- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Evet haklısın cnm onu bende düşündüm. Kader bu yapacak birşey yok. Bu sabah konuştuk karar aldık oda üstüne düşen görevi yapacağına, çabalayacağına söz verdi. Bi de benim arkadaş gurubum hep hamile olunca çok geriliyorum 6 ayda bi böyle patlıyorum. Biraz sakinleştim ama çok şükür :) çaresizlik çok kötücanim bence bu bir kader, hadi eşi terkettik diyelim yeni esi sperm testine göre mi seçeceğiz.Burda bir konuda okumustum. Kadinin eşinin cocuğu olmuyormuş, aralari da iyi degilmiş ayrilmislar, sonra başkasiyla evlenmiş, şansina bu adam daha fena cikmiş ve onundan da çocugu olmamiş, neyse bundanda ayrilip yaş biraz ilerleyince 3. ile evlenmiş ama onda da herhalde artik yaş ilerledigi icin olmamiş bebek... Benim de çok üzülüp ağladigim günler oluyor ama ya Allah bize ya da sevdiklerimize daha büyük dertler hastaliklar verirse o zaman ne yapardim diyorum. Daha fazla esinle arani bozma tatlilikla konuş, senden beklentim bunlar bunlar de, çok yipraniyorum de.
düzelir cnm bizimde çok düşmüştü ilk 3 ay sonra yükseldi işte dna hasarınız kaçEvet canm bizde görüyoruz ama bizim sperm sayı ve hız baya düştü ilaçlardan sonra tekrar yükselir mi bilmiyorum
canım varikosel falan varmıydı sizdeArkadaşlar 3 ay aralıklarla sperm sonuçlarımız dna hasar tedavisi görüyoruz inşallah düzelmiştir 25 güne sonuç gelcek sperm testi sonucumuz geldi şükür degerler çok güzel 6 aydır tedavi görüyoruzz 5 milyondan 82 milyona çıktık Eki Görüntüle 2057967 Eki Görüntüle 2057967 Eki Görüntüle 2057968
İnşallah düzelir canım bizde DNA hasarı çıkmadı canm haziranda test yaptırmıştı eşim 15 çıkmıştı hoca normal dediD
düzelir cnm bizimde çok düşmüştü ilk 3 ay sonra yükseldi işte dna hasarınız kaç
Canim benide eklesene yas 30 3senedir istiyoruz 2 düşugum varMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
Insallah bebeklerimiz sirasiyla gelecek kucaklarimiza kizlar hissediyorum insallah...
- Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- Gulay123 24, İstanbul, 11 aydır bekliyor.......... Topigimizin 1. en genci :)
- Zeynep6302 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
- Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor
- Serenita90 27, Ankara, 8 aydır bekliyor
- Sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- Cehita88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- Ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor
- Milen87987 30, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- Limonlutarcinlikek 30, İstanbul, 2.5 yıldır bekliyor
- Lavinya 27, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor
- Sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor
- Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... tup bebek tedavisinde
Varikosel vardı 3 yıl önce bilinçsizce ameliyat oldu eşim kaan aydos olmasında bi fayda olmadıgını söyledi çünkü ileri derecede deildi anlayacagın kzıdı bize gereksiz bi ameliyat oldugu için geröektende 3 yıl oldu ameliyat olalı ne sayı artmıştı ne hareketlilik iyice yerle bir olmıştucanım varikosel falan varmıydı sizde
Benide ekle cnm 4 yıldır bekliyoruz yaş 25Canim benide eklesene yas 30 3senedir istiyoruz 2 düşugum var
Aslında bizde 2.derece varikosel var öğreneli 1 sene oldu ama hala sperm azalmadı. Doktorlar da oyüzden ameliyata onay vermiyor. Ama morfolojiyi de etkiliyormus dedim kaan hocaya bana bi kitap gösterdi ben bunun seminerini veriyorum gerek yok dedi
BEnimki simbo cnm memnunum havuç içinCok pahali ve cok parcali bir sey almak istemiyorum mutfagim kullanisli degil.Sadece ust tarafta uste dogru acilan 2 li dolaptan ibaret.Sinbonun bi tane gordum ama havuc icin yeterli mi bilemedim
Bizim adamların aldıkları vitaminleri biz alsak bizden bile sperm cıkışı başlaronu da denedım cnm havuc biraz bile karışsa içesi gelmıyor artık uğraşmaktan yoruluyor ınsan. her gun içecekmsın yapayım mı demekten bende yoruldm adamlar bıktı onu ye bunu iç o da olmayıversın dedım en sonunda:)
Bizim adamların aldıkları vitaminleri biz alsak bizden bile sperm cıkışı başlar
vallahi iyi dedin kendi işimizi kendimiz görüp doğuralım şu cocukları en iyisi haha
Bizim adamların aldıkları vitaminleri biz alsak bizden bile sperm cıkışı başlar
Belki bu ay geç yumurtluyorsun canımKızlar ya ovulasyon testi yapıyorum iki gündür bitürlü test koyulasmıyor t cden. Önceki aylar bugünler hemen koyulaşırdı yani 10.gün yumurtlardım acaba noldu yaa
Kuzum 10. Gün cok erken eğer 28 de bir oluorsan.bide su içme uzun süre wc girmemiş ol 3-4 saatKızlar ya ovulasyon testi yapıyorum iki gündür bitürlü test koyulasmıyor t cden. Önceki aylar bugünler hemen koyulaşırdı yani 10.gün yumurtlardım acaba noldu yaa
Tamam canim bakcam insallahBEnimki simbo cnm memnunum havuç için
Canim Bir tatli kaşığı kaynar suya atip 5dk demlenmesini bekleyip içecek.ben burda bir arkadastan boyle aldım tarifiniKizlar 2 gun tatil yaptik desarj oldum.Gezerken aktar buldum ünlü. Ordan çaksir suyu isirgan otu ve incir aldim .Çaksiŕ ve isirgani ilk kez deniycez nasil yapiliyor fikri olan ?
Benim döngüm 24 gün :) hic şaşmadı ama gecen ay antibiyotikten sanırım gecikti ilk defa. Ya kullanımıı aslında biliyorum bayadır kullanıyodum ara vermistim niye böyle oldu bu testler anlamadım sanırım gec kaldım 9.gün yumurtladımKuzum 10. Gün cok erken eğer 28 de bir oluorsan.bide su içme uzun süre wc girmemiş ol 3-4 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?