dusuk oldugunu biliyorlar ama esi falan olunca cok konusamadik. Benimde cok yakin arkadasim benim gebeligimin basladigi zaman 3 aylikti onunkide. Bizde hayaller kurmustuk birlikte buyutecegiz diye. Ama benimki de kismet olmadi. Olsun. Rabbim en dogru zamanda verecek bize inaniyorun canimtüm haftasonu kosturmakla geçiyor, nerdeyse haftaicinden daha cok yoruluyoruz, birde hemencecik geçiyor 2 gün :) gelen aile sizin durumu biliyor mu ? bizim yakin görüstüğümüz bir aile var, kiz hamile, benim kimyasal gebelikte sevinçten sarilip ağlamiştik bebeklerimiz beraber büyüyecek diye ama devam etmedi, simdi yazik o da sevincini paylasamiyor benimle
hadi ya. Ama iste onlarin normal yolla oluyor demekki bizimkiler biraz skntili ya. Ama Allah isterse her sey olur insallah bizimde olacak inaniyorum...evet canim geç değil daha, benim yengemde 43 yasinda menopoza girdigini saniyordu, meğer hala yumurta geliyormuş, gebe kaldi, torunu da var, şimdi kizi torunundan küçük
bazen azospermi topiklerini okuyorum, orda bile coğu kişi gebe kalmiş, kaan hocanin hemsiresi de sizin işiniz cok kolay sperm varsa sabredersen normal yoldan bile olur dedi. Spermiyogram biraz düzelsin beklemek istemezsek yine tüp deneriz bakalim...dusuk oldugunu biliyorlar ama esi falan olunca cok konusamadik. Benimde cok yakin arkadasim benim gebeligimin basladigi zaman 3 aylikti onunkide. Bizde hayaller kurmustuk birlikte buyutecegiz diye. Ama benimki de kismet olmadi. Olsun. Rabbim en dogru zamanda verecek bize inaniyorun canim
evet bizde denemek istiyoruz. Bakalim su kaan hocaya bi gidelim de ne diyecekbazen azospermi topiklerini okuyorum, orda bile coğu kişi gebe kalmiş, kaan hocanin hemsiresi de sizin işiniz cok kolay sperm varsa sabredersen normal yoldan bile olur dedi. Spermiyogram biraz düzelsin beklemek istemezsek yine tüp deneriz bakalim...
bir de ilk tüp bebek bayagi safliğimiza geldi, seninde benimde :) bu sefer daha bilincli ilerleriz, sansda yanimizda olsun insallah olacak.evet bizde denemek istiyoruz. Bakalim su kaan hocaya bi gidelim de ne diyecek
ya evet ya tup dediler hemen yaptik saf gibi insan bi nedenini arastirir di mibir de ilk tüp bebek bayagi safliğimiza geldi, seninde benimde :) bu sefer daha bilincli ilerleriz, sansda yanimizda olsun insallah olacak.
Sınıf öğretmeni yım ama rehabilitasyon da çalışıyorum canımBrans neydi :)
Hayırlı sabahlar .Ben de yedi de uyandım , eşim hastaydı diye normalde bugün bı de pazar günü benim tatilim eşime tereyağlı pekmez ısıttım verdim bı yayla corbam vardı onu da ısıttım verdim ben kimseyi takmıyacam ve kimse de bizi anlamaz kardeşim de dahil anlamaz Rabbim hayırla dualarımızı kabul etsin.Günaydın kızlar sabah 6.15 te uyandım yorgun ve halksızım 9.10 dersim bitiyor inş. Akşam misafirim vardı. İki laflarından biri Allah verir verir üzülme. Olacak inş vs.... bu laflar beni daha çok üzüyor. Kendimi mal gibi hissediyorum
canim aynı yine bu forumlarda yazismistik.....CANIM AZRAMM canin biz seninle nerede yazismistik??
beni de oyle uzuyor ki. Dun aksam gelen arkadasim seni anliyorum diyor. Anlayamazki 3 yasinda cocugu var.Günaydın kızlar sabah 6.15 te uyandım yorgun ve halksızım 9.10 dersim bitiyor inş. Akşam misafirim vardı. İki laflarından biri Allah verir verir üzülme. Olacak inş vs.... bu laflar beni daha çok üzüyor. Kendimi mal gibi hissediyorum
Aynen benimde ablam var oda anlayamaz biliyorum uzuntumuzu paylasmaya calisiyorlar ama olmuyor iste...Hayırlı sabahlar .Ben de yedi de uyandım , eşim hastaydı diye normalde bugün bı de pazar günü benim tatilim eşime tereyağlı pekmez ısıttım verdim bı yayla corbam vardı onu da ısıttım verdim ben kimseyi takmıyacam ve kimse de bizi anlamaz kardeşim de dahil anlamaz Rabbim hayırla dualarımızı kabul etsin.
baska bir topic herhalde canim degil micanim aynı yine bu forumlarda yazismistik.....
Ben de ozel egitimciyim canimSınıf öğretmeni yım ama rehabilitasyon da çalışıyorum canım
Ben de ozel egitimciyim canim
Devlette mı çalışıyorsun
ohh ne guzel oglencisin sanirimGunaydin kizlar esimi gonderdim hava cok kapali yeni kalkiyorum kahvalti yapip okula gitcem :)
Benim eşimde özel eğitimci :)Gunaydin kizlar esimi gonderdim hava cok kapali yeni kalkiyorum kahvalti yapip okula gitcem :)
Aynen canimbeni de oyle uzuyor ki. Dun aksam gelen arkadasim seni anliyorum diyor. Anlayamazki 3 yasinda cocugu var.
Aynen benimde ablam var oda anlayamaz biliyorum uzuntumuzu paylasmaya calisiyorlar ama olmuyor iste...
baska bir topic herhalde canim degil mi
Benim eşimde özel eğitimci :)
Şanlıurfadayız cnm. Özel eğitim bölümü mezunu sınıfçı degil. Eşim bunun ayrımını çok yapar :)Aa oyle mi nerede yaşıyorsunuz?