• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4402F150-2AF1-4E0E-8650-AB5988E53BF2.jpeg ABCD17CE-85AF-4088-86D0-A3CED732C19B.jpeg E8717A2F-5AEC-4A77-9290-8515F6440D23.jpeg Kızlar bizimde sperm testini yorumlarmısınız??

evet peki sence normal yolla hamilelik zor mu :KK43:
canim ben sadece yorum yapabilirim ama en iyisini dr.lar bilirler. Bence bu sayilarla hamile kalabilirsin -ki bu sayilardan daha az olanlarin morfoloji ve hareket azligi olanlarin hamile oldugunu biliyoruz. Ama iste dr.larada danismalisin

eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız
Anladığım kadarıyla likefikasyon çok yüksek yani spermin meniden ayrılması uzun sürüyor. Ayrıca ileri hareketlilik 0 bu kötü birşey. Sayiniz da sınırda. Ama morfoloji gayet iyi. Bence ciddi bir ürolog bulun. Aşılama veya tüp bebek diyebilir veya sebebini araştırıp tedavisine yönlendirir.

Anladığım kadarıyla likefikasyon çok yüksek yani spermin meniden ayrılması uzun sürüyor. Ayrıca ileri hareketlilik 0 bu kötü birşey. Sayiniz da sınırda. Ama morfoloji gayet iyi. Bence ciddi bir ürolog bulun. Aşılama veya tüp bebek diyebilir veya sebebini araştırıp tedavisine yönlendirir.
çok teşekkür ederimm

canim ben sadece yorum yapabilirim ama en iyisini dr.lar bilirler. Bence bu sayilarla hamile kalabilirsin -ki bu sayilardan daha az olanlarin morfoloji ve hareket azligi olanlarin hamile oldugunu biliyoruz. Ama iste dr.larada danismalisin
Allah razı olsun teşekkürler canım

pko varsa agnucaston kullanın bir de soğan kürü aslan pençesi hayıt otu çayı . pkolu hastalar tüp bebekle hamile kalıyo genelde
agnucaston işe yarıyor mu? bu ay başladım bende aynı zamanda glifor ve inofolic combi de kullanıyorum

eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız
Test sonucunuzda gördüğüm kadarıyla sperm sıvılaşma süreniz çok uzun en yüksek 60 dk olmalı ama ilaçla düşebilir sıkıntı yapmayın. 5 cc de 15 milyon az bir sayı toplam 15 milyonsa yükseltmek gerek. 5x15 ise iyi ama ayrıntıyı göremedim. Hızlı İleri hareketli yok ama ileri haraketliyi takviyelerle hızlandırılabilir dert etmeyin çok büyük sorunlar göremedim.

Sperm testinde herhangi bir anormallik göremedim değerler normal görünüyor bana göre ileri hızlı haraket ileri harakette normal fakat dr lar ikisini. Toplamı % 50 olmalı diyorlar. Fakat çok dert edecek birşey değil sperm şekil yapısıda normal görünüyor. Spermlere haraket katmak sağlıklı beslenme ve vitaminlerle sağlanabilen birşey...

Beth18 Beth18 iyi yaptınız canım gidin biraz kafanızı dağıtın iyi gelecektir. Ameliyat olmasanız bile üzülme şakın allah bizlerle. Hacamat yaptırabilirsiniz birçok hastalığa varikosel dahil kısırlıklara bile şifa oluyormuş olmadı onu deneriz hem sünnet hem de dünya bile şifasını kabul etmiş durumda. Sen düşünceleri kafandan at bizler senin yol arkadaşların sayılırız rahatla ve gel bizler buradayız.

Back