaren mi? Ya başta bende sıkıntı vardı amh düşük rezerv sıkıntısı var eşime normal diyorlardı ama 3 ay önce onda da sıkıntı olduğunu öğrendik. Normalde Kasım ayında tüp bebeğe başlayacaktık ama üroloji dün proxeedle toparlayacağını düşünüyorum 3-4 ay bekleyin bence hemen başlamayın dedi. Çok çaresiz hissediyorum nasıl karar verecez bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız nasıl bi yol çizerdiniz?

Back