Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kullandığım herşeyde o macunun içeriği var niye bi daha kullanayım diyor. Keçi boynuzu kürü, arısütü bal polen, zeytinyağında bekletilmiş incir, harnut ünüyle üzüm pekmezi karışımı, Larginine, ısırgan otu çayı, havuç suyu, fındık fıstık ceviz badem siyah kuru üzüm çekirdekli , ve bi avuç kabak çekirdeği her gün kullanıyor bunları. Bide macun çıkarma başıma diyor. ( sayınca baya şey kullanıyormuş ya farkında değildim )

valla evet baya bisey kullaniyormus
Benim esimde kullaniyor ama bu kadar degil. Olsun ne zarari var kilodan baska. Oda spor yaparsa bisey olmaz.

Dunku misafirlerimden kalan borek ve kekim vardi.birazini okula goturdugum halde bitmedi. Bende cok sevdigim bi arkadasimi cagirdim. 2 saatligine geldi ama konusmamizi bitiremedik. Doyamadik birbirimize. Cok seviyorum o arkadasimi. Bilmiyordu bizim durumu her seyi anlattim hep takma kafana olacak merak etme dedi. Baskalarina kiziyorum belki ama bu arakadasima hic kizamiyorum

Keciboynuzu kuru ve havuc suyu ayni anda kullanilmaz canim dönüşümlü yapıyorsun demi?

evet canim seni hatirliyorum. Ameliyat olmak zorundasiniz dedi mi dr.? Devlette mi oldu?
Evet cnm araştırma hastanesinde androloji uzmanı ameliyat şart dedi. Ağrı vardı zaten 3.1 derecedeydi. Ameliyattan sonra agrı gitti. Biz testleri araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yapıyoruz. Ölü spermlerin sayımını yapmıyorlar. En doğru test tüp bebek merkezindeki testtir dedi doktor. Mesela ameliyat öncesinde devlet hastanesinde yapılan testte 5 milyon sperm çıkmıştı ama araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde 1.800 çıktı. Onun için tüp benek merkezinde yapın testlerinizi cnm. En sağlıklı sonucu alırsınız.

Keciboynuzu kuru ve havuc suyu ayni anda kullanilmaz canim dönüşümlü yapıyorsun demi?
Yok daha küre ara vermedik. Ara vericek inş perşembe test yapıcaz öyle küre ara veririz. Perşembe'ye kadar havuç suyunu bırakıcaz. Dün akşam sadece içti.

Yok daha küre ara vermedik. Ara vericek inş perşembe test yapıcaz öyle küre ara veririz. Perşembe'ye kadar havuç suyunu bırakıcaz. Dün akşam sadece içti.
Canim kür yapiyorsan havuc suyu yapmamalısın onu söylüyorum

Cnm havuç suyunu dün gece içti başka kullanmayacak. Perşembe kürü bırakıp havuç suyuna başlıycaz inş. Dediğini anladım cnm
Tamam o zaman ikisi ters etki yapiyor aman dikkat edelim .Bazı seyler de sekeri filan yukseltiyor .

Bazen bazi konulari görünce sinirlenmeden gecemiyorum.Evlenmeden başkasıyla birlikte oldum cocugum kimden,çocuğumu aldircam,su ayda hamilelik düşünüyorum vs Allah Allah....

Ameliyat olmadi canim 3 mm nin altinda tehlikesiz cok sukur
anladim bizimkini dr olcmedi kac mm oldugunu falan sadece orta derecede ve ameloyat olmali dedi

ben sabah aksam keciboynuzu balli karisim yiyor aksamlarida havuc suyu iciyor acaba ters etki yapar mi canim?

biz duzen laboratuvarinda yaptiralim dedik canim. Kaan aydos orada yaptirilmasini istiyor testleri. Esimin isyerinin orayla anlasmasida var

Bazen bazi konulari görünce sinirlenmeden gecemiyorum.Evlenmeden başkasıyla birlikte oldum cocugum kimden,çocuğumu aldircam,su ayda hamilelik düşünüyorum vs Allah Allah....
insanlarin boyle luksleri var demekki... soyle dusun canim Allah herkesi bir sinavdan geciriyor. Eminim onlarinda baska dertleri vardir

Canim mesela 1 ay keciboynuzu kuru yapiyorsan oteki ay havuc kuru yap .Burda cok arastirma yaptim ve ikisinin es zamanli (ayni gun hafta ayda) uygulanmasinin yanlis olduğunu öğrendim

Canim mesela 1 ay keciboynuzu kuru yapiyorsan oteki ay havuc kuru yap .Burda cok arastirma yaptim ve ikisinin es zamanli (ayni gun hafta ayda) uygulanmasinin yanlis olduğunu öğrendim
Anladim bende havuclar bitince ara vereyim biraz
Bence her seyi kendi emirlerinde sanıyorlar kaderi yazandan habersiz
aynen oyle... Allah haklarinda hayirlisini versin.

Kizlar bugun esim yok
Keske cips falan alsaydim diyorum ama sonra zararli diyip vazgeciyorum

Kızlar eşim bu ay sonu tekrar test vericek 3 ay oldu varikosel ameliyatı olalı çok gergin ve umutsuzum ayrıca çok mutsuzum iş yerinde de iş Yok resmen boş boş oturup akşama kadar düzelme oldu mu acaba ya olmadıysa diye kararıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…