benim yumurta toplama islemim cok sancili olmustu anestezi veriyorlar ama sonrasinda ben boyle bir agri gormedim hayatimdaAyyy canm gercekten mi bende en cok ondan korktum öle duydum anestezi olunur belki die düşündüm
canim teli kapatmak mi gerekiyor peki farkli odaya koysakta. Biz diger odaya yakin bi yere koyuyoruz ama kapatmiyoruzKesinlikle telle aynı odada uyumak yasak dedi bize
ya kaan aydos cok bilinen bir yanlis var dedi yumurtlama gununde yada oncesinde yada bir gun sonrasinda 1 kez birliktelik olsa yeterli dedi. Gunasiri birlikte olma yanlismisÇift çizgi aynı koyulukta oldugu gün ve ertesi gün cnm ama görmek yeterli degil renkleri aynı koyulukta olcak
Bize telle aynı odada uyumayın dedi biz koridora koyuyoruz alarm sesini duyalım die açık koyuyoruzbenim yumurta toplama islemim cok sancili olmustu anestezi veriyorlar ama sonrasinda ben boyle bir agri gormedim hayatimda
canim teli kapatmak mi gerekiyor peki farkli odaya koysakta. Biz diger odaya yakin bi yere koyuyoruz ama kapatmiyoruz
ya kaan aydos cok bilinen bir yanlis var dedi yumurtlama gununde yada oncesinde yada bir gun sonrasinda 1 kez birliktelik olsa yeterli dedi. Gunasiri birlikte olma yanlismis
bilmiyorum ki 1 kere birliktelik olsun yeterli dediBize telle aynı odada uyumayın dedi biz koridora koyuyoruz alarm sesini duyalım die açık koyuyoruz
Bizede sayınız az Zaten yumurtlama gününde olsun sadece daha iyi dedi ama o zmnda sperm yaşlanmıyor hasar artmıyormu cok bekleyince
Cok hafif anestesi veriyorlar yumurtalarını toplarken, daha sonra biraz yatıyorsun. Eğer gün içinde ağrın olursa ağrı kesici alırsın.Ayyy canm gercekten mi bende en cok ondan korktum öle duydum anestezi olunur belki die düşündüm
Kızlar incir uyutması die bi tatlı buldum nette gezerken ben denicem üstüne tarcın ve cevizde koycam aklınızda olsun benim adama incir yediremiyorum belki bunu yer
Anladim canim oyle bir durum olsa anlarim aceleyi ama su an oyle bir sey yok belki dna hasarindan kaynakli su anda dna hasar tedavisi bitmedi.Bizim doktorumuz dna ile ilgili değil ama sperm sayısı ve morfoloji için en başta bu çok değişmez demişti. Keçiboynuzu caksir suyu incir ceviz havuç bunları yaptık hep Klomen kullandı eşim hiç fayda etmedi 4 milyon 3 milyon son test 2 milyon çıktı . Dediği dogruymus doktorun. Bizde başka çare kalmadığı için baktık daha azalıyor diye zamn kaybetmek istemedik
Allah yardimcin olsun canimİğneler de 7. Günüm kızlar sona doğru gidiyoruz bakalım hayırlısı
cnm sizin değerler nasıldı hatrlamıyorum ama buradan da okuduguım kadarıyla dna hasarı düzelebilir birşeyç tabi her bunye tedavıye olumlu cvp vermıyor ama senın eşin verebılır ve o yuzden ılk once hasar düşürülmeli. ztn en fazla 6 ayda dusuyor. ondan snra sayı vs artmamıs olursa tüp bebege yonelırsın. daha saglıklı embrıyoları olusur. ztn bu vıtamınlerde var olan spermı daha kalıtelı hale getırıyor. bnce tup bebek oncesı her erkegın bu vıtamınlerı alması lazım. zararı yok ne de olsa ama faydası olblr. bızım dna hasarımız yok ama suan spermıyogramımız cok iyi değil sayımız ve morfolojımız az. bız tüp bebek gorusmesıne gıdecegız. kaan hoca bıze ıstersenz dogal yolla yada tüp bebekle deneyeblrsnz artık sperm kalıtesı acısından sorun yok demıstı. sayımız az oldgu ıcın dogal yolla zor olblr dıye dusunuyrm. morfolojıde dusuk cunku, sayı bol olsa belkı morfolojı