• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hiç üzülme canım düzelmiyor diye birşey yok ben şahidim işte düzelttik 2012 yılında. Ama o zaman hasar yoktu sigara içmiyordu eşim şimdi hasarımız var yüzde elli sigara bence bunun sebebi. Ameliyattan sonra morf 1 di ilk ay ikinci ay 3 oldu 4 ay olmasına az varken 7 cikti
Biz ameliyat olduk ama tam başarılı olmadı belki 2. Ameliyatı olmamız gerekecek. Hala çift taraflı varikosel var bu kez inşallah iyi bir hekime olcaz. Ameliyattan 6 ay sonra test yaptırdık yine aynı sıfır ileri haraket 3 den 7 ye çıkmış sadece bakalım neler olacak. Eşim sigaranın bırakamıyor bir türlü.

Kızlar cok sagolun bi an sayı 400bin yazıyor ya o sandım. Çok korktum. Daha basındayız ya Bilgimiz yok.
Yok canım o dörtyğzbin sperm yıkadıktan sonra kalan çok önemli değil yani genelde aşılama için yapıyorlar onu. Daha test yaptırma takviyelere yeni başlamışsın sperm sayısı gün gün değişken birşey dahada yükselir korkma devam et takviyelere sağlıklı beslenin 3 ayda bir spermler yenileniyor tahlilleri bu süreye göre yaptırırsanız iyi olur.

Test sonucunuzda gördüğüm kadarıyla sperm sıvılaşma süreniz çok uzun en yüksek 60 dk olmalı ama ilaçla düşebilir sıkıntı yapmayın. 5 cc de 15 milyon az bir sayı toplam 15 milyonsa yükseltmek gerek. 5x15 ise iyi ama ayrıntıyı göremedim. Hızlı İleri hareketli yok ama ileri haraketliyi takviyelerle hızlandırılabilir dert etmeyin çok büyük sorunlar göremedim.
Sağolun çok teşekkür ederim ☺️

Yok canım o dörtyğzbin sperm yıkadıktan sonra kalan çok önemli değil yani genelde aşılama için yapıyorlar onu. Daha test yaptırma takviyelere yeni başlamışsın sperm sayısı gün gün değişken birşey dahada yükselir korkma devam et takviyelere sağlıklı beslenin 3 ayda bir spermler yenileniyor tahlilleri bu süreye göre yaptırırsanız iyi olur.
Tamam canım Allahım inşallah San nur topu gibi güzel bi evlat nasip eder :)

Eki Görüntüle 2076777 Benim tahlillerim böyle çıkmış tsh o anlıyorum bir bende guatr olduğu için ilaç kullanıyorum diğerleri nasıl acaba
Cnm sanki estrodiol biraz fazla gibi adetin 3. Günüyse eger biyerde 50 olması lazım yazısınınokumuştum tsh tedaviden önce kaçtı cnm bnm 3,30 çıkmış

Bestttt Bestttt canım sende pcos mi var. Bana bir doktor seneler sonra sen pcos sınırındasın dedi ulturosonda görmedi ama tahlil sonucuna bakarak dedi. Lh fsh dan 1 derece yüksek sadece hiç bir doktor deşmemişti bir tanesi dedi ama daha gitmedim bir de bu çıktı diye korktum. Senin değerlerin nasıl? Daha önce gebelik oldu mu? Ben de her ay düZenli adet görüyorum ama 30 35 gün arası.

Bestttt Bestttt canım sende pcos mi var. Bana bir doktor seneler sonra sen pcos sınırındasın dedi ulturosonda görmedi ama tahlil sonucuna bakarak dedi. Lh fsh dan 1 derece yüksek sadece hiç bir doktor deşmemişti bir tanesi dedi ama daha gitmedim bir de bu çıktı diye korktum. Senin değerlerin nasıl? Daha önce gebelik oldu mu? Ben de her ay düZenli adet görüyorum ama 30 35 gün arası.
Canim lh fsh in 2 katindsn fazla benim. Ultrasonda da var adetlerim duzenliydi bozuldu dusuklerimden sonra 5 dusuk yaptim. Haftaya bi profa gidicem pcos a tam tani koysun varsa

Canim lh fsh in 2 katindsn fazla benim. Ultrasonda da var adetlerim duzenliydi bozuldu dusuklerimden sonra 5 dusuk yaptim. Haftaya bi profa gidicem pcos a tam tani koysun varsa
Anladım canım sağol benim fsh 7 lh 9 falan içeriden bakalım dedi de istemedim elimin rahatsızlığını halledip kendime geçeyim diye ama belki de yoktur ne bileyim... akrabam da vardı iki tane çocuğu var aslında çok kötü birşey değil ilaçlarla hallediyorlar. Ama işte eşimde sorun olunca bende de olsun istemiyorum.

Anladım canım sağol benim fsh 7 lh 9 falan içeriden bakalım dedi de istemedim elimin rahatsızlığını halledip kendime geçeyim diye ama belki de yoktur ne bileyim... akrabam da vardı iki tane çocuğu var aslında çok kötü birşey değil ilaçlarla hallediyorlar. Ama işte eşimde sorun olunca bende de olsun istemiyorum.
Vala ben anlayamadim var mi yok mu yaa. Doktorlarin hepsi farkli konusuyo biktim. Bi tane adam akilli dr bulamadim.

Vala ben anlayamadim var mi yok mu yaa. Doktorlarin hepsi farkli konusuyo biktim. Bi tane adam akilli dr bulamadim.
Ulturoson kağıdında birsürü ufak ufak yumurta gördün mü ben olanlarda görmüştüm. Dereceleri de varmış ama bak sen hamile kalıyorsun korkma inşallah allah hayırlı yoldan nasip edecektir.

Ulturoson kağıdında birsürü ufak ufak yumurta gördün mü ben olanlarda görmüştüm. Dereceleri de varmış ama bak sen hamile kalıyorsun korkma inşallah allah hayırlı yoldan nasip edecektir.
Gordum gordum tek tarafta var canım. Anlayamadim valla ben bu durumu. Dusuk sebebim hasar mi yoksa pkos mu

Gordum gordum tek tarafta var canım. Anlayamadim valla ben bu durumu. Dusuk sebebim hasar mi yoksa pkos mu
Yok canım korkma pcos değildir çünkü genelde pcos hastaları o gördüğün sekiz on yumurtanın içinden bir yumurta galip gelip gelişip çatlayamıyor ve yumurtlama oluşmadığı için gebelik gerçekleşmiyor araştırmalarım sonucu ulaştığım bilgi bu.. düşük sebebi bu değildir sanmıyorum...

Yok canım korkma pcos değildir çünkü genelde pcos hastaları o gördüğün sekiz on yumurtanın içinden bir yumurta galip gelip gelişip çatlayamıyor ve yumurtlama oluşmadığı için gebelik gerçekleşmiyor araştırmalarım sonucu ulaştığım bilgi bu.. düşük sebebi bu değildir sanmıyorum...
Evet ama bazilari da kalip dusuk yapiyo. Dusuklerle alakasi var :(

Kızlar bu DNA hasarı testi ne zaman isteniyor bizden istenmedi sadece genetik istendi ben her ihtimale karşı trombofilide verdim sonuç bekliyorum daha önce 6 düştüğüm var gereklimi acaba bileğiniz varmı ?

Kızlar bu DNA hasarı testi ne zaman isteniyor bizden istenmedi sadece genetik istendi ben her ihtimale karşı trombofilide verdim sonuç bekliyorum daha önce 6 düştüğüm var gereklimi acaba bileğiniz varmı ?
Düşük sebeplerini buna bağlıyorlar,semen analizi gibi 3 gün perhizle bakılıyor %20 den büyük cıkarsa sorun oluyormuş ya düşük oluyor yada hiç döllenme olmuyormuş dr.umuz öyle dedi

kızlar ben tüp bebek yaptırmıştım 2017 ocak ayında o zaman ilk defa bir doktor pco var dedi ve takip kağıdında grade 2 yazıyordu .adetlerim düzenli 29 30 günde bir olurum sizce grade 2 ne demek oluyor ileri derece mi:(

Canim doktorlar istemiyo genelde. Ben kendim yaptirdim

Back