Bende merak ediyorum maca bitkisini geçen aktara sordum yoktuKızlar maca bitkisi kullanan vermi demirdikeni ayrıca faydasını gören var mı
Ben aldım cnm bakalım nasıl bi faydası olacak kaan hoca falan bahsetmiş facede falan ama kullanan pek kimseye denk gelmedimBende merak ediyorum maca bitkisini geçen aktara sordum yoktu
Demirdikeni kapsül bu ay kullanmaya başladık canım doktor verdi. Tahlil yaptırdığımızda muhakakkak yazarım buraya.Kızlar maca bitkisi kullanan vermi demirdikeni ayrıca faydasını gören var mı
Evt tahlil sonuclarımızı yazalım bencede fayda olan olursa diğer arkadaslarda belki kullanır.mesela biz solgar takviyelerine başladık artış olursa kesin paylaşcamDemirdikeni kapsül bu ay kullanmaya başladık canım doktor verdi. Tahlil yaptırdığımızda muhakakkak yazarım buraya.
Ben burda cok yazdim esinize her gun havuc suyu icirmeyin diye demek ki denk gelmemissin canim ayrica seker orani cok yuksek haftada 2 3 kez yapman daha iyi olur Gecmis olsunKızlar eşime her gün havuc suyu sıkıyordum. Bugün tesadüfen gördüm. Böbreklerde sorun yapıyormuş fazla havuc suyu. Zorlanıyormuş böbrekler. Bir sıkıntı varsa nüksedebiliyormuş. Eşim de kum dökme başladı ya. Aklıma takıldı. Bende haftada birr vereyim diyorum artık havuc suyunu
Ama hızda gercekten cok etkili ben inanıyorum bizim %10 artırdı ileri hızı cnmKızlar eşime her gün havuc suyu sıkıyordum. Bugün tesadüfen gördüm. Böbreklerde sorun yapıyormuş fazla havuc suyu. Zorlanıyormuş böbrekler. Bir sıkıntı varsa nüksedebiliyormuş. Eşim de kum dökme başladı ya. Aklıma takıldı. Bende haftada birr vereyim diyorum artık havuc suyunu
Sağol canım hiç görmemişim yazınıBen burda cok yazdim esinize her gun havuc suyu icirmeyin diye demek ki denk gelmemissin canim ayrica seker orani cok yuksek haftada 2 3 kez yapman daha iyi olur Gecmis olsun
Bir yeri yaparken bir yeri bozuyor demekkiAma hızda gercekten cok etkili ben inanıyorum bizim %10 artırdı ileri hızı cnm
Tüplerimde tıkanıklık var mı bilmiyorum. Ama evet bende de aynı durum varKizlar affiniza siginarak bir sey sorabilir miyim?
Ayip geliyor ama sormak zorundayim. Sizde de iliski sonrasi spermler disari cikiyor mu? Bende sag tupum tikali oldugu icin mi cikiyor acaba?
Canım o normalmiş bende de oluyor tüpleri tıkalı olmadığı haldeKizlar affiniza siginarak bir sey sorabilir miyim?
Ayip geliyor ama sormak zorundayim. Sizde de iliski sonrasi spermler disari cikiyor mu? Bende sag tupum tikali oldugu icin mi cikiyor acaba?
Tüplerimde tıkanıklık var mı bilmiyorum. Ama evet bende de aynı durum varBir ara bende endişelenmiştim araştırdım normal bir durummuş.
yalniz olmadigima sevindimCanım o normalmiş bende de oluyor tüpleri tıkalı olmadığı halde
Oluyor canım hatta ben tüp bebek yaptırdigim zaman doktoruma sordum.gulerek dedi ki içinde mı depolayacaksin fazla olanı dışarı atıyor vücut dedi zaten bı tane sperm yetiyor dedi ;-)Kizlar affiniza siginarak bir sey sorabilir miyim?
Annem okudu ben de o suyu ictimKızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlat versin inşallah,hep birlikte görelim inşallah o günleri.kizlar ben hergun bir bardak suya Meryem suresi okuyup üfleyecegim içeceğim 41gun bunu yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?