Sağol canım inşallah hiçbirimizi etmesinGulay123 basin sagolsun canim Allah anneden yana imtihan etmis evlatla imtihan etmesin insallah
canim ben de beklemedim aslinda. Durumu öğrenir öğrenmez hemen tüp bebek yaptik ama kimyasal gebelik olduBende okudum şimdi kızlar tüp bebek östrojen hormonunu arttırdığı için, ailesinde genetik olan yani anne teyze hala vb. Meme kanseri varsa onlar için biraz problemmis. Ama genetik değilse çiftler rahat olabilir diyor. Zaten kısa süren 15 günlük tedavi süreçleri olduğu için tehlike yok diyor. Onun dışında hepimiz vucudumuzda kanser riski taşıyoruz zaten. Allah korusun da yapacak birsey kalmıyor bazı değerler ortada iken ben beklemek istemedim doğrusu . Beklersem ilerde az olan değerlerimiz tamamen bitecek ve hiç şansım kalmayacak
Aldığımız ilaçlar hic masum ilaclar degil.kizlar bugün meme kanseri ile ilgili bir eğitime gittim, tüp bebek yapmak meme kanseri riskini artiriyormuş (kullandiğimiz hormonlardan dolayi) hoca bir de çok rahat diyor ki tüp bebek yapan kişilerde zaten ilk denemede genelde olmuyor en az 2-3 kez yapiyorlar. Yani sonuç olarak canim sıkıldınormalde mamografi 40 yastan sonra yapilmali, bizler risk grubunda olduğumuz için yaptirmaliymişiz (
amin canimEtmiyorum canım her sene gidiyorum muayeneye 18 yaşıma girdiğimden beri bazen ufak tefek kistlerim oluyor onda bile çok korkuyorum çok zor bi şey Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı
neden damarlari genisletiyor ki? Cok mu soru soruyorumFsh cnm kaan hoca sanırım damar genişletmek için o ilacları verio
Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel insalalh15 milyondu esimin spermi ve morfolojileri bozuk hızı az. Akşamları 5 tane fındık, 5 tane badem, 2 ceviz, bir avuc cig badem yedik.
Su an 36 milyon oldu hiz % 16 %21 oldu. Morfoloji %1.
Yani 36 milyonun yuzde biri sağlıklı.
Morfoloji düzelmiyor. Sperm sayısını arttırarak sağlıklı sperm sayısı arttırılmak amaçlanıyor.
Su an tup bebek tedavisindeyim.
Dogal yolla hamile kalacak ymuurtalarim var fakat tüp bebk icin daha fazla bekleniyor.
Yüklendiler ilaçlara bakalım ne olacak.
bende tup beebk denedim bebegimin kalbi atmadi. nasil detokslar yapalim? Bol bol su iciyorum ama bu aralar azalttim gibiAldığımız ilaçlar hic masum ilaclar degil.
Sadece meme kanseri değil, diğer türleride tetikleniyor.
Üst üste asla tüp bebek denemesi yapmayın.
Teyzem Yılar önce üst üste denedi. 1 yumurtalar cok uyarıldığı icin yumurta gelişimi tamamen bitti. 2 üst üste denenmez hic bir doktor dememişti. En son gittigi doktor teyzeme bu kadar üst üste yapılamayacağını, yumurtaların artık gelişmediğini söylediğinde ve kanser riskini anlattığında dünya başına yıkılmıştı.
Denemeler arasi en az 2-3 ay olacak.
Mamografiye gerek elle kontrolleri ihmal etme.
Bana ilaclar yüklendiği gibi birde femara verildi. Femara göğüs kanserinde kullaniliyor 5 gün kullanicam yumurtalarim uyarilsin die.
Birde tedaviden sonra ins gebe kaliriz eğer gebelik olmazsa vücudu temizleyen detokslar yapin.
İnş inş bu yolda gözleri yaşlı herkesi Rabbim hayırlı evlat sahibi yapar inşallah.amin canim
neden damarlari genisletiyor ki? Cok mu soru soruyorum
Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel insalalh
Bol su, doğal ev yoğurdu ve suyu, bide kati meyve sıkacağında sebze meyve sulari ile yapilan detoxları yapın.bende tup beebk denedim bebegimin kalbi atmadi. nasil detokslar yapalim? Bol bol su iciyorum ama bu aralar azalttim gibi
Ağla ama isyan etme canım Allah daha beterinden korusun ben biliyorum er ya da geç olacakBol su, doğal ev yoğurdu ve suyu, bide kati meyve sıkacağında sebze meyve sulari ile yapilan detoxları yapın.
Arkadaşlar bu aldığımız ilaçları bile bile alıyoruz. Bir evlat uğruna bu zehirleri alıyoruz. Bazen öyle bu ağlıyorum ki Allahım bu nasıl bi sınav diyorum. Yerlere kapanıyorum. Katıla katıla ağlıyorum.
Vardır rabbimin bir bildiği.
İsyan edermiyim. Asla. Hayırlısını istiyorum.Ağla ama isyan etme canım Allah daha beterinden korusun ben biliyorum er ya da geç olacak
Allahım korusun canım benim. İnşallah hemen anne olursun.Sağol.. inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur yani böyle bi tercih yapmak zorunda kalırsam dünya dar olur herhalde bana annesiz büyüdüm zaten çocuk hasreti de vermesin allahım
Evet kuzum beklemek ile daha bence değerler azalıyor. Evet canım ignemin 5. Günü bugüncanim ben de beklemedim aslinda. Durumu öğrenir öğrenmez hemen tüp bebek yaptik ama kimyasal gebelik olduo kadar ilaç aliyoruz, 6-7 kez deneyenler var inşallah o kadar uğraşmadan kavuşuruz bebeklerimize. Sen tüp bebek asamasindasin dimi, insallah pozitifi görürsün. Bu topikte dogal ya da tüple kim gebe kalsa cok sevinicem
Varikosel yok canım vardı ameliyat oldu iki yıl önceVarikosel varsa sicaklik iyi gelmiyor
Bunu değilde promotil vermisti dr.Kizlar aranizda impryl vitaminini kullanan varmi?kaan hoca bunu vermis eşime
benim eşim de kullaniyor, çogu eczanede yok, zor bulduk. Bakalim fayda edecek miKizlar aranizda impryl vitaminini kullanan varmi?kaan hoca bunu vermis eşime
Ne kadar zor bu beklemek.caresizce.6ay daha dile kolay ki bilmiyoruz 6aydan sonra olacak mi ,olsada saglikla doğacak mi?Allah bizi sabirla siniyorBunu değilde promotil vermisti dr.
Fakat daha sonra gittiğim doktorların hepsi bu kadar pahalı ürün alınmasına gerek olmadığı, içeriği aynı daha uygun vitamin almamızı önermişti.
Birde dikkat et bu tarz vitaminlerin hepsinde 400 pg folik asit var ve hücre yenileme özelliği var. Solgarin içinde 90 yane 400 pg folik asitini al uygun fiyatı bide vitamin al supradin felan aynı etki.
Esime folik asit de içeriyorum inanılmaz arttı sperm sayısı iki katından fazla arttı.
Haklisin. Bide morfoloji bozuk olup tüp bebek deneyenlerin çoğunun ya düşüyor yada iki üç ay sonra kalbi duruyor alıyorlar.1
Ne kadar zor bu beklemek.caresizce.6ay daha dile kolay ki bilmiyoruz 6aydan sonra olacak mi ,olsada saglikla doğacak mi?Allah bizi sabirla siniyor
canim seninde sol tupun tikaliymis benimde sag tupum tikali ama dr.lar ameliyat falan demedi. Sen ameliyat olunca neler degisti? Faydasini gordun mu?Haklisin. Bide morfoloji bozuk olup tüp bebek deneyenlerin çoğunun ya düşüyor yada iki üç ay sonra kalbi duruyor alıyorlar.
İnş bizlere böyle bişey olmaz. Morfoloji kesinlikle düzelmiyor.
Vitaminlerle sayısını arttırılabiliniyor.
Ben eşime hergün folik asit 400 pg, 5 fındık,5 badem, 2 ceviz, bi avuc cig badem yedirerek. 15 milyondan sayıyı, 36 milyona çıkardık. Genede begenmiyor doktorlar. Ayıklayacaklar ins saglikli spem bulurlar ve cocuklar düşmeden dogururuz.