- Emoji Skoru
- 1.298
- Puanlar
- 83
pko varsa agnucaston kullanın bir de soğan kürü aslan pençesi hayıt otu çayı . pkolu hastalar tüp bebekle hamile kalıyo geneldebazı aylar yumurta takibi yaptırdık bende de pko var cnm
canim ben sadece yorum yapabilirim ama en iyisini dr.lar bilirler. Bence bu sayilarla hamile kalabilirsin -ki bu sayilardan daha az olanlarin morfoloji ve hareket azligi olanlarin hamile oldugunu biliyoruz. Ama iste dr.larada danismalisinevet peki sence normal yolla hamilelik zor mu
senin degerlerin cok iyi.Eki Görüntüle 2076710 Eki Görüntüle 2076709 Eki Görüntüle 2076708 Kızlar bizimde sperm testini yorumlarmısınız??
devlet hastanesindeki doktor pekte umusamadı camımsenin degerlerin cok iyi.
Kizlar bu sonuclari dr.unuza gostermiyor musunuz?
iyi oldugu icindir canimdevlet hastanesindeki doktor pekte umusamadı camım
sağol canım yorumun içiniyi oldugu icindir canim
rica ederim. Ama eger cocugunuz 1 yildir olmuyorsa mutlaka iyi dr.lar bulup hem esin hem sen tedavi olunsağol canım yorumun için
Anladığım kadarıyla likefikasyon çok yüksek yani spermin meniden ayrılması uzun sürüyor. Ayrıca ileri hareketlilik 0 bu kötü birşey. Sayiniz da sınırda. Ama morfoloji gayet iyi. Bence ciddi bir ürolog bulun. Aşılama veya tüp bebek diyebilir veya sebebini araştırıp tedavisine yönlendirir.eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız
Sizinki gayet iyi. Eşinden problem görünmüyor gibi. Sende pcos falan var mı kiEki Görüntüle 2076710 Eki Görüntüle 2076709 Eki Görüntüle 2076708 Kızlar bizimde sperm testini yorumlarmısınız??
Cnm bu test çok güzel detaylı. Bizim testler hiç böyle değil. Nerede yaptırdınız bu testi ???? Bizimkinde morfoloji detaylı olarak verilmiyor vs...Eki Görüntüle 2076710 Eki Görüntüle 2076709 Eki Görüntüle 2076708 Kızlar bizimde sperm testini yorumlarmısınız??
çok teşekkür ederimmAnladığım kadarıyla likefikasyon çok yüksek yani spermin meniden ayrılması uzun sürüyor. Ayrıca ileri hareketlilik 0 bu kötü birşey. Sayiniz da sınırda. Ama morfoloji gayet iyi. Bence ciddi bir ürolog bulun. Aşılama veya tüp bebek diyebilir veya sebebini araştırıp tedavisine yönlendirir.
Allah razı olsun teşekkürler canımcanim ben sadece yorum yapabilirim ama en iyisini dr.lar bilirler. Bence bu sayilarla hamile kalabilirsin -ki bu sayilardan daha az olanlarin morfoloji ve hareket azligi olanlarin hamile oldugunu biliyoruz. Ama iste dr.larada danismalisin
agnucaston işe yarıyor mu? bu ay başladım bende aynı zamanda glifor ve inofolic combi de kullanıyorumpko varsa agnucaston kullanın bir de soğan kürü aslan pençesi hayıt otu çayı . pkolu hastalar tüp bebekle hamile kalıyo genelde
Test sonucunuzda gördüğüm kadarıyla sperm sıvılaşma süreniz çok uzun en yüksek 60 dk olmalı ama ilaçla düşebilir sıkıntı yapmayın. 5 cc de 15 milyon az bir sayı toplam 15 milyonsa yükseltmek gerek. 5x15 ise iyi ama ayrıntıyı göremedim. Hızlı İleri hareketli yok ama ileri haraketliyi takviyelerle hızlandırılabilir dert etmeyin çok büyük sorunlar göremedim.eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız
Sperm testinde herhangi bir anormallik göremedim değerler normal görünüyor bana göre ileri hızlı haraket ileri harakette normal fakat dr lar ikisini. Toplamı % 50 olmalı diyorlar. Fakat çok dert edecek birşey değil sperm şekil yapısıda normal görünüyor. Spermlere haraket katmak sağlıklı beslenme ve vitaminlerle sağlanabilen birşey...Eki Görüntüle 2076710 Eki Görüntüle 2076709 Eki Görüntüle 2076708 Kızlar bizimde sperm testini yorumlarmısınız??
Insulin direnci mi var canimagnucaston işe yarıyor mu? bu ay başladım bende aynı zamanda glifor ve inofolic combi de kullanıyorum
yok canım benimde herşeyim temiz çıktı bir Rahim filmi çekilmedimSizinki gayet iyi. Eşinden problem görünmüyor gibi. Sende pcos falan var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?