Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet haklısın cnm onu bende düşündüm. Kader bu yapacak birşey yok. Bu sabah konuştuk karar aldık oda üstüne düşen görevi yapacağına, çabalayacağına söz verdi. Bi de benim arkadaş gurubum hep hamile olunca çok geriliyorum 6 ayda bi böyle patlıyorum. Biraz sakinleştim ama çok şükür :) çaresizlik çok kötü

Canim benide eklesene yas 30 3senedir istiyoruz 2 düşugum var

canım varikosel falan varmıydı sizde
Varikosel vardı 3 yıl önce bilinçsizce ameliyat oldu eşim kaan aydos olmasında bi fayda olmadıgını söyledi çünkü ileri derecede deildi anlayacagın kzıdı bize gereksiz bi ameliyat oldugu için geröektende 3 yıl oldu ameliyat olalı ne sayı artmıştı ne hareketlilik iyice yerle bir olmıştu

Sizin ve bizim sperm sayıları yakındı, bizde de varikosel var en hafif dereceli olanından ve hiçbir doktor ameliyat demedi.. Sperm sayısı hiç azalmadı aksine arttı ama Öte yandan varikosel de neden olabiliyormuş DNA hasarına bilemiyorum valla :/

Bizim adamların aldıkları vitaminleri biz alsak bizden bile sperm cıkışı başlar

Kızlar ya ovulasyon testi yapıyorum iki gündür bitürlü test koyulasmıyor t cden. Önceki aylar bugünler hemen koyulaşırdı yani 10.gün yumurtlardım acaba noldu yaa

Kızlar ya ovulasyon testi yapıyorum iki gündür bitürlü test koyulasmıyor t cden. Önceki aylar bugünler hemen koyulaşırdı yani 10.gün yumurtlardım acaba noldu yaa
Kuzum 10. Gün cok erken eğer 28 de bir oluorsan.bide su içme uzun süre wc girmemiş ol 3-4 saat

Kizlar 2 gun tatil yaptik desarj oldum.Gezerken aktar buldum ünlü. Ordan çaksir suyu isirgan otu ve incir aldim .Çaksiŕ ve isirgani ilk kez deniycez nasil yapiliyor fikri olan ?

Kizlar 2 gun tatil yaptik desarj oldum.Gezerken aktar buldum ünlü. Ordan çaksir suyu isirgan otu ve incir aldim .Çaksiŕ ve isirgani ilk kez deniycez nasil yapiliyor fikri olan ?
Canim Bir tatli kaşığı kaynar suya atip 5dk demlenmesini bekleyip içecek.ben burda bir arkadastan boyle aldım tarifini

Kuzum 10. Gün cok erken eğer 28 de bir oluorsan.bide su içme uzun süre wc girmemiş ol 3-4 saat
Benim döngüm 24 gün :) hic şaşmadı ama gecen ay antibiyotikten sanırım gecikti ilk defa. Ya kullanımıı aslında biliyorum bayadır kullanıyodum ara vermistim niye böyle oldu bu testler anlamadım sanırım gec kaldım 9.gün yumurtladım

Iyi geceler kizlar
Topikte pek yazan olmamis anlasilan haftasonununz dolu dolu gecti...
Bizim oyle oldu tatile gittik cok guzeldi her sey.
Birazda olsa dertlerden uzaklastik deşarj olduk.

Iyi bir hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…