- Emoji Skoru
- 398
- Puanlar
- 303
Biz kaan aydos un hastasiyiz o istemişti. Cogu doktor bilmiyor bile hasarın ne olduğunu. Bu kadar dusugun sebebi ya kan pihtilasmasidir, ya sperm dna hasari veya bambaska birşey. Bilinen testleri yaptırın en azından. Ama yüksek ihtimal pihtilasma olabilir. Hic ki kan sulandirici bir ilac kullanmadiniz?Kızlar bu DNA hasarı testi ne zaman isteniyor bizden istenmedi sadece genetik istendi ben her ihtimale karşı trombofilide verdim sonuç bekliyorum daha önce 6 düştüğüm var gereklimi acaba bileğiniz varmı ?
Adetimin 2. Günüydü ne anlama geliyor fazla olmasıCnm sanki estrodiol biraz fazla gibi adetin 3. Günüyse eger biyerde 50 olması lazım yazısınınokumuştum tsh tedaviden önce kaçtı cnm bnm 3,30 çıkmış
Günaydın canmGünaydın kızlarrrrrrrrrr
Teşekkür ederim cevaplarından ötürü ilk testte 61 milyon çıkmıştı bakalım sefer nasıl cıkacak
Canim cok iyi nasil artti bisey yaptiniz miTeşekkür ederim cevaplarından ötürü ilk testte 61 milyon çıkmıştı bakalım sefer nasıl cıkacak
Gunaydin kizlar. Kuzu neyin var gecmis olsunnn
Geçmiş olsun cnm. Neyin var , grip misin ? Dikkat et cnm kendine.
Gunaydin kizlar. Kuzu neyin var gecmis olsunnndikkat ett.
Sagolun kizlar kronik faranjit var havalarin sogumasi ve hava kirliliginin artmasıyla kendini gostermeye basladi .Bogazim sis hic bir sey yiyemiyorum isin kotusu antibiyotiksiz gecmedi su gune kadar .Boyle nasil atlatcam bilmiyorumGeçmiş olsun cnm. Neyin var , grip misin ? Dikkat et cnm kendine.
Çok geçmiş olsun cnm kadın doğumcunu ara bence. O sana bu konuda yardım eder.Sagolun kizlar kronik faranjit var havalarin sogumasi ve hava kirliliginin artmasıyla kendini gostermeye basladi .Bogazim sis hic bir sey yiyemiyorum isin kotusu antibiyotiksiz gecmedi su gune kadar .Boyle nasil atlatcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canim neyin var
Allah şifa versin inşallah canm bı kadın doğuma görün elbet çaresi vardırSagolun kizlar kronik faranjit var havalarin sogumasi ve hava kirliliginin artmasıyla kendini gostermeye basladi .Bogazim sis hic bir sey yiyemiyorum isin kotusu antibiyotiksiz gecmedi su gune kadar .Boyle nasil atlatcam bilmiyorum
Canım bende bir ay önce 3. Günümde yaptırmıstım ama bulundugum yerde hastane var dr yok gösteremedim referans aralığında die önemsemedim ama sizin yorumları görünce acaba dedim bi yorumlarmısın eğer bilgin varsa lütfenArkadaşlar ben tahlil vermiştim ya tsh 3,30 çıkmıştı ama gebelik düşünenler için 1 ve 2,5 arası olması lazımmış eşimin degerleri düzeldi ama benim bu sorunum çıktı hoca pazartesi bakcak tahlillerime bakalım ne olacakkk
Arkadaşım diğer değerlerin gayet iyi sadece e2 30un altında olunca yumurtlama tembelliği oluyormuş saraçoğlu öyle diyor. 30-50 arası olması iyi 50 de yüksek olması da iyi değil. Diğer değerlerin ideal.Canım bende bir ay önce 3. Günümde yaptırmıstım ama bulundugum yerde hastane var dr yok gösteremedim referans aralığında die önemsemedim ama sizin yorumları görünce acaba dedim bi yorumlarmısın eğer bilgin varsa lütfen
Fsh yüksek değil ki hatta çok iyi değerin. Prolaktin de sınıra yakın ama yine de normal. Her iki değerin de normal sınırlar içinde. Yüksek değil ki çok yüksek olsun. Sadece e2 düşük 30un altı yumurtama tembelliği oluyormuş. Prolaktin in de yükselmemesi için inciri dikkatli kullanman gerek.Kızlar Bursa’da bi deva lokman adında aktarcı varmış çok iyi denildi. Aradım benim hormon değerlerimi sordu söyledim. Prolaktinin ve fsh hormonun çok yüksek, yumurtaların kalitesiz dedi. Şok oldum.
Prolaktin : 23.51
Fsh: 5.91
Estradiol: 23
Bunlar normal referans arasında gösteriyor test sonuçlarında. Doktorda normal defi. Kafam karıştı. Bana ve eşime macun dedi. Eşimde kabul etmedi. Deli bu adam dedi. Bide adam resmen bizi azarladı yani konuşurken. Eşim bana çok kızıyor. Herşeye inanıyorsun diyor. Galiba buaralar öyle yapıyorum. Neyse bi arkadaşın yazısını okudum istagramdan kadınlara özel macun sayfasında. Sebepsiz inferteliteden çocuk olmuyormuş. 3.5 kavanoz macunla gebe kalmış. 6.5 senedir çocuğu olmuyormuş. Bende bugün sipariş verdim eşimden habersiz. İnş hata yapmamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?