Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bi bebek gorunce esim benden daha cok uzuluyor kendini sucluyor ben de icim gitse bile aman deyip geciyorum onu yipratmamak icin Kanal d de bir dizi var bebekli sirf ordaki bebek icin diziyi takip ediyor.Insallah Rabbim bu imtihani mutlulukla sonlandırır
Amin inş cnm Allah bu zor ve ağır imtihanda yanımızda olsun inş. Hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inş çocuk isteyen herkese de bize de.

Kızlar ben artık takmıycam kafaya. Artarsa artar azalırsa azalır doktorun dediklerini yapıcaz gerisi Allah'a kalmış. Nasipte varsa olur yoksa da olmaz yıpranmakla elimize birşey geçmiyor.
Keşke ben de takmasam dün eşimle tartıştık 6 ay olmadan gitmicem diye tutturdu başından beri ben 3. Ayda gideriz diyordum tamam diyordu şimdi ne gerek var diyo delirtecek beni bıktım artık bi tek ben uğraşıyorum daha geç olmasın ne olacaksa olsun diyorum o hiç umursamıyor olmazsa olmaz modunda

Keşke ben de takmasam dün eşimle tartıştık 6 ay olmadan gitmicem diye tutturdu başından beri ben 3. Ayda gideriz diyordum tamam diyordu şimdi ne gerek var diyo delirtecek beni bıktım artık bi tek ben uğraşıyorum daha geç olmasın ne olacaksa olsun diyorum o hiç umursamıyor olmazsa olmaz modunda
Cnm kasma kendini ya bırak ucunu. 3. Ayın sonunda doktorun çağırması lazım. Basit bi test niye nazlanıyor ki? Ah bu erkekler. Hiç bizi anlamadılar anlamayacaklarsa. Ama biz bu soruna odaklanıp kaldığımız için etrafımızdaki güzel şeyleri görmüyoruz. Valla ben gezip tozacam eşimle. Hiçbirşeyde umurumda olmayacak. Doktorun dediklerini yapıcaz ama tek derdimiz bu , dünyanın tek ve amansız derdi bizde gibi takılıp kalmıycam. Eşimi darlamak istemiyorum.

Şanlıurfa'da oldu cnm. Bence panik yapma tek doktor degil de2/3 doktora gidin onlarda ameliyat derlerse ameliyat yapın derim. Yada Kaan hocayı bekleyin. Buarada bizim ilk yaptırdığımız sperm testinde ml de 76 milyon , toplam sperm sayımızda 246 milyon falan çıkmıştı. Zamanla düştü. Ameliyat olmakta fayda görüyorum ben. Peki eşinizde ağrı var mı ?
bi ara var diyordu sonra gecmisti yani son 2 yildir falan bisey yoktu. Evet kaan beye de gozukecegiz sizin baya yuksekmis aslinda nasil ameliyata karar verdiniz. Yani yuksekken sadece tedavi olsun diye mi yaptirdiniz ameliyati?
Kızlar ben artık takmıycam kafaya. Artarsa artar azalırsa azalır doktorun dediklerini yapıcaz gerisi Allah'a kalmış. Nasipte varsa olur yoksa da olmaz yıpranmakla elimize birşey geçmiyor.
dogru diyorsun aslinda canim bende sikmayacagim diyorum ama bazen kendimle basbasa kalinca olmuyor. bunlar en guzel zamanlarimiz aslinda

Kizlar gunaydin Allah tan her zaman hayirli ve saglikli olani istemeyi unutmayalim. Bir tanidik hamileydi 5 6 aylik son kontrolde bebegin kafasinin on tarafinin olmadigi tespit esilmis ve kurtaj icin cok gecmis .Daha doğrusu daha gelismis tekniklerle tespit edilmede gebelik sonlandirilamiyormus.ve kasım araliga kadar bekleyecekmis .Insallah onu zehirlemez .Duyunca o kadar uzuldum ki Rabbim sifa versin cok zor :KK43:
gercekten cok cok uzuldum peki ne olacak? Allah korusun jnsallah bisey olmaz

canim illaki gidicez demesen yani zorundalikmis gibi degilde uzuldugunu anlatsan belki yumusak bir dil daha iyi gelir esine

