Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ne tesadüf benim de bugün canım çok sıkkın. :KK43: eşim bana saçma sapan bir nedenden nefret dolu sözler kullandı.
Bende dün gece saatlerce ağladım sonra bi rahatladım sabah balon gözlerle okula gittim cocuklar hastamısınız die sordu Allah beterinden saklasın ama bi ilerleme olsa belki ümitli olurum ama yoruldum bide tüp bebekten cok korkuyorum o yumurta toplama falan cok acıyormus sanırım

Ne kadar süre kullandınız en az 3 ay da sperm kendini yeniliyorda
1 ay kullandı evet ameliyattan sonra 3 ayda normale dönüyor spermeler biliyorum herşeyi araştırıyorum eşim beni çok üzüyor doktora gitme ve ilaç kullanma konusunda . Ameliyattan sonra kontrole bile gitmedi

Bende dün gece saatlerce ağladım sonra bi rahatladım sabah balon gözlerle okula gittim cocuklar hastamısınız die sordu Allah beterinden saklasın ama bi ilerleme olsa belki ümitli olurum ama yoruldum bide tüp bebekten cok korkuyorum o yumurta toplama falan cok acıyormus sanırım
tüp bebek de çok zor kuzenimin eşi tüp bebekle hamile kaldı bir sürü iğne ilaç çok zor bir süreç

tüp bebek de çok zor kuzenimin eşi tüp bebekle hamile kaldı bir sürü iğne ilaç çok zor bir süreç
ve doğum sonunda ikiz bebekler oldu biri kız biri erkek ,erkek olan engelli doğdu etrafımda bunlarada şahit oldukça herşeyden soğuyorum

1 ay kullandı evet ameliyattan sonra 3 ayda normale dönüyor spermeler biliyorum herşeyi araştırıyorum eşim beni çok üzüyor doktora gitme ve ilaç kullanma konusunda . Ameliyattan sonra kontrole bile gitmedi
1 ay kısa bi süre sonucu tahlille anlamak için cnm

Aynen herşeyin hayırlısı Rabbim herşeyi kararlamıştır vakti saati gelmeden olmaz .
kendimizi üzmeninde anlamı yok diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum

Kızlar incir uyutması die bi tatlı buldum nette gezerken ben denicem üstüne tarcın ve cevizde koycam aklınızda olsun benim adama incir yediremiyorum belki bunu yer

Eklentiler

• IMG_3559.PNG
    IMG_3559.PNG
    142,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu tip çok insan var, kendi çocuğu olur olmaz milletin özel hayatını karıştırmaya başlıyo dediğiniz gibi şeytan bunlar. Nacizane tavsiyem hiç paylaşmayın özelinizi bu tiplerle
Çok haklisiniz. Görüşmüyorum, konuşmuyorum. Ama yüz surat yok bu tarz insanlarda. Hic muhattap olmadığım halde abisine yazar ne zaman hala olucam, daha bi haber yok mu? Aman alsın sazı eline vursun teline, biz düşmüşüz derde. Rabb'im hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

o şişlikleri makyaj falan da kapatmiyor. Benim de eltim geldi yatili, tüp bebek kaybimizdan sonra bana geçmiş olsun bile demeyen eltim. Kimsenin umrunda degiliz

Halamin kiziyla konustum oyle kirk yolda bor konisiruz ee bebek yok mu diyor:işsiz:

Canım yumurta toplama kolay bi işlem. Ağrı öyle herkesde olmuyor. Ağrım olursa ağrı kesici alırsın. Korkma. Yeter ki allah bize eli ayağı düzgün akli başında hayırlı evlat versin.

Bence her ay yaşadığımız hayal kırıklığı daha çok acıtıyo canımızı.. Kendini korkutma motive et, güçlü ol. biz savaşçı anneleriz daha şimdiden çocuklarımız için ne acılar çekiyoruz.

Kızlar bişi sorucam ovulasyon testinde diyelim ki cift cizgiyi 10.gün görüyoruz, 10 11 mi ilişki olmalı 9 10 mu

Benimkide laptopa sarılıp uyuyordu resmen hergece ama hergece o pc ile uyurmu bi adam ya noldu spermlerini mahvetti pc yi kaldırdı sonra tele dalda bi oyun yükledi elinden düşmedi yine noldu düzelceğine o kadar ilaca 2 kat hasarı arttı yemin ederim fırlatcam o telini duvara cok az kaldı
Bizimki de işi tlefonla yürütüyor herhalde günde 100 arama yapıyor gece bile arıyolar hep yastık altında oyüzden tel eğer iyileşme buna bağlıysa bittik biz

X