Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada demir dikeniyle çoban çökerten aynı şey galiba?

Kızlar ovulasyon testi böyle silik cıktı. Yapanınız vardır. Yumurtlama baslamısmıdır.

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-30-08-04-10-888.jpeg
    Screenshot_2017-11-30-08-04-10-888.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın kızlar..bi şey sorcam size..benim normalde döngüme göre 25 kasımda adet olacaktım ama bu ay yumurtlama 3-4 gün geç oldu..o yüzden 29unda olurum diye düşündüm..hala gelen giden bi şey yok..en son salı günüydü sanırım test yaptım negatifti. Öyle bi belirtim filan da yok sadece göğüs hassasiyetim var..test yapmaya korkuyorum ama neler oluyo neden olamadım adet merak ediyorum

Günaydın kızlar..bi şey sorcam size..benim normalde döngüme göre 25 kasımda adet olacaktım ama bu ay yumurtlama 3-4 gün geç oldu..o yüzden 29unda olurum diye düşündüm..hala gelen giden bi şey yok..en son salı günüydü sanırım test yaptım negatifti. Öyle bi belirtim filan da yok sadece göğüs hassasiyetim var..test yapmaya korkuyorum ama neler oluyo neden olamadım adet merak ediyorum
Predictor marka test alip yapabilirsin varsa kesinlikle çıkar. Mevsim geçişlerinde adet gecikmesi olabilir bir de bebek düşüncesi olan kisilerde stresten olabiliyor. Insallah hamilesinizdir

Predictor marka test alip yapabilirsin varsa kesinlikle çıkar. Mevsim geçişlerinde adet gecikmesi olabilir bir de bebek düşüncesi olan kisilerde stresten olabiliyor. Insallah hamilesinizdir
Çıkmadı canım yaa az önce yaptım olsa çıkardı heralde silik de olsa günüm geçti çünkü.. dediğin gibi stresten gecikti sanırım :(

Hadi ya hayırlısı olsun canım Allah büyük insalalh bu ay hepimiz hamiş kalırız

CNm üzülme inş bi sonraki ay olur. Siz tekrar test verdiniz mi? Bizim bir ay oldu test yapalı. Merak içerisindeyim acaba durumumuz nasıl? Önümüzdeki hafta gidecek eşim teste inş ?
sagolun kizlar. Her ne kadar umudum yok desemde demekki bi yerlerde umut kirintisi varmiski uzulmedim desem yalan olur. Allah nasip etmedi ne kadar uzulsem bos. Insallah bir gun ol der ve olur... Rabbim buyuk.
Daha ornek vermedik. Iki ay sonra verin dedi kaan aydos. Ama bende merak icindeyim. Ne alemde diye. Insallah duzelme vardir. Esim kitir kitir havuclari bosuna yemiyordur insallah. Ne kadar olduguna bakip sotleyecwgim canim

16 ekimde vermisiz 1.5 ay olmus.
Araligin ortasinda yine test vercez bakalim onsallah duzelmistir degerlerimiz

sagolun kizlar. Her ne kadar umudum yok desemde demekki bi yerlerde umut kirintisi varmiski uzulmedim desem yalan olur. Allah nasip etmedi ne kadar uzulsem bos. Insallah bir gun ol der ve olur... Rabbim buyuk.
Daha ornek vermedik. Iki ay sonra verin dedi kaan aydos. Ama bende merak icindeyim. Ne alemde diye. Insallah duzelme vardir. Esim kitir kitir havuclari bosuna yemiyordur insallah. Ne kadar olduguna bakip sotleyecwgim canim
Allah büyük canm anlıyorum seni bende aynen öyle bı umut her ay bekliyorum ama hüsran bir gün inşallah hepimizin yüzü gülecek inşallah gobuslerimiz dolacak bunca dualar boşa değil Rabbim kabul edecek elbet

Sali aksami 6 senedir gormedigim universiteden arkadaslarim gelip bende kaldilar
Nasil mutlu oldum anlatamam
Dunde onlar gitti ben baska bi arkadasimi gormeye gittim sohbet ettik konustuk
Bugun yine iki arkadasa gittim hep disardayim kendimi oyalamaya calisiyorum
Tum bu saydigim arkadaslarin cocuklari var :(

Sali aksami 6 senedir gormedigim universiteden arkadaslarim gelip bende kaldilar
Nasil mutlu oldum anlatamam
Dunde onlar gitti ben baska bi arkadasimi gormeye gittim sohbet ettik konustuk
Bugun yine iki arkadasa gittim hep disardayim kendimi oyalamaya calisiyorum
Tum bu saydigim arkadaslarin cocuklari var :KK43:
Bir gün bizde çocuklarımızla gidecez arkadaşlarımıza inşallah

Back