Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşım 26 canım. Hasa önce baktırmadım söylediklerine doktorlar gerek duymadı hamileliğine engel teşhis edecek birşeyin yok dediler. Ben de eşimle ilgileniyorum onun değerleri bu haldeyken kendimle ilgilenmedim.Yaşın kaç? Amh yaptırdın mı? 21.gün progesteron batırdın mı hiç? Zaten tek bu değere bakarak da kesin bişey söylenemez. Doktorlar eski bir kriter olduğunu söylüyor fsh lh oranının. Olsa bile kötü bişey değil yumurtan çok rezervin iyi olduğunu düşünürsün.
Kullandım cnm kullanmaz olurmuyjm hibor3500 le başladım 7000 e kadar cıktık drm istemedi ama ben her ihtimale harası pıhtılaşma (trambofili) testinizde verdim çıkmasını bekliyorumBiz kaan aydos un hastasiyiz o istemişti. Cogu doktor bilmiyor bile hasarın ne olduğunu. Bu kadar dusugun sebebi ya kan pihtilasmasidir, ya sperm dna hasari veya bambaska birşey. Bilinen testleri yaptırın en azından. Ama yüksek ihtimal pihtilasma olabilir. Hic ki kan sulandirici bir ilac kullanmadiniz?
Elma kabuğunu kaynatıp içebilirsin canım bize de önermiştiSagolun kizlar kronik faranjit var havalarin sogumasi ve hava kirliliginin artmasıyla kendini gostermeye basladi .Bogazim sis hic bir sey yiyemiyorum isin kotusu antibiyotiksiz gecmedi su gune kadar .Boyle nasil atlatcam bilmiyorum
Doktorlar daha iyi bilir. Benim anladığım kadarıyla da öyle sorun olacak bir şey görünmüyor. Sadece baktirma ihtiyacı duyup duymadığını merak ettim. İnşallah en yakın zamanda hamilelik müjdesi verirsin.Yaşım 26 canım. Hasa önce baktırmadım söylediklerine doktorlar gerek duymadı hamileliğine engel teşhis edecek birşeyin yok dediler. Ben de eşimle ilgileniyorum onun değerleri bu haldeyken kendimle ilgilenmedim.
Diger değerlerin iyi. Sadece lh fsh ın biraz üstünde olduğu için hafif pco şüphesine olabilir sende de.Kızlar benim değerlerimi de yorumlar mısınız?
TSH 0,9137
Prolaktin 14,41
LH 5,37
FSH 4,07
E2 38
sağol canım evet ultrasonda da kist görüyorlarDiger değerlerin iyi. Sadece lh fsh ın biraz üstünde olduğu için hafif pco şüphesine olabilir sende de.
Cnm bilgi için çok teşekkürler. Ben doktora bi sorayım bakalım... aydınlanmış oldum.Tam bilmiyorum saraçoğlu öyle diyor. Bi de benim değişken 47-50-36-32 gibi farklı değerler gördüm baktırdığım zamanlarda. Bir ay 29 çıkmıştı diğer değerlerim normaldi doktor tanıya yumurtlama tembelliği yazmış anlayamamıştm sonra saraçoğlunu da dinleyince jeton düştü. Benim de düzenlidır adetlerim. 1 defa düşük çıkması çok bişey ifade eder mi bilmiyorum. Sürekli düşük çıkarsa öyle değerlendirmek gerek. Tabi doktorun yorumu da önemli.
Cnm beni huylandıran tarafı şu adam ısrar etmedi illa al diye. Çok yoğundu zaten. Hiç ısrar etmedi. Doktorlar sizi kandırıyor dedi. Bu değerlerle çocuk falan olmaz dedi. Sonrada kapattı telefonu.Adam sana degerleriniz cok iyi dese ordan ürün almayacaksın tabii ki kotu diyeceksen bir kitapciya gitsen kitabi sorsan sana hemen cok okunanlar arasinda der degilse satamaz boyle düşün
Canım ya sana birşey soracağım eşim Kaan hocaya gittiğinde FSH i 4tu iki hafta klomen kullan test ver dedi.iki hafta geçtikten sonra yapınca 5e cikmisti.50gun sonra tekrar baktirin dedik FSH bu sefer 4.38cikmis düşmüş biraz ve yükselme olmamış .bu çokta iyi birşey değil sanirim.bn şimdi Kaan hocaya yazayım diyorum.moralim bozuldu ama ama dedim tedavi olumlu gitmiyor muSeninkiler normal cnm
Çok geçmiş olsn bnmde 3,30 çıkmış galiba hamilelik için 1 2,5 arası olması lazımmışBen yıllardır tedavi görüyorum geçen yıl hamile ilken ilaç kullanmama rağmen 6 ya çıkmıştı 10 yıldır falan nodül üm var benim önceden 15 i bile gördüğüm oldu annem de guatr dan ameliyat oldu
Biz hasar tedavisi gördük 4'50 ydi eşimin fsh 6 ay tedavi gördü ve fsh igneleri vuruldu bi ara 5,30 a çıktı şimdi yine 4,5 düzelme olmadı fsh da ama hoca pek umursamadı yani hiç yazmadı fsh düşük die demekki önemsemedi anlamadım yani zaten tedavimiz bittiCanım ya sana birşey soracağım eşim Kaan hocaya gittiğinde FSH i 4tu iki hafta klomen kullan test ver dedi.iki hafta geçtikten sonra yapınca 5e cikmisti.50gun sonra tekrar baktirin dedik FSH bu sefer 4.38cikmis düşmüş biraz ve yükselme olmamış .bu çokta iyi birşey değil sanirim.bn şimdi Kaan hocaya yazayım diyorum.moralim bozuldu ama ama dedim tedavi olumlu gitmiyor mu![]()
Biliyorum canım ondan sana sordum canım çok şükür sizin düzelmiş.bakalim bizimki ne olacak belki iğneye geçirir bu akşam mesaj atacağım.Biz hasar tedavisi gördük 4'50 ydi eşimin fsh 6 ay tedavi gördü ve fsh igneleri vuruldu bi ara 5,30 a çıktı şimdi yine 4,5 düzelme olmadı fsh da ama hoca pek umursamadı yani hiç yazmadı fsh düşük die demekki önemsemedi anlamadım yani zaten tedavimiz bitti
Canim size tekrar baktirin mi demistiCanım ya sana birşey soracağım eşim Kaan hocaya gittiğinde FSH i 4tu iki hafta klomen kullan test ver dedi.iki hafta geçtikten sonra yapınca 5e cikmisti.50gun sonra tekrar baktirin dedik FSH bu sefer 4.38cikmis düşmüş biraz ve yükselme olmamış .bu çokta iyi birşey değil sanirim.bn şimdi Kaan hocaya yazayım diyorum.moralim bozuldu ama ama dedim tedavi olumlu gitmiyor mu![]()
Yok canım istemedi bizden ama 50 gündür gün aşırı klomen kullaniyor ya yükseldi mı die merak ettik biz yaptirdikCanim size tekrar baktirin mi demisti
Anladim canim. Bi yandan kontrol etmek iyi bi yandan insanin kafasi karisiyo. Neyse cevaba az kaldi zaten. Insallah bi an once duser hasarlarimiz.Yok canım istemedi bizden ama 50 gündür gün aşırı klomen kullaniyor ya yükseldi mı die merak ettik biz yaptirdik