Kizlar gunaydin su an tup bebek merkezindeyiz ben hormon testi verdim esim de test verecek dr direk tüp beklemek istemezseniz dedi.Ben de biz buraya tüp bebek görüşmesi yapmaya gelmedik test yaptirip kullandığımız vitaminlerin etkisini görmek icin geldik dedim .Tamam saygi duyarim dedi. Ama esimin morali cok bozuldu simdi vercegi sperm testini olumsuz etkileyecek yaa
Sorunun nedeni belli degil ben ilacla duzeldigine inanmıyorum filan diye cümleler sarf etti .Resmen algi yonetmeye calisti ben dik durdum düzeleceğine inaniyorum beklemekten yanayım filan dedim ama esim direk karalar bagladi.
Daha onceki tum testleri önüne koyduk bu hocayla ilk kez görüşüyoruz. DNA hasari duzelmez dedi ben de şok oldum hagir bu forumdan haberim olmasa hemen inanirdim .Bekleyince daha kötüye giderse garantiniz var mi filan dedi. Bu hıza sayiya olumsuz ne etki etmis olabilir dedim cevapsiz birakti .Her sey sebep olabilir bilemeyiz dedi .Ben de bilemeyiz diye oturup direk kabullenecek miyiz hocam dedim .Tamam cok genis bir yelpaze sigara stres radyasyon beslenme sekli etken mesela ben bunlari biliyorum ve bunların etkisini azaltmak icin esim sigarayi birakti yediklerine ictimlerine diklat ediyor dedim.Yok diyor oyle duzelcegi garanti değil. Sinirlendim vajinal muayeneyi de kabul etmedim .Hayir gercekten burdaki mucizeleri okumasam olmayacak diye oturur aglardim