Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben kaan hocanin makalelerini okudum konusmalarini dinledim.diyorki onemli olan dna hasari diyor.arastirmalarda dna hasari olmayan ama morfolojisi kotu olanlarin hamile oldugu cocuk sahibi olduğunu gosteriyormus.ben yazisinda okumustum inanmaktan baska çaremiz yok hem ben tup bebek yaptırdığım yerde morfoloji düşük sifir cikmisti ama bence en buyuk sebep dna hasariydi ondan tutmadi.dusukleri kaan bey dna hasarina bağlamış ve dna hasari dusene kadar korunacagiz.bence sende hocadan haber bekle sana diyecektir tüp bebek yaptirin yada 6ay dogal yolla dineyin die.Cnm biz 5 aydr tedavi görüyorz kaan hocada ama morf %2 cıktı son testte. Bndan bir ay önce %6 cıkmıstı neye inanacgımı saşırdm labortvr farkımı acaba cunku düzelecego yerde düşüş olması mantıksız ilaçları kullanrken. Biz tüo bebege başlamayı düşünyrz morf sorun değil diyorlar ama inanmıyrm inş kısmetmzde varsa bu sefer saglıklı embriyolarmz olur. Kaan hoca başlayablrsnz spermlernzde sorun kalmadı yazmıstı 1 ay öncekı teste. Son teste cvp yazmasını beklıyrm %2 morf ne yorum yapacak acaba
Bızde dna hasarı cıkmamıştı cnm ama sperm canlılık oranımız düşüktü onun için tedavi gördük canlılık düzeldi şükür ama soermıyıgram hız dısında düzelmedi. İstersnz dogal yolla deneyin istersnz tüpe baslayın karar sizin demişti en son cvbında her iki durum içinde spermleriniz yeterli sorun yok dedi. 1 ay snra bi spermygram daha yaptrıp yollayn dedi onu yaptrdık yolladk cvp beklyrz yine. Degerler cok yuksek olmadgı için dogal yolla pek umudumz yok tüpe başlayalım dedik inş bu sefer ilaçlar sayesnde spermler daha kalıtelı olmustrda rmbriyolar saglıklı gelişir.Canim ben kaan hocanin makalelerini okudum konusmalarini dinledim.diyorki onemli olan dna hasari diyor.arastirmalarda dna hasari olmayan ama morfolojisi kotu olanlarin hamile oldugu cocuk sahibi olduğunu gosteriyormus.ben yazisinda okumustum inanmaktan baska çaremiz yok hem ben tup bebek yaptırdığım yerde morfoloji düşük sifir cikmisti ama bence en buyuk sebep dna hasariydi ondan tutmadi.dusukleri kaan bey dna hasarina bağlamış ve dna hasari dusene kadar korunacagiz.bence sende hocadan haber bekle sana diyecektir tüp bebek yaptirin yada 6ay dogal yolla dineyin die.
İnşallah hayirlisyla guzel sonuclar alırsınızBızde dna hasarı cıkmamıştı cnm ama sperm canlılık oranımız düşüktü onun için tedavi gördük canlılık düzeldi şükür ama soermıyıgram hız dısında düzelmedi. İstersnz dogal yolla deneyin istersnz tüpe baslayın karar sizin demişti en son cvbında her iki durum içinde spermleriniz yeterli sorun yok dedi. 1 ay snra bi spermygram daha yaptrıp yollayn dedi onu yaptrdık yolladk cvp beklyrz yine. Degerler cok yuksek olmadgı için dogal yolla pek umudumz yok tüpe başlayalım dedik inş bu sefer ilaçlar sayesnde spermler daha kalıtelı olmustrda rmbriyolar saglıklı gelişir.
Acana neden dusuyor 3 5 milyon olsa takilmayacagim ama 130 lar nere 18 nereKizlar ben bu dususu hocaya sordum kullananlarin degerleri dusuyor klomen mi dusuruyor dedim. Yok niye dusursun dedi ama sperm testinde cok farkli sonucla cikabilir bugunle yarin bile fark eder dedi. Ilacin oyle bir etkisi olmadigini soyluyor.
Dna hasari 48 canim baktirdik emodex i hasar icin kullaniyoruzDna hasarina baktirin canim kaan beye gidin inşallah hayirlisiyla hersey düzelecek sadece biraz sabretmemiz ve elimizden geleni yapmamiz gerekiyor.zor bir süreç hepimiz icin ama inşallah sonu güzel olacak
hanımlaraozelmacun sayfanın adı az once alıntılanmamışInstagramda nerde acaba o macun ?
canım siz tedaviye nasıl başladınız? kaç aydır tedavi görüyosunuz? bide emodex gerçekten etki etmiş olabilirmi? bende almayı düşünüyodum ama şimdi çok arada kaldım yaAcana neden dusuyor 3 5 milyon olsa takilmayacagim ama 130 lar nere 18 nere
Dr una sormadan alma biz hasar icin basladik dr verdi .Daha once proxeed plus kullandik onu da dr verdicanım siz tedaviye nasıl başladınız? kaç aydır tedavi görüyosunuz? bide emodex gerçekten etki etmiş olabilirmi? bende almayı düşünüyodum ama şimdi çok arada kaldım ya
doktor bize emodexi önerdi canım sperm sayısı için biraz zorla istedim normalde bişey vermiyodu en son bunu kullanabilirsiniz diye broşürünü verdiDr una sormadan alma biz hasar icin basladik dr verdi .Daha once proxeed plus kullandik onu da dr verdi
O zaman al canimdoktor bize emodexi önerdi canım sperm sayısı için biraz zorla istedim normalde bişey vermiyodu en son bunu kullanabilirsiniz diye broşürünü verdi
zaten sayımız çok az ya dahada düşerseO zaman al canim
Canim bunun nedeni emodex olamaz sadece 1 sise kullandık çünküzaten sayımız çok az ya dahada düşerse
sizinki belki düzelmeye başladığı için böyle olmuştur biraz zaman geçsin bi dahamı tekrarlasanız testi?Canim bunun nedeni emodex olamaz sadece 1 sise kullandık çünkü
Canim tekrarlasak da ayni çıkar testte hata yok bu düşüşün nedenini bulmaliyizsizinki belki düzelmeye başladığı için böyle olmuştur biraz zaman geçsin bi dahamı tekrarlasanız testi?
İnan'ın ki benim içimden varikosel geçiyor. Keşke Renkli filmi neyse onu çekseniz de net anlasanız. Çünkü çok büyük kayıp bu. Bu kadar düşmesi çok şaşırtıcı.Canim tekrarlasak da ayni çıkar testte hata yok bu düşüşün nedenini bulmaliyiz
nerdesiniz canım siz hangi doktora gidiyosunuz? bilemedim benim eşimde ileri hareket 0dı varikosel çıktı sperm sayısıda baya düşüktüCanim tekrarlasak da ayni çıkar testte hata yok bu düşüşün nedenini bulmaliyiz
Bana da bülent tıraş dna düzelince cocuk olcak diye bişey yok dna etkisi henüz kanıtlanmadı dediAnladim canim oyle bir durum olsa anlarim aceleyi ama su an oyle bir sey yok belki dna hasarindan kaynakli su anda dna hasar tedavisi bitmedi.