Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşim bu ay sonu tekrar test vericek 3 ay oldu varikosel ameliyatı olalı çok gergin ve umutsuzum ayrıca çok mutsuzum iş yerinde de iş Yok resmen boş boş oturup akşama kadar düzelme oldu mu acaba ya olmadıysa diye kararıp duruyorum :KK14:
boyle kutup durunca zaman hic gecmiyor. Siz en azindan ameliyat olup bitirmissiniz bizim daha olmadi bile :KK43:

Doğa Derma Emodex 60 Kapsül faydaları nelerdir?
Kızlar Emodex'in faydaları ;

• Timuz bezine odaklanarak olağan aktivitesini arttırmaya yardımcı olur.
  • Bağışıklığı güçlendirir.
  • İnsan organizmasının ürettiği ikinci amono asit değerlerinin çoğaltılmasına katkı sağlar.
  • T-hücrelerinin yapım aşamasına katkı sağlayarak üretim aşamasında etkin rol oynar.
  • Sperm sayısını, kalitesini, yoğunluğunu arttırmada yardımcı bir araç olup aynı zamanda iktidarsızlık problemlerine de yardım eder.
  • Cinsel aktivite ve güce odaklanarak arttırılmasına katkı sağlar.
  • Kalp ve kan akışına yardımcı olur.
  • Üreme sistemlerindeki aktivitenin daha yoğun çalışmasına yardımcı olur.

Doğa Derma Emodex 60 Kapsül faydaları nelerdir?
Kızlar Emodex'in faydaları ;

• Timuz bezine odaklanarak olağan aktivitesini arttırmaya yardımcı olur.
  • Bağışıklığı güçlendirir.
  • İnsan organizmasının ürettiği ikinci amono asit değerlerinin çoğaltılmasına katkı sağlar.
  • T-hücrelerinin yapım aşamasına katkı sağlayarak üretim aşamasında etkin rol oynar.
  • Sperm sayısını, kalitesini, yoğunluğunu arttırmada yardımcı bir araç olup aynı zamanda iktidarsızlık problemlerine de yardım eder.
  • Cinsel aktivite ve güce odaklanarak arttırılmasına katkı sağlar.
  • Kalp ve kan akışına yardımcı olur.
  • Üreme sistemlerindeki aktivitenin daha yoğun çalışmasına yardımcı olur.
hem sayıyı hem de kaliteyi arttırıyor bakalım bizim sonuçlar nasıl olacak

Bayanlarda gebe kalmak için bu ilacı kullanabiliyormuş biliyor Musun ? Şaşırdım araştırma yapınca karşıma çıktı :)
gerçekten mi aslında kullanılabilir hiç kullanan duymadim ama bende şimdi varikosel için araştırıyorum.senin eşin hangi hastahanelerin ameliyat oldu canım?

İnan şu 3 ay 3 asır gibiydi çok zor beklemek düzelme olmuştur inşallah eşin ne zaman ameliyat olacak kaçıncı derece varikosel sayısı kaç şu an
eşim icin daha gün almadık Kaan aydosa gidelim öyle karar verelim ameliyata dedik. Orta derecede dedi Dr. En son 4 milyon/ml çıktı canim

eşim icin daha gün almadık Kaan aydosa gidelim öyle karar verelim ameliyata dedik. Orta derecede dedi Dr. En son 4 milyon/ml çıktı canim
Sizin sayınız daha iyi Kaan aydos u çok övüyorlar bize uzak biraz ama eğer son çare olursa biz de gitmeyi düşünüyoruz ama bi an önce ameliyat olup kurtulmak en iyisi

Sizin sayınız daha iyi Kaan aydos u çok övüyorlar bize uzak biraz ama eğer son çare olursa biz de gitmeyi düşünüyoruz ama bi an önce ameliyat olup kurtulmak en iyisi
esim isi dolayisiyla zaten kasimi bekleyecekti ve kaan aydos icin bizde kasimda randevu aldik. Eger kasim sonuna sarkitirlarsa randevuyu ameliyati olduracagim ama kasimin basina alabilirsek onada soralim dedik. Bakalim yarin sekreterini arayacagim.Siz nerede oldunuz devlet mi ozel mi?

esim isi dolayisiyla zaten kasimi bekleyecekti ve kaan aydos icin bizde kasimda randevu aldik. Eger kasim sonuna sarkitirlarsa randevuyu ameliyati olduracagim ama kasimin basina alabilirsek onada soralim dedik. Bakalim yarin sekreterini arayacagim.Siz nerede oldunuz devlet mi ozel mi?
Biz üniversitede Prof da olduk memnun kaldık dr aslında 6 ay sonra gelin dedi ama çoğu kişi 3. Ayda gidiyor biz de merak ediyoruz o yüzden test vericez

KIzlar biz emodeksin 5. Ayindayiz birkac gun once spermiyigram yaptrdik. Sayimiz artmiyor morfolojimiz %2 bir tek hareketlilikte duzelme var %10 ileri, %35 yavas,%5 yerinde hareketli cikti. Test sonucunda ise morfoloji bozuklukgu tanisi konmus. Kaan hoca 1 ay snra cvp vereck. Bnda 1 ay onceki spermiyogramimizdaki morfoloji ve hiz daha iyiydi dogal yolla veya tup bebek deneyblrsnz secim sizin spermler acisindan sorun yok demis. Ilk ay denememiz regl ile soniclandi bu ay tup bebek ongorusmesine baslayacagz bakalim ne yorum yapacaklar.

