- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
ben de merak ettim. İfşa olmayacağın şekilde anlat canım :)İfşa falan olurum burda demem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ettim. İfşa olmayacağın şekilde anlat canım :)İfşa falan olurum burda demem![]()
Muayene oldun mu bilmiyorum ama bu e2 değeri yumurtalarının büyüdüğünü olgunlaştığını gösteriyor. Tüp bebek tedavisinde de fsh iğnesi kullanılarak yumurtalar büyütülürken e2 yükseliyor ortalama yumurta başına 200-250 civarı bir değer oluyor.Ya arkadaşlar ben bu sabah gitti 5 gün klomen kullanmıştım kan tahlili istedi benden estradiol 750 çıkmış bu nedir çok yüksekk
Oldu cnm yumurtaların akşama çatlar dedi 3 gün ilişki olacak dedi pazartesi tekrar gel bakcam dedi korktum cnm digerleri normal mi kötü bişey yok demiMuayene oldun mu bilmiyorum ama bu e2 değeri yumurtalarının büyüdüğünü olgunlaştığını gösteriyor. Tüp bebek tedavisinde de fsh iğnesi kullanılarak yumurtalar büyütülürken e2 yükseliyor ortalama yumurta başına 200-250 civarı bir değer oluyor.
İğne faln vermedi cnm normalde arkadaşlara çatlatma iğnesi vermiş ama bana vermediOldu cnm yumurtaların akşama çatlar dedi 3 gün ilişki olacak dedi pazartesi tekrar gel bakcam dedi korktum cnm digerleri normal mi kötü bişey yok demi
Net göremiyorum ama lh yükselince çatlıyor yumurtalar. Zaten hani ovulasyon kitleri de lh ın yükselişini ölçüyor ya. Çatlatma iğnesi vermedi mi? Lh ı yeterli gördüyse vermemiş olabilir onun kaç olması gerektiğini tam bilmiyorum. Kaç yumurta saydı kaç mm olmuşlar? Progestan da çatlamadan sonra yükseliyor tutunma için zemin hazırlıyor.Oldu cnm yumurtaların akşama çatlar dedi 3 gün ilişki olacak dedi pazartesi tekrar gel bakcam dedi korktum cnm digerleri normal mi kötü bişey yok demi
Cnm henüz kan tahlilime bakmadı zaten pazartesi gelirsin dedi akşama çatlar dedi mm leride söylemedi kaç yumurta var onuda söylemedi çok güzel dedi sadece pazartesi bi daha kontrole gelirsin dedi iğnede vermedi cnm demek baktı çatlamak üzere belkide ondan vermedi iğneNet göremiyorum ama lh yükselince çatlıyor yumurtalar. Zaten hani ovulasyon kitleri de lh ın yükselişini ölçüyor ya. Çatlatma iğnesi vermedi mi? Lh ı yeterli gördüyse vermemiş olabilir onun kaç olması gerektiğini tam bilmiyorum. Kaç yumurta saydı kaç mm olmuşlar? Progestan da çatlamadan sonra yükseliyor tutunma için zemin hazırlıyor.
Lh 7,45 cnm progeston 1.17 estradiol 734.43Net göremiyorum ama lh yükselince çatlıyor yumurtalar. Zaten hani ovulasyon kitleri de lh ın yükselişini ölçüyor ya. Çatlatma iğnesi vermedi mi? Lh ı yeterli gördüyse vermemiş olabilir onun kaç olması gerektiğini tam bilmiyorum. Kaç yumurta saydı kaç mm olmuşlar? Progestan da çatlamadan sonra yükseliyor tutunma için zemin hazırlıyor.
Canim arkadasin dedigi gibi e2 lh seviyelerine bakarak yumurtanin kalitesini belirliyorlar. Nekadar yuksek okadar iyidir. Tup bebekte 2000e yakın cikiodu son zamanlar yanlis hatirlamiyorsam. Asilama mi olacaksınYa arkadaşlar ben bu sabah gitti 5 gün klomen kullanmıştım kan tahlili istedi benden estradiol 750 çıkmış bu nedir çok yüksekk
Yok cnm yumurta takibi yaptırdım sadece ama iğne vermedi hocaCanim arkadasin dedigi gibi e2 lh seviyelerine bakarak yumurtanin kalitesini belirliyorlar. Nekadar yuksek okadar iyidir. Tup bebekte 2000e yakın cikiodu son zamanlar yanlis hatirlamiyorsam. Asilama mi olacaksın
dr. Mu onerdi yoksa sen kendin mi yaptirmak istedin canim? Birde esjnin degerleri nasildi?Yok cnm yumurta takibi yaptırdım sadece ama iğne vermedi hoca
Burda bu şekilde hamile kalan arkadaşlar vardı cnm o yüzden yaptırmak istedim kendim gittim doktora söyledim oda takip etti yumurtaları ilişki önerdi 82 milyon %65 hareketli kaan hoca ay içinde nırmal yolla olur dedi hasar tedavisi görmüştükdr. Mu onerdi yoksa sen kendin mi yaptirmak istedin canim? Birde esjnin degerleri nasildi?
Evet cnm ilaç değil. Suda eriyor. Günde bi tane.zeynepppppppp sen promen k sase kullaniyordun degil mi? Benimde bugun elime ulasti. Bunlar hap degil suda eriyen bisey degil mi? Seninde oyle mi?
Ayy canım benim ne güzel Zeynep de okuyordu ve belirtiler var acaba Zeynep’te mi? Amin aminnn....Kizlar arkadasimin ablasinin 3 4 senedir bebegi olmuyordu ona da Lem Yelid duasi okumustuk hamileymiş ne kadar sevindim anlatamam.Sira sizde insallah
Eşime bi konuda şart koydum o olmaZsa ona bebek falan yok tarzında konustum canmben de merak ettim. İfşa olmayacağın şekilde anlat canım :)
süpermiş :) benim de eş dost değilde kayınvalide yıldırmıştı, artık biliyor.Eşime bi konuda şart koydum o olmaZsa ona bebek falan yok tarzında konustum canm
Cnm ben hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Belirli birşey yok. Daha adetime 1 hafta var bu kadar erken bi belirti olamaz bence. Göğüs ağrım Soğuk aldığımdan olsa gerek. Gebelik uzak bi seçenek. Eşimde daha prolaktin yüksekliği, ileri hızlı sperm, hareketli sperm eksikliği, lökosit de var. Onlar da nerden baksan 3 ay da normale döner.Ayy canım benim ne güzel Zeynep de okuyordu ve belirtiler var acaba Zeynep’te mi? Amin aminnn....
Bu arada seni rüyamda gördüm canım uzun zaman topiğe girememişim sonra girdim sayfaları ilerlettim ve bize kızlar bir oğluşum olacakmış diye yazmışsın. Hayr olsun inşallah.![]()