Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende surekli bi seyler yapiyorum yarin yatili misafirim var bi yandan evi topla bi yandan yemek yap sagolsun esim yardimci oldu. Ev zaten temizdi yemeklerinde cogunu hallettim sayilir. Bende nobetciydim ve 8 saat dersim vardi yorgunluktan öldüm. Topiktekilerde baya kaynatmis bugun aferin size

Kesinlikle katiliyorum. Burasi bana cok iyi geldi. Insallah hepimiz hamilelik haberlerini paylasiriz. Burda meleklerimizin gaz sancilarini anlatip bu yasadiklarimiza guleriz
ya bebeklerimiz oluncada birakmayalim birbirimize akillar verelim dis cikarma, gaz cikarma, 2yaş sendromu gibi konularda da yardimci olalim

Bu topik yüZünden hep uykusuz kalıom sabah sürünerek kalkıyorum 7 de. Azmettim bugün geç yatmıcam.öptm hepinizi

Kesinlikle katiliyorum. Hic hic kopmayalim. Cok sevdim burayi ve sizi

Ah canım benim inşallah o günleri de görürüz

Günaydın kızlar. Biz yine acildeyiz. Böbreklerde kum ne zormuş. Eşim mahvoldu. Varmı bildiğiniz önereceğiniz bir şeyler
günaydın canım geçmiş olsun o illeti çok iyi bilirim ara ara ben de yaşıyorum serum takıp gönderiyorlar eşin ayaklarını sıcak tutsun ve bol su içsin zaman alıyor kum dökmek Allah yardımcınız olsun

Amin canım inşallah en yakın zamanda şifa bulur. Araştırma hastanesine gitti bugün inşallah en yakın zamanda çözülür

Günaydın kızlar. Biz yine acildeyiz. Böbreklerde kum ne zormuş. Eşim mahvoldu. Varmı bildiğiniz önereceğiniz bir şeyler
günaydın canım geçmiş olsun. Balık taşı varmış bilmem duydun mu hiç. O çok iyi geliyormuş. Eşim tam olarak biliyor uyansın bilgi alacam ondan.

Günaydın kızlar
Malzemeler alındı. Ceviz ve fıstık evde var onları da ekliycem. Ben ekstradan A Alevce7 nin macun tarifine ginseng de aldım 26 gr onu da ekliycem. Buarada gingsengin kilosu 1000 tl miş. Keçi boynuzu pekmezi de el yapımı 300 gr aldık. Tarifte 50 gr koyun diyor 300 gr koysak sorun olur mu acaba ? İnş şifa olur

canım herşeyin ölçüsü var 50 gr koyun siz geri kalanını sabah aksam 1 kasık içsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…