Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cift cizgiyi gördüğün gün yumurtladın demek, o günü degerlendir. Ertesi günüde degerlendir.

Daha neler varr neler ben yeni evliyken hic samimi olmadıgım aynı ortamda 2 kez bulunduum annemin kuzeninin kızı evimi merak etmis catkapı geldi neyi nerden aldım sordu gitti

Gercekten mi iyi ya sevindiimm yumurtlamam ctesi cuma nöbetci esim ctesi gelcek eve tamam ozaman :)
Evet cnm hadi bakalım inşallah hamile kal.
Ben incir kürünü yapmıştım ovulasyon testiylede ovulasyonumu takip ettim, çift cizgi olduğu günü degerlendirdim sadece hamile kalmıştım.
İns ins inş hamile kalırsın.

Bizim randevu aralıkta, kasımda test yaptırıcaz ama bi sorun yok görünüyor eşimde ben de kararsız kaldım panel mi yaptırsak yoksa DNA hasarı mı sadece diye..hoca panel istemedi mi sizden?
Ben hocaya sormadan yaptırdım bizde de sorun yok görünüyor hız sayı normal ama dna hasarı cıktı

Aminn öyle yürekten istiyorum ki bu grupta hepimiz hamile kalalım diye... gercekten cok zor bazıları bi ailesine tahammül edemez parasızlıga tahammül edemez boşanır biz nelerle ugrasırken kavgalıyken küsken bile o kürleri ilaçları icirip eşlerimize bi umut istiyoruz cok zor sınav

Daha neler varr neler ben yeni evliyken hic samimi olmadıgım aynı ortamda 2 kez bulunduum annemin kuzeninin kızı evimi merak etmis catkapı geldi neyi nerden aldım sordu gitti
Ay allah Islah etsin bunları yeminle midemi bulandırıyorlar.

Aynen aynen ins rabbim hepimizi sevindirir.
Bide git bi kadın doğumcuya baksın yumurtan hango taraftan gelistiyse ilişkiden sonra o tarafina yat. Sagda ise sağa, solda ise sola yatarsin.
Bacaklarını kapa. Kalçanın altina yastık al. Hafif idrara sıkışık olarak birlikte ol.

neden idrar sksik olmak gerek canim?

Sen çok dolmuşsun çok sinirlisin böyle düşünme sonra pişman olursun biraz sakin ol hepimizin eşi aynı hepsi aynı bence ben de çok kızıyorum umursamıyor diye ama yapıları böyle işte

Canım yumurta toplama kolay bi işlem. Ağrı öyle herkesde olmuyor. Ağrım olursa ağrı kesici alırsın. Korkma. Yeter ki allah bize eli ayağı düzgün akli başında hayırlı evlat versin.
Ayyy canm gercekten mi bende en cok ondan korktum öle duydum anestezi olunur belki die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…