Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı kandiller canlar Rabbim içimizden geçipte dilimize dökemediğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. AMİN

Demirdikeni kapsül bu ay kullanmaya başladık canım doktor verdi. Tahlil yaptırdığımızda muhakakkak yazarım buraya.
Evt tahlil sonuclarımızı yazalım bencede fayda olan olursa diğer arkadaslarda belki kullanır.mesela biz solgar takviyelerine başladık artış olursa kesin paylaşcam

Kızlar eşime her gün havuc suyu sıkıyordum. Bugün tesadüfen gördüm. Böbreklerde sorun yapıyormuş fazla havuc suyu. Zorlanıyormuş böbrekler. Bir sıkıntı varsa nüksedebiliyormuş. Eşim de kum dökme başladı ya. Aklıma takıldı. Bende haftada birr vereyim diyorum artık havuc suyunu

Kızlar eşime her gün havuc suyu sıkıyordum. Bugün tesadüfen gördüm. Böbreklerde sorun yapıyormuş fazla havuc suyu. Zorlanıyormuş böbrekler. Bir sıkıntı varsa nüksedebiliyormuş. Eşim de kum dökme başladı ya. Aklıma takıldı. Bende haftada birr vereyim diyorum artık havuc suyunu
Ben burda cok yazdim esinize her gun havuc suyu icirmeyin diye demek ki denk gelmemissin canim ayrica seker orani cok yuksek haftada 2 3 kez yapman daha iyi olur Gecmis olsun ;)

Ama hızda gercekten cok etkili ben inanıyorum bizim %10 artırdı ileri hızı cnm

Kizlar affiniza siginarak bir sey sorabilir miyim?
Ayip geliyor ama sormak zorundayim. Sizde de iliski sonrasi spermler disari cikiyor mu? Bende sag tupum tikali oldugu icin mi cikiyor acaba?

Ayip geliyor ama sormak zorundayim. Sizde de iliski sonrasi spermler disari cikiyor mu? Bende sag tupum tikali oldugu icin mi cikiyor acaba?
Tüplerimde tıkanıklık var mı bilmiyorum. Ama evet bende de aynı durum var :olamaz: Bir ara bende endişelenmiştim araştırdım normal bir durummuş.

Oluyor canım hatta ben tüp bebek yaptırdigim zaman doktoruma sordum.gulerek dedi ki içinde mı depolayacaksin fazla olanı dışarı atıyor vücut dedi zaten bı tane sperm yetiyor dedi ;-)

Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlat versin inşallah,hep birlikte görelim inşallah o günleri.kizlar ben hergun bir bardak suya Meryem suresi okuyup üfleyecegim içeceğim 41gun bunu yapacagim

Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlat versin inşallah,hep birlikte görelim inşallah o günleri.kizlar ben hergun bir bardak suya Meryem suresi okuyup üfleyecegim içeceğim 41gun bunu yapacagim
Annem okudu ben de o suyu ictim ;)

Back