Günaydın cnm. Araştırma hastanesinde ameliyat oldu. Özelde degil.
gunaydinnn. Hangi ilde oldu?

KIzlar biz emodeksin 5. Ayindayiz birkac gun once spermiyigram yaptrdik. Sayimiz artmiyor morfolojimiz %2 bir tek hareketlilikte duzelme var %10 ileri, %35 yavas,%5 yerinde hareketli cikti. Test sonucunda ise morfoloji bozuklukgu tanisi konmus. Kaan hoca 1 ay snra cvp vereck. Bnda 1 ay onceki spermiyogramimizdaki morfoloji ve hiz daha iyiydi dogal yolla veya tup bebek deneyblrsnz secim sizin spermler acisindan sorun yok demis. Ilk ay denememiz regl ile soniclandi bu ay tup bebek ongorusmesine baslayacagz bakalim ne yorum yapacaklar.
sonuc olarak hicbirseyde duzelme yok mu canim belki dna hasari onarilmistir. Bu tup bebekte sansi arttiriyor. Allah yardimciniz olsun

sonuc olarak hicbirseyde duzelme yok mu canim belki dna hasari onarilmistir. Bu tup bebekte sansi arttiriyor. Allah yardimciniz olsun
cnm bizde dna hasarı yoktu, spermde canlılık düşük çıkmıştı o düzeldi cok sükür onunla birlikte harekette arttı. ama spermıyogramda başka düzelme yok. sayı artar fln diye cok bekledım ama bizde artmadı

Şanlıurfa'da oldu cnm. Bence panik yapma tek doktor degil de2/3 doktora gidin onlarda ameliyat derlerse ameliyat yapın derim. Yada Kaan hocayı bekleyin. Buarada bizim ilk yaptırdığımız sperm testinde ml de 76 milyon , toplam sperm sayımızda 246 milyon falan çıkmıştı. Zamanla düştü. Ameliyat olmakta fayda görüyorum ben. Peki eşinizde ağrı var mı ?

Kızlar ben artık takmıycam kafaya. Artarsa artar azalırsa azalır doktorun dediklerini yapıcaz gerisi Allah'a kalmış. Nasipte varsa olur yoksa da olmaz yıpranmakla elimize birşey geçmiyor.

Kizlar gunaydin Allah tan her zaman hayirli ve saglikli olani istemeyi unutmayalim. Bir tanidik hamileydi 5 6 aylik son kontrolde bebegin kafasinin on tarafinin olmadigi tespit esilmis ve kurtaj icin cok gecmis .Daha doğrusu daha gelismis tekniklerle tespit edilmede gebelik sonlandirilamiyormus.ve kasım araliga kadar bekleyecekmis .Insallah onu zehirlemez .Duyunca o kadar uzuldum ki Rabbim sifa versin cok zor :KK43:

Kizlar gunaydin Allah tan her zaman hayirli ve saglikli olani istemeyi unutmayalim. Bir tanidik hamileydi 5 6 aylik son kontrolde bebegin kafasinin on tarafinin olmadigi tespit esilmis ve kurtaj icin cok gecmis .Daha doğrusu daha gelismis tekniklerle tespit edilmede gebelik sonlandirilamiyormus.ve kasım araliga kadar bekleyecekmis .Insallah onu zehirlemez .Duyunca o kadar uzuldum ki Rabbim sifa versin cok zor :KK43:
Ay çok üzüldüm ya. Gerçekten hayırlısını istemek en doğrusu. Dün akşam düşündüm de ben niye stres yapıyorum, niye eşimi strese sokuyorum bunun bana faydası var mı? Niye zarar vereyim hem kendime hem eşime? Eşimi çok seviyorum. Doğru düzgün İşimiz evimiz var çok şükür. Neden şükredenlerden değilim. Niye bi eksik durumunda isyan derecesine geliyorum. Bunun imtihan olduğunu biliyorum ama hala niye sorguluyorum. Allah büyük verecektir elbet yada herkesin çocuğu olacak diye bi kaide Yok. Ahir zamanda evladı olmayan şanslılardandır denilmemiş mi? O zaman bu stres sıkıntı üzüntü niye? Artık eşimi hiçbir konuda üzmiycem hayatıma odaklanacam. Elimdekilerin kıymetini bilicem ve onlarla yetinicemmmm inş.

Ay çok üzüldüm ya. Gerçekten hayırlısını istemek en doğrusu. Dün akşam düşündüm de ben niye stres yapıyorum, niye eşimi strese sokuyorum bunun bana faydası var mı? Niye zarar vereyim hem kendime hem eşime? Eşimi çok seviyorum. Doğru düzgün İşimiz evimiz var çok şükür. Neden şükredenlerden değilim. Niye bi eksik durumunda isyan derecesine geliyorum. Bunun imtihan olduğunu biliyorum ama hala niye sorguluyorum. Allah büyük verecektir elbet yada herkesin çocuğu olacak diye bi kaide Yok. Ahir zamanda evladı olmayan şanslılardandır denilmemiş mi? O zaman bu stres sıkıntı üzüntü niye? Artık eşimi hiçbir konuda üzmiycem hayatıma odaklanacam. Elimdekilerin kıymetini bilicem ve onlarla yetinicemmmm inş.
Bi bebek gorunce esim benden daha cok uzuluyor kendini sucluyor ben de icim gitse bile aman deyip geciyorum onu yipratmamak icin Kanal d de bir dizi var bebekli sirf ordaki bebek icin diziyi takip ediyor.Insallah Rabbim bu imtihani mutlulukla sonlandırır

X