- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Çünkü kullanılarak vitamiblerde antioksidan oluyormuş ve hasarı düşürüyor Muş.. inşallah bizimde düşer aralığın sonuna bizde hasar testi yapacağız bakalım ne olmuşDusmese hamile kalamazdım zaten sebebi oymus baktirmadik spermiyogram arti hasara 250 300 tl istiyorlar gecen yıl marttan beri tedavi hasar icin de 2 kutu emodex
Antikoksidan iceren meyvelerden yedir esine canim sonunda goreceksin bu emekler bosa gitmeyecekÇünkü kullanılarak vitamiblerde antioksidan oluyormuş ve hasarı düşürüyor Muş.. inşallah bizimde düşer aralığın sonuna bizde hasar testi yapacağız bakalım ne olmuş
İnşallah canimAntikoksidan iceren meyvelerden yedir esine canim sonunda goreceksin bu emekler bosa gitmeyecek
Biz haftaya gidiyoruz istanbulaaaaaa bakalim ne oldu sonuçİnşallah canim
Besttttim valla bende heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırızBiz haftaya gidiyoruz istanbulaaaaaa bakalim ne oldu sonuç
Insallah canimmmmBesttttim valla bende heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırız
Bende kullandim 3-4 ay amaPreseed diye bir jel canım spermleri öldürmeden rahme ulaşmasını sağlıyormuş
Biliyorum cnm kullandim bendePreseed jel forumda aratirsan popüler bir topigi var
Cıkıo aynı örnektearkadaş bakılmıyor dedi ama çıkıyo demi ya
Sayı toplamda mı 32 milyondu yoksa ml de mi oldu canımSayı 32 milyon ileri hareket%60 olmuştu ilk defa böyle bir sayı gördük
Ha yok canim ya ayni seyBiliyorum cnm kullandim bende
Farkli bisey daha vardir diye sormustum ama
Sayınız muhtesem sizin maşallah hıZda öyle yani tek sorun baş degilmi cnm ?Kızlar ağustos 22de kaan aydos ile tedaviye başladık. Sonucları suan böyle olmus. Sperm sayısı ve hızı eskisiyle yakın. Baş anomalisi artmış eskiye göre baya
Yani canm sen 10.aydaki sonuçlamı hamile kaldın?7.aydaki testte ml de 12 milyon sperm toplam hareket %25 10.aydaki testte ml de 9 milyon toplam hareket %45
*son testte daha iyi cikmasi lazımdı ama esim test vermeden once tup bebek dr u ile gorusme yaptik normal yolla mi asla gittikce düşüyor olan spermler de elden gidiyor diye yikti gecti esimin moralini ben o gun de buraya yazmistim dr a bas kaldirdim inanmiyorum imkansiz diye bir sey yok o kadar ilac bosuna degil diye ...Ama esim cok kotu bir moralle test verdi muhtemelen o etkiledi degilse daha iyi cikacakti .Hatta nasilsa olmayacak test vermeyelim diye cikiyordu ben itiraz ettim. Sayıya takilmayin onemli olan gerçekten kalite hiz dna hasari varsa düşünce illa ki duzelir degerler
Son testin güvenilirliğine inanmiyorum o merkezde degerler dusuk cikiyor 2 kez daha orda yaptirmistik 3 4 kez de baska yerde yaptırdık degeri düşük tutuyorlar gibi tup bebege yonlendirmek icin referans araliklari da yuksekYani canm sen 10.aydaki sonuçlamı hamile kaldın?
Amin canim benim cok sagol. Darisi basiniza.İnsallah sifa olur size.
Kesinlikle katiliyorum. Burasi bana cok iyi geldi. Insallah hepimiz hamilelik haberlerini paylasiriz. Burda meleklerimizin gaz sancilarini anlatip bu yasadiklarimiza gulerizKendimi işe verdim yorulmaktan bebek falan düşünemiyorum bugün bahçede nöbetçiydim ve full dersim vardı dondum ve cok yoruldum ancak aksam oturabilince içime bebek acısı düşüyor kızlar ne alemde die siZe bakmaya geliyorum.ama hepiniz bana ümit veriyorsunuz hele hamile haberleri aldıkça.iyi ki bu topik var kızlar
Aynen bir de dna hasarı var tabiSayınız muhtesem sizin maşallah hıZda öyle yani tek sorun baş degilmi cnm ?
hayirli olsun gebeligin İNŞALLAH. sizin sorun neydi?kaç ay tedavi gördünüz?Dusmese hamile kalamazdım zaten sebebi oymus baktirmadik spermiyogram arti hasara 250 300 tl istiyorlar gecen yıl marttan beri tedavi hasar icin de 2 kutu emodex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?