bi ara var diyordu sonra gecmisti yani son 2 yildir falan bisey yoktu. Evet kaan beye de gozukecegiz sizin baya yuksekmis aslinda nasil ameliyata karar verdiniz. Yani yuksekken sadece tedavi olsun diye mi yaptirdiniz ameliyati?
dogru diyorsun aslinda canim bende sikmayacagim diyorum ama bazen kendimle basbasa kalinca olmuyor. bunlar en guzel zamanlarimiz aslinda

gercekten cok cok uzuldum peki ne olacak? Allah korusun jnsallah bisey olmaz

canim illaki gidicez demesen yani zorundalikmis gibi degilde uzuldugunu anlatsan belki yumusak bir dil daha iyi gelir esine
Cnm biz çocuk istedik 6 ay falan olmayınca o zaman sperm testi yaptırmıştık o zaman yüksek çıkmıştı toplam sperm 246 milyondu. Sonra demek ki düşmüş zaten gebe kaldım kimyasal oldu. 1.5 yıl sonra baktık YÖK yani olmuyor araştırmaya gidince 1.800 ml çıktı biz şok olduk nasıl yani ya demiştik. İşte varikosel varmış sonrada ameliyat oldu. Ben hiç takmadım doktor dedi ameliyat şart diye. Sonra başka bi doktora da gitti oda yapmayın gerek YÖK dedi. Sonra biz yine araştırmaya gittik dr androloji uzmanıydı kesin var dedi. Siz bilirsiniz dedi bizde tmm dedik ve yaptık adam doçentti zaten işinin erbabıydı. Çok büyütmedik karar verdik ve yaptık. :)

Cnm biz çocuk istedik 6 ay falan olmayınca o zaman sperm testi yaptırmıştık o zaman yüksek çıkmıştı toplam sperm 246 milyondu. Sonra demek ki düşmüş zaten gebe kaldım kimyasal oldu. 1.5 yıl sonra baktık YÖK yani olmuyor araştırmaya gidince 1.800 ml çıktı biz şok olduk nasıl yani ya demiştik. İşte varikosel varmış sonrada ameliyat oldu. Ben hiç takmadım doktor dedi ameliyat şart diye. Sonra başka bi doktora da gitti oda yapmayın gerek YÖK dedi. Sonra biz yine araştırmaya gittik dr androloji uzmanıydı kesin var dedi. Siz bilirsiniz dedi bizde tmm dedik ve yaptık adam doçentti zaten işinin erbabıydı. Çok büyütmedik karar verdik ve yaptık. :)
iyi yapmissiniz cunku bu dususun sebebi baska bi aciklamasi olamaz sanirim. Baya dusmus Allahim en kisa zamanda yukseltsin degerlerinizi

Beth18 Beth18 galiba detayli inceleme yapilip alinmasina karar vermelerini bekleyecek boyle seyler de sorulmuyor ki baskasindan duydum :KK43:

Amin canim bu arada en yakin arkadasim hamile 2 3 hafta görmüyorum bir bulusuyoruz karni büyümüş oluyor nasil bir duygu ki ben de cok merak ediyorum o icimde buyuyecek olan dunyanin nasil olacagini
benim arkadasinda 21 haftalik olmus karni cikmis biraz. Bizimde oldu bayadir gorusmuyoruz gorunce şok olacagim kesin. Oda biliyor bizim durumu. Gordugumde icimden nasil geliyosa oyle davranicam rol yapamam ona karsi...

benim arkadasinda 21 haftalik olmus karni cikmis biraz. Bizimde oldu bayadir gorusmuyoruz gorunce şok olacagim kesin. Oda biliyor bizim durumu. Gordugumde icimden nasil geliyosa oyle davranicam rol yapamam ona karsi...
Aynen benim arkadasim da biliyor hatta ilk basta pat diye bana soylemedi üzülürüm diye .Ama bilen 2.kisiydim Her gun bana dua ediyor güç aliyorum oglusu olacak .Ve biz gecen yil birlikte bebek battaniyesi örmüştük ben hemen bitirmistim o amaan daha olmaz diye sallamisti nasip iste

Aynen benim arkadasim da biliyor hatta ilk basta pat diye bana soylemedi üzülürüm diye .Ama bilen 2.kisiydim Her gun bana dua ediyor güç aliyorum oglusu olacak .Ve biz gecen yil birlikte bebek battaniyesi örmüştük ben hemen bitirmistim o amaan daha olmaz diye sallamisti nasip iste
cok tatlisin battaniye mi ordun. Bak goreceksin Rabbimin izniyle o bebisler gelecek gobegimize. Uzmeyelim morallerimizi bozmayalim

İyi geceler herkese ben yatıyorum malum 06.15 te ayaktayım. Uykum varrrrrrr :) Allah herkesin gönlünden geçen hayırlı duaları kabul etsin inş ❤️

İyi geceler herkese ben yatıyorum malum 06.15 te ayaktayım. Uykum varrrrrrr :) Allah herkesin gönlünden geçen hayırlı duaları kabul etsin inş ❤️
erkencisin canim iyi geceler
Gerci sana erkenci dedim ama benimde uykum var.saate bakiyorum daha erken ama bugun cok yoruldum o yuzden boyle oldu

Bir sabahci sendromu hadi uyu iyi geceler :KK200:
Benim de esim yok calisiyor pofff patliycam boyle

benim esimde il disinda iki gun olacak bugun. Yarin gelecek insallah. Bir basimayim :KK43:
Esimin cok yogun bir calisma hayati var .Aksam 8 buçuktan once gelmez 8 de gelse mutlu olurum o derece.Gelir yemek yer cay içer yorgunluktan tv karsisinda yığılır kalir.Simdi takmış kafaya mali müşavirlige hazirlancam.ee bu demek oluyor ki gece 1 2 ye kadar yok. Ben zaten duygusalım bi bebeğim olsw yoklugunu cok hissetmem onla ugrasirken zaman akar gider diye ...Ama boyleyken cok üzülüyorum birbirimizi gormeden dertlesmeden uyuyup sabah yine ise gidiliyor.Sizce ne yapayim vazgeç desem olmaz boylesi de beni cok üzüyor

Esimin cok yogun bir calisma hayati var .Aksam 8 buçuktan once gelmez 8 de gelse mutlu olurum o derece.Gelir yemek yer cay içer yorgunluktan tv karsisinda yığılır kalir.Simdi takmış kafaya mali müşavirlige hazirlancam.ee bu demek oluyor ki gece 1 2 ye kadar yok. Ben zaten duygusalım bi bebeğim olsw yoklugunu cok hissetmem onla ugrasirken zaman akar gider diye ...Ama boyleyken cok üzülüyorum birbirimizi gormeden dertlesmeden uyuyup sabah yine ise gidiliyor.Sizce ne yapayim vazgeç desem olmaz boylesi de beni cok üzüyor
en azindan senin esin geliyor evine. Benim yilin 2-3ayi farkli illerde oluyor canim. Bende ayni senin gibi dusunuyorum bebegim olsa hic aramam ama iste yalnizlik zor oluyor. Vazgecirme hedeflerini engellersen geri teper bence basarmayi denesin. En azindan o kafasini dagitacak seyler bulsun. Gerci onlar bizim kadar dusunmuyor yada belli etmiyorlar.

en azindan senin esin geliyor evine. Benim yilin 2-3ayi farkli illerde oluyor canim. Bende ayni senin gibi dusunuyorum bebegim olsa hic aramam ama iste yalnizlik zor oluyor. Vazgecirme hedeflerini engellersen geri teper bence basarmayi denesin. En azindan o kafasini dagitacak seyler bulsun. Gerci onlar bizim kadar dusunmuyor yada belli etmiyorlar.
Kendimi cok yalniz ve kirgin hissediyorum .Ne zaman birlikte zaman gecirecek olsak araya birileri girer sağolsunlar basbasa geciremeyiz haftasonumuzu bile .Ve ben cok yıpranıyorum normalde her sey guzel uyumluyuz evlilikte 2.yila gircez gelecek ay 6 yildir tanışıyoruz. Ama hep nazar değiyor birilerinin yanda her sey tersine donebiliyor .Eve donunce ikimizde sasiriyoruz halimize

X