ya bende aslinda bi ara bakmistim ama oyle unutkanimki tamam canim tesekkur ederim
Ama 2015ten bu yana 2 sene gecmis canim. Neden artmiyor peki bu spermler? Saglikli da besleniyorsunuz. Ben hep forumda varikosel ameliyatindan sonra spermler ilk 3 ayda artti artti daha sonrasinda cok artmaz diye okuyorum. Demekki dogru. Bizde yaptirsak belki boyle olacak. Gerci 10 milyonda bence az degil ama bebek olmasi icin 100 milyonlardan bajsediyorlar
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bizede hep
tup bebek yaptirin diyor ee yaptirdik zaten olmadi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
evet istemedi diye yaptirmamistik. Bilemedim. Onlarida yaptircaz artik sonunda.
bilemiyorum canim.
bende senin dediklerini soyluyorum ama kaan bey yaptirmaya gerek yok dedigi icin yaptirmiyor. Ben dun kendi dr.uma da sordum Levent peskirciogluna da muayene olduk varikosel ameliyati olun dedi ama kaan bey olmayin dedi dedim kaan beyi dinleyin diyor. Sasirdim vallahi.
Sevki sertten randevu aldim bakalim simdi. Benim histeroskopim var yarin eger esimde isten biraz erken cikarsa ona muayene olacak. Sen bu arkadasla konustun mu hic canim?
Amin canim. Nereyle gorusuyorsun tup bebek konusunda
bsnde promen k siparis ettim hafta ici gelir sanirim ayrica 3 ml olmasi lazim hacmin canim. Sayi normal degerler arasinda ama sıkıntı yok bence