etkısı azalaır ama. yanı sen öncelıkle hasar tedavını gör baktınkı hasar duzelmıyor ozmn tup bebekle yoluna dvm edersn. ama hasar duzelırse dogal yolla bıle olblr. tup bebekle olacaksada saglıklı gebelıgın olur. erkekler cabuk demorolize oluyor bnm eşimde sorun spermden kaynaklı oldguu ıcın cok gergın agresıf. mutsuz , cocuk konusu acılsın istemıyor. tüp bebeğe başlamayı planlıyoruz onu bıle konusamayoruz. sabretmemız lazımKizlar gunaydin su an tup bebek merkezindeyiz ben hormon testi verdim esim de test verecek dr direk tüp beklemek istemezseniz dedi.Ben de biz buraya tüp bebek görüşmesi yapmaya gelmedik test yaptirip kullandığımız vitaminlerin etkisini görmek icin geldik dedim .Tamam saygi duyarim dedi. Ama esimin morali cok bozuldu simdi vercegi sperm testini olumsuz etkileyecek yaaSorunun nedeni belli degil ben ilacla duzeldigine inanmıyorum filan diye cümleler sarf etti .Resmen algi yonetmeye calisti ben dik durdum düzeleceğine inaniyorum beklemekten yanayım filan dedim ama esim direk karalar bagladi.
Daha onceki tum testleri önüne koyduk bu hocayla ilk kez görüşüyoruz. DNA hasari duzelmez dedi ben de şok oldum hagir bu forumdan haberim olmasa hemen inanirdim .Bekleyince daha kötüye giderse garantiniz var mi filan dedi. Bu hıza sayiya olumsuz ne etki etmis olabilir dedim cevapsiz birakti .Her sey sebep olabilir bilemeyiz dedi .Ben de bilemeyiz diye oturup direk kabullenecek miyiz hocam dedim .Tamam cok genis bir yelpaze sigara stres radyasyon beslenme sekli etken mesela ben bunlari biliyorum ve bunların etkisini azaltmak icin esim sigarayi birakti yediklerine ictimlerine diklat ediyor dedim.Yok diyor oyle duzelcegi garanti değil. Sinirlendim vajinal muayeneyi de kabul etmedim .Hayir gercekten burdaki mucizeleri okumasam olmayacak diye oturur aglardim
Keçiboynuzu tozunu ne için dedi ve kullanımı nasıl?Yok canım demedi keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı nohut bol yeşillik vs. bunları söyledi bize
Sağol kuzum hepimizin inşallahAllah yardimcin olsun canim
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına. Yanlış anlamazsan nasıl oldu yani ilişki sıklığı filan yumurtlama dönemine mi göre mi yaptınız? Bilgi verebilir misin?Sonuç iyi canım iki katına çıkmış çok şükür. Folik asitle devam :)
bizde ballı karısım kullandık şimdi arı sütüne başladık. ztn bu ay da dogal yolla denerız kasım adetıyle tüp bebege baslmayı planlıyoruz.O okaliptus_ ben de senin gibi düşünüyorum canim once hasar cozulmeli belki hasardan kaynakli ve hasar duzelince hiz da artacak denemeden bilemeyiz ki .Ben sadece emodex degil propolis karisimi da yediriyorum esime.ilk zamanlar cok kür yaptim simdi havuc yediriyorum
Ginsengnde koydurduk bu kez karisima coban cokerten yagi ile sifa olsn insallah Allah eslerimize sifa versinbizde ballı karısım kullandık şimdi arı sütüne başladık. ztn bu ay da dogal yolla denerız kasım adetıyle tüp bebege baslmayı planlıyoruz.
bizimde öncekı karısımda ginseng varmış 3 ay kullandık ama şuan bir değişiklik göremedıkGinsengnde koydurduk bu kez karisima coban cokerten yagi ile sifa olsn insallah Allah eslerimize sifa versin
Sperm için söyledi canım eşime ağzına bir tatlı kaşığı al sonrada su iç yut demişti öyle yiyemedi daha sonra sulandırılmış macun kıvamına getirdikten sonra yiyorKeçiboynuzu tozunu ne için dedi ve kullanımı nasıl?