Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlarrr regl oldum malesef şimdi kadın dogumcudan randevu alcam yumurtlama takibi mi ne klomen falan kullandırıyormuş rehlnin kaçıncı günü gitmem gerek yarın gitsem olur mu
3.yada 5. Gün gitmelisin Cnm. Bu ay değilde diğer ay bende gidicem inş. Eşimde lökosit oranı yüksek ve prolaktin yüksek onları hakkedelim de gidicem bende yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullanıcam

3.yada 5. Gün gitmelisin Cnm. Bu ay değilde diğer ay bende gidicem inş. Eşimde lökosit oranı yüksek ve prolaktin yüksek onları hakkedelim de gidicem bende yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullanıcam
0 zaman perşembe günü gideyim doktordan tam olarak ne istiycem ne diycem yani cnm yumurta takibi için mi geldim diycem

O iğne cok etkili bizim komsuda sürekli vuruldu yaaa acaba ücretsiz izin yada heyet alsan mı bi kaç ay yatsan evde
Canim sahah gittik de a kendi dr umun gelmesine yarim saat vardi bekledik igneden sonra kanamam durdu insallah tekrarlamaz.Bir hafta rapor yazcakti ben evde durdukca kafamda kurar psikolojim bozulur diye istemedim 1 gun yazdırdım duruma gore tekrar rapor yazabilir o sorun degil de alttan kalp atisini duyamadim dedi ona cok uzuldum

Canim sahah gittik de a kendi dr umun gelmesine yarim saat vardi bekledik igneden sonra kanamam durdu insallah tekrarlamaz.Bir hafta rapor yazcakti ben evde durdukca kafamda kurar psikolojim bozulur diye istemedim 1 gun yazdırdım duruma gore tekrar rapor yazabilir o sorun degil de alttan kalp atisini duyamadim dedi ona cok uzuldum
CNm çok geçmiş olsun inş öyle birşey olmaz aklına kötü şeyler getirme lütfen. 100 tane okuyorum ben senin için.

Çok saol cnm idrara sıkışık falan mı gitcem yani dikkat etmem gereken bişey var mı acaba
Alttan bakar cnm sıkışık olmasanda olur. Karından baktırmak için sıkışık olmak gerekiyor. Ama genel bi baktır kendine de. Sıkışık olmana gerek yok

Ya ama bu haftalar önemli okul cok yorucu yat 1 hafta evde en azından bak bizim okuldaki bi arkadas kanama olduktan sonra okula hiç gelmedi bebeği sağlıkla doğdu düşün bunu kesinlikle.ben bi kalabilsen nöbetten falan çıkıcam onun planını bile yaptım Allah nasip ederse tabi cnm

Canim hcg ni en son ne zaman olcturdun kacti? Sen bana bi soyle ona gore bisey dicem

Ya ama bu haftalar önemli okul cok yorucu yat 1 hafta evde en azından bak bizim okuldaki bi arkadas kanama olduktan sonra okula hiç gelmedi bebeği sağlıkla doğdu düşün bunu kesinlikle.ben bi kalabilsen nöbetten falan çıkıcam onun planını bile yaptım Allah nasip ederse tabi cnm
Canim annem burda olsa rapor dusunurum de evde yatsam iyice yemeden icmeden kesilirim insan yüzü görmeye görmeye artik esim de aksam 10 da evde olcak kursu basladi .Yalnızken cok strese giriyorum .Partnerimle konuşacagim ogrencimin bir tanesi cok agir itme davranisi var onla o ilgilensin digeri benim icin tehlike olusturmaz stajyerim de var otururum ama yönlendirme yaparim cocuklari da dusunuyorum cunku tek ozel egitimci benim ben oyle rapor alsam onlar geriler Bi tanesi 2.grup sesleri okumaya basladi

gercek balıgın tası bitki değil.

Bende macun malzemelerinin bir kısmı var. Hatayda olanlara verebilirim. Ben de iskenderundayım.
evet canim gercek baligin tasi. Bende balikcidan almistim. Bitki dedigim gilaburu bitkisi kayseride yetisiyor. O baska bisey yani. Afilim92 Afilim92 canim Allah yardimcin olsun ne olur stres yapma konus bebeginle insallah hicbisey olmaz.
zeynepppppppp zeynepppppppp canim devlete mi gittiniz yumurta takibi icin ozele mi?bizim durumumuzda olanlar icin yapiliyor mu? Spermler az ya ondan yani canim?

evet canim gercek baligin tasi. Bende balikcidan almistim. Bitki dedigim gilaburu bitkisi kayseride yetisiyor. O baska bisey yani. Afilim92 Afilim92 canim Allah yardimcin olsun ne olur stres yapma konus bebeginle insallah hicbisey olmaz.
zeynepppppppp zeynepppppppp canim devlete mi gittiniz yumurta takibi icin ozele mi?bizim durumumuzda olanlar icin yapiliyor mu? Spermler az ya ondan yani canim?
Özelde yaptırıyordum ben. Yaparlar cnm.

Canım ya keşke 1hafta rapor alsaydın yatsaydin evde

Back