- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
Aynen ben de cok hassasim o konuda veliler sorunca ozellikle belirtirim alan mezunuyum diyeŞanlıurfadayız cnm. Özel eğitim bölümü mezunu sınıfçı degil. Eşim bunun ayrımını çok yapar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de cok hassasim o konuda veliler sorunca ozellikle belirtirim alan mezunuyum diyeŞanlıurfadayız cnm. Özel eğitim bölümü mezunu sınıfçı degil. Eşim bunun ayrımını çok yapar :)
Teşekkürler canım...Canım sayınız düşük galiba morfoljide düşük. Biz kullandık proxeedi bize iyi geldi ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor. Ama gebelik elde edemedik daha . Doktor ilaç falan vermedi mi? Bize de aslında ilk tüp bebek dedi. Ama şu ilacı bi kullanın dedi öncesinde tüp şansınız artar dedi. Sonra 6 aya yakındır kullanıyoruz. Bu seferde bekleyin isterseniz doğal yoldan olur isterseniz aşılama yapalım diyor.
Canim macunu bilmem de guvenilir bir yerden propolis arisutu polen bal karisimi alabilirsiniz biz kullaniyoruzLimonlutarçınlıkek cnm ya eşim bu macuna yanaşmıyor. Zaten içindekilerini günlük hayatta kullanıyorum niye macun yaptırıcaz ki diyor. Ne yapsam cnm ?
aldık onu kullanıyor cnm. Arı sütü bal polen propolis karışımı. Bi aktardan almıştık. İnş fayda eder. Tüm Kullananlara da bize de.Canim macunu bilmem de guvenilir bir yerden propolis arisutu polen bal karisimi alabilirsiniz biz kullaniyoruz
canim benimde icmiyordu. Hem tup bebekte-yumirta toplama asamasinda- hemde bebegimi dusururken ne kadar aci cektigimi gordu. Ayrica tup bebekte her gun igne vuruldugumda karnimin mosmor oldugunu gordu. Bende ben bu kadar aci cekerken sen nasil simariklik yapip icmem yemem diyebilirsin dedim ve ondan sonra yemeye basladi.Limonlutarçınlıkek cnm ya eşim bu macuna yanaşmıyor. Zaten içindekilerini günlük hayatta kullanıyorum niye macun yaptırıcaz ki diyor. Ne yapsam cnm ?
sayiya iyi geliyor canim. Bizimde yarisindan fazlasi bittiKızlar eşim emodex aldı yarın başlayacak Allah nasip ederse inş şifa olur. Hormon testi de yapacak yarın bakalım bi sorun var mı ???? Emodex tam olarak neye iyi geliyor? Sayıya mı hıza mı ????
Dna hasarina kullaniyoruz bizKızlar eşim emodex aldı yarın başlayacak Allah nasip ederse inş şifa olur. Hormon testi de yapacak yarın bakalım bi sorun var mı ???? Emodex tam olarak neye iyi geliyor? Sayıya mı hıza mı ????
Ilk kutu mu canimsayiya iyi geliyor canim. Bizimde yarisindan fazlasi bitti
hasarda da mi etkili??Dna hasarina kullaniyoruz biz
evet canim.Ilk kutu mu canim
Evet Kaan Hoca verdi proxeedi bıraktıriphasarda da mi etkili??
Evet cnm ilk kutu. Daha yeni başlıycaz. Larginine kullanıyorduk o bitti bu defa emodex alalım dedik. Kafadan kullanıyoruz inş birşey olmaz. Kaş yapim derken inş göz çıkarmayız.Ilk kutu mu canim
Kizlar esi varikosel olan var mi?
Bir kac kisi yazmisti kusuruma bakmayin unuttum
Benim eşim var ameliyat oldu 4 ay önce.Kizlar esi varikosel olan var mi?
Bir kac kisi yazmisti kusuruma bakmayin unuttum
Emodex in içinde de Q enzim filan var uzum cekirdegi falanEvet cnm ilk kutu. Daha yeni başlıycaz. Larginine kullanıyorduk o bitti bu defa emodex alalım dedik. Kafadan kullanıyoruz inş birşey olmaz. Kaş yapim derken inş göz çıkarmayız.
canim sayida nasil degisiklik oldu? Yada hasar nasil degisti?Benim esim
evet canim seni hatirliyorum. Ameliyat olmak zorundasiniz dedi mi dr.? Devlette mi oldu?Benim eşim var ameliyat oldu 4 ay önce.