- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Keseyi ne zaman gordunuz peki canim? Kalp atisi 12 13binde falan goruluyor. 3 4 gun sonra kesin gorulurEn son bu pazar degil onceki pazar ölçüldü 1100 du
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi ne zaman gordunuz peki canim? Kalp atisi 12 13binde falan goruluyor. 3 4 gun sonra kesin gorulurEn son bu pazar degil onceki pazar ölçüldü 1100 du
canım adetim bugün bitiyor yarın mübarek kandil günü sana bol bol dua edip o esmayı okuyacağım bebeğin için deEn son bu pazar degil onceki pazar ölçüldü 1100 du
canım kötü düşünme bebeğinin senle olduğunu düşün hep moralini bozmaSagol canim duanizi eksik etmeyin
canim yerlesme kanamasidir. Sıkma canını. Kuzenimin 7 ay oldu kanaması ama saglıkla kucagına aldı bebeğini. Kalp atısını duyman için erken ben 6+5 oldum daha duymadık. Cuma gidecem. Gec olabilirmiş. Sen kacıncı haftanda baktırdın kalp atısına?Kizlar kanamam var dualarinizi bekliyorum
Keseyi de betadan 2 gun sonra gördük canim insallahKeseyi ne zaman gordunuz peki canim? Kalp atisi 12 13binde falan goruluyor. 3 4 gun sonra kesin gorulur
Insallah canim Allah raziolsuncanım adetim bugün bitiyor yarın mübarek kandil günü sana bol bol dua edip o esmayı okuyacağım bebeğin için de
Keske dr lar da sizin kadar tatlı dilli olsaydicanım kötü düşünme bebeğinin senle olduğunu düşün hep moralini bozma
Bugun 5+6 yiz canim aslinda evet erken ama doktorun uslubu sanki illa duymamiz lazimmis gibi olunca cok agladim o panikle .foruma gelince rahatladimcanim yerlesme kanamasidir. Sıkma canını. Kuzenimin 7 ay oldu kanaması ama saglıkla kucagına aldı bebeğini. Kalp atısını duyman için erken ben 6+5 oldum daha duymadık. Cuma gidecem. Gec olabilirmiş. Sen kacıncı haftanda baktırdın kalp atısına?
Canım canım 5+6 erken değil mi benimki 6+3 tek duyulmuş tu ki doktorda çok uğraşmıştı.bence durumunu anlattiysan onlarda en kötüsünü söylüyorlar sıkma sakın canınıKeseyi de betadan 2 gun sonra gördük canim insallah
Insallah canim Allah raziolsun
Keske dr lar da sizin kadar tatlı dilli olsaydi
Bugun 5+6 yiz canim aslinda evet erken ama doktorun uslubu sanki illa duymamiz lazimmis gibi olunca cok agladim o panikle .foruma gelince rahatladim
Evet canim maalesef oyle su hasari soyledigime pisman oldum her seyi onun ustune kurguluyorlarCanım canım 5+6 erken değil mi benimki 6+3 tek duyulmuş tu ki doktorda çok uğraşmıştı.bence durumunu anlattiysan onlarda en kötüsünü söylüyorlar sıkma sakın canını
Canım dualrim seninle korkma inşallah bebişine hiç birşey olmaz.Rabbim sana bağışlasın inşallah sağ salim kucağına da alırsınKizlar kanamam var dualarinizi bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.insallah bı dahaki ay bebislerimiz gelir :)Kızlarrr regl oldum malesef şimdi kadın dogumcudan randevu alcam yumurtlama takibi mi ne klomen falan kullandırıyormuş rehlnin kaçıncı günü gitmem gerek yarın gitsem olur mu
Canım bence kafandan at sen şu hasar işini Allah bebeğine ömür verdikten sonra ne morfoloji ne hasar hiç birşey yapamaz sen kalbini Allah'a bırak insallah hiç birşey olmayacak doktorlarda acimasiz oluyorEvet canim maalesef oyle su hasari soyledigime pisman oldum her seyi onun ustune kurguluyorlar
İnşallah cnmmHakkında hayırlısı olsun canım inşallah.insallah bı dahaki ay bebislerimiz gelir :)
Amin canım hayırlı kandiller herkese..Rabbim hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallahKızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah herkesin kalbindeki hayırlı duaları kabul etsin. Hepimize hayırlı,sağlıklı, laf anlayan söz dinleyen evlatlar nasip etsin. Hamilelerinde yavrularını sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin. Dua edelim birbirimize inş.![]()
Hayırlı kandiller inşallah Rabbim gönlümüzdeki tüm duaları hayırlısıyla kabul eder.aynen dua edelim birbirimize:)Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah herkesin kalbindeki hayırlı duaları kabul etsin. Hepimize hayırlı,sağlıklı, laf anlayan söz dinleyen evlatlar nasip etsin. Hamilelerinde yavrularını sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin. Dua edelim birbirimize inş.![]()
Amin canım inşallahKızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah herkesin kalbindeki hayırlı duaları kabul etsin. Hepimize hayırlı,sağlıklı, laf anlayan söz dinleyen evlatlar nasip etsin. Hamilelerinde yavrularını sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin. Dua edelim birbirimize inş.![]()