Allah yardımcımız olsun valla işimiz zorCünkü bi başarısız aşılamam var ve bende hicbir sıkıntı yoktu eşimi araştırdı zeynepkamil ve orda morfoloji kötüyken aşılama tutmaz tüpbebek yapmalısınız dediler
Bizim morfoloji de 1 2 arasi degisiyordu yani sayimdan kaynakli buyuk ihtimal degismez de relax olunEe çözüm yok normal yolla çocuk sahibi olamazmıyız yani morfolojisi bozuk olanlar töbe ya
Ya sizin sayınız kaçtı ogünde sormuştum ama hatırlıyor musunuzBizim morfoloji de 1 2 arasi degisiyordu yani sayimdan kaynakli buyuk ihtimal degismez de relax olun
600tl de çokmuş canım ya kaç aylık kullanimiGeçen eşimle gittik sorduk iki macun önerdi çok müşterim var hep gebe kaldılar dedi adam baya bilgili konuştu etkiledi beni baya 600 tl dedi macunlara. Eşim yok dedi Kaan hoca kullanma dedi diye almadı. Her ay bu ilaçlara dünya para veriyoruz bide macun çıkarma başıma dedieşim olmasaydı kesin alırdım ben.
Yemekten sonra bakayim kuzum sayisal degerleri hic hatirlamam :)Ya sizin sayınız kaçtı ogünde sormuştum ama hatırlıyor musunuz
Tamam cnm bakta yazıver bi zahhmet ayrıca düzende mi vermiştinizYemekten sonra bakayim kuzum sayisal degerleri hic hatirlamam :)
Aslinda morfolojisi bozuk olanlar ilerleyemiyor mantıken hızlıysa iyi oluyo filan ben boyle bir cikarimda bulunuyorumAfilim92 canım ben bu morfoloji olayını tam anlayamıyorum galiba. Şimdi bizim sonuçlarda %61 abnormal sperm var. Bu %39’u normal demek oluyor. Oran olarak iyi mi yani?
Normalde ben Anadolu Yakasında oturuyorum Memorial Avrupa yakasında bi yakınım gitti ön görüşