ben bolca koymustum keciboynuzu ozuTmm CNN öyle yapalım o zaman.
2 ay kadar kullandık canmAyyy o zmn süper bi artış olmus ne kadar kullandınız o dönem o artış olsu cnm
Gingseng kök olan demi gerçekten çok pahalı o.insallah şifa olur canımEki Görüntüle 2072666 Günaydın kızlar
Malzemeler alındı. Ceviz ve fıstık evde var onları da ekliycem. Ben ekstradan A Alevce7 nin macun tarifine ginseng de aldım 26 gr onu da ekliycem. Buarada gingsengin kilosu 1000 tl miş. Keçi boynuzu pekmezi de el yapımı 300 gr aldık. Tarifte 50 gr koyun diyor 300 gr koysak sorun olur mu acaba ? İnş şifa olur
balik tasi,kayseride yetisen ama aktarlarda da olan gilaburu bitkisi, avokado yapragi,hoplayip ziplamak
esim iskenderunlu canim
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. Biz yine acildeyiz. Böbreklerde kum ne zormuş. Eşim mahvoldu. Varmı bildiğiniz önereceğiniz bir şeyler
Söyleyim canımGeçmiş olsun
Geçen yaz arkadaşım dökmüştü bol miktarda
Yoğurdun suyundan tüketiyordu sürekli
Canım inşallah bir şey olmazKizlar kanamam var dualarinizi bekliyorum
Knaman çok mu yoksa lekelenme mi canım ?Canım inşallah bir şey olmaz
Kizlar kanamam var dualarinizi bekliyorum
Canım inşallah birsey olmayacakKizlar kanamam var dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun arkadaşımKizlar kanamam var dualarinizi bekliyorum
Canim Allahin izniyle bisey olmaz bebek yerlesiyodur iyice. Profestsn igne yaptir istersen doktora danisipKizlar kanamam var dualarinizi bekliyorum
Igne yapildi canim progestani da 200 e cikardi insallah benimle kalir bebeğimCanim Allahin izniyle bisey olmaz bebek yerlesiyodur iyice. Profestsn igne yaptir istersen doktora danisip
İnşallahh cnmIgne yapildi canim progestani da 200 e cikardi insallah benimle kalir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?