• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu süreçte herkese inanır oldum. Çaresizlikten olsa gerek..... bu durumumuzdan faydalanmak isteyende çok. Allah kötü niyetli kişiliklerden bizi korusun inş.
Canm eğer hormonların normalse macun ya ters etki yapar degerleri degiştirirse bence dr una danış gerçekten bi sorun varsa başla naciZane fikrim

Fsh yüksek değil ki hatta çok iyi değerin. Prolaktin de sınıra yakın ama yine de normal. Her iki değerin de normal sınırlar içinde. Yüksek değil ki çok yüksek olsun. Sadece e2 düşük 30un altı yumurtama tembelliği oluyormuş. Prolaktin in de yükselmemesi için inciri dikkatli kullanman gerek.
Acaba o adam niye öyle dedi. Moralim bozuldu ya. Kafam karıştı. E2 30 altında yumurta tembelliği olduğunu bilmiyordum. Ama ben her ay düzenli adet olurum 27,28 günde bi adet olurum. Nasıl yumurta tembelliği oluyor?

Arkadaşım diğer değerlerin gayet iyi sadece e2 30un altında olunca yumurtlama tembelliği oluyormuş saraçoğlu öyle diyor. 30-50 arası olması iyi 50 de yüksek olması da iyi değil. Diğer değerlerin ideal.
Canım Allah razı olsun cok tşk ederim benimki sınırda ise biraz takviye alıyım o zmn vitamin falan ya bide biliyorum cok büyük bi hata yapıyorum ama sigara kullanmaya başladım bu sorunlar beni cok yıprattı onu azaltman gerek yada tamamen bırakmalıyım o da etkilemiştir kesin e2 yi

Eki Görüntüle 2076934 Kızlar eşimin 2.5 ay önceki testi pazartesi İnş yenisini vereceğiz yorumlar mısınız
Endişelenme canım gayet iyi morfoloji iyi bence 4 üzeri daha iyi ama sağlam sperm varsa çoğalma ihtimalinde var demektir. Sperm sayınız çok güzel. İleri haraket düşük fakat yavaş ileri hareket 30 küsür bunları hızlandırdığınızda sorun bitecektir inşallah. Takviye vitaminler ve sağlıklı beslenme iyi gelecektir.

Acaba o adam niye öyle dedi. Moralim bozuldu ya. Kafam karıştı. E2 30 altında yumurta tembelliği olduğunu bilmiyordum. Ama ben her ay düzenli adet olurum 27,28 günde bi adet olurum. Nasıl yumurta tembelliği oluyor?
Tam bilmiyorum saraçoğlu öyle diyor. Bi de benim değişken 47-50-36-32 gibi farklı değerler gördüm baktırdığım zamanlarda. Bir ay 29 çıkmıştı diğer değerlerim normaldi doktor tanıya yumurtlama tembelliği yazmış anlayamamıştm sonra saraçoğlunu da dinleyince jeton düştü. Benim de düzenlidır adetlerim. 1 defa düşük çıkması çok bişey ifade eder mi bilmiyorum. Sürekli düşük çıkarsa öyle değerlendirmek gerek. Tabi doktorun yorumu da önemli.

Afilim92 Afilim92 çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah çabuk atlatırsın bitkisel işe yarayan çay falan varsa kullan istersen bilemedim ki hamilesinde..

Canım Allah razı olsun cok tşk ederim benimki sınırda ise biraz takviye alıyım o zmn vitamin falan ya bide biliyorum cok büyük bi hata yapıyorum ama sigara kullanmaya başladım bu sorunlar beni cok yıprattı onu azaltman gerek yada tamamen bırakmalıyım o da etkilemiştir kesin e2 yi
e2 için takviye ne aliniyor bilmiyorum. Sen ne kadar sağlıklı isen ne kadar doğal sağlıklı beslenirsen yumurtaların da o kadar sağlıklı oluyor. Sigaranın kokusundan bile kaçman lazım anne olmak istiyorsan. Hamile olduğunu düşün bebeğin olduğunu emzirdiğini düşün yine de içebilir misin? Allah kurtarsın

Adam sana degerleriniz cok iyi dese ordan ürün almayacaksın tabii ki kotu diyecek ;) sen bir kitapciya gitsen kitabi sorsan sana hemen cok okunanlar arasinda der degilse satamaz boyle düşün

Afilim92 Afilim92 çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah çabuk atlatırsın bitkisel işe yarayan çay falan varsa kullan istersen bilemedim ki hamilesinde..
Sagol canim Bitkisel cay yasak canim sadece ihlamur zararsiz onu da cok zorda kalirsam icecegim gecmezse hastaneye gidip serum alcam zaten halim yoktu yerlerde sürünüyorum

Kızlar bu hormon konularından pek anlamıyorum benim değerlerimi de yorumlar mısınız?
1. Test
TSH 2.4
Prolaktin 20.66
LH 9.81
FSH 7
E2 20

2. Test
LH 10.17
FSH 7.92
E2 45

Hepsi referans aralığında görünüyor ama bilmiyorum.

Canım bende bir ay önce 3. Günümde yaptırmıstım ama bulundugum yerde hastane var dr yok gösteremedim referans aralığında die önemsemedim ama sizin yorumları görünce acaba dedim bi yorumlarmısın eğer bilgin varsa lütfen
Seninkiler normal cnm

Kızlar bu hormon konularından pek anlamıyorum benim değerlerimi de yorumlar mısınız?
1. Test
TSH 2.4
Prolaktin 20.66
LH 9.81
FSH 7
E2 20

2. Test
LH 10.17
FSH 7.92
E2 45

Hepsi referans aralığında görünüyor ama bilmiyorum.
Tsh prolaktin fsh iyi görünüyor. Lh ın fsh ın altında olması lazım. Esitlenirse veya biraz üstüne çıkınca hafif pco şüphesine sebep oluyor ki iki seferde de o şekilde çıkmış. E2 ilkinde düşük ama 2. Normal.

Tsh prolaktin fsh iyi görünüyor. Lh ın fsh ın altında olması lazım. Esitlenirse veya biraz üstüne çıkınca hafif pco şüphesine sebep oluyor ki iki seferde de o şekilde çıkmış. E2 ilkinde düşük ama 2. Normal.
Teşekkür ederim. Evet doktor dedi pco sınırında görünüyorsun sanırım 2. Testi o yüzden istemişti ama ben sürekli doktora gidip kontrollerini yaptıran biriyim ulturosonda falan hiç görünmedi daha önce dememişlerdi.

e2 için takviye ne aliniyor bilmiyorum. Sen ne kadar sağlıklı isen ne kadar doğal sağlıklı beslenirsen yumurtaların da o kadar sağlıklı oluyor. Sigaranın kokusundan bile kaçman lazım anne olmak istiyorsan. Hamile olduğunu düşün bebeğin olduğunu emzirdiğini düşün yine de içebilir misin? Allah kurtarsın
Daha önce ilaçla bıraktım uzun seneler kullanmamıstım yine aynısını yapcam inşallah.eşimin degerleri düşükken zaten hamilelik ihtimalim yok die altta alıyordun ama e2 korkuttu beni :eek: şimdi süreci hızlandırcam tşk ederim :dua:

Teşekkür ederim. Evet doktor dedi pco sınırında görünüyorsun sanırım 2. Testi o yüzden istemişti ama ben sürekli doktora gidip kontrollerini yaptıran biriyim ulturosonda falan hiç görünmedi daha önce dememişlerdi.
Yaşın kaç? Amh yaptırdın mı? 21.gün progesteron batırdın mı hiç? Zaten tek bu değere bakarak da kesin bişey söylenemez. Doktorlar eski bir kriter olduğunu söylüyor fsh lh oranının. Olsa bile kötü bişey değil yumurtan çok rezervin iyi olduğunu düşünürsün.

Sagolun kizlar kronik faranjit var havalarin sogumasi ve hava kirliliginin artmasıyla kendini gostermeye basladi .Bogazim sis hic bir sey yiyemiyorum isin kotusu antibiyotiksiz gecmedi su gune kadar .Boyle nasil atlatcam bilmiyorum
Bana bildirim gelmeyince yazısma yok sandım topikte. Bi bakayım dedim öyle gördüm. Geçmiş olsun canım sen kendine cok dikkat et kalın giyin soguk bişe yeme. Koru kendini

Canim cok iyi nasil artti bisey yaptiniz mi
O dönemde öğrenir öğrenmez hemen keçiboynuzu özü aldık eşime dr klomen ve trental verdi bende e vitamini aldım havuç suyu içti arada haftada 1-2 kere kabak çekirdeği yedi kuruyemiş yedi bide zeytinyağında incir kürü yapmıştık şimdi de keçiboynuzu özü e vitamini klomen proxeed plus l carnitine q10 arginin pharmaton falan kullandık artı ceviz fındık falan bütün ilaçlarımız bu hafta bitti bakalım bu seferki sonuç nasıl çıkacak eşimde yoruldu birşey yemek içmekten birşey demiyor ana her ay olmadığını gördükçe umutsuzlasıyor

B

bilmiyorum malesef sizin guatr tedavisinden önce kaçtı tsh
Ben yıllardır tedavi görüyorum geçen yıl hamile ilken ilaç kullanmama rağmen 6 ya çıkmıştı 10 yıldır falan nodül üm var benim önceden 15 i bile gördüğüm oldu annem de guatr dan ameliyat oldu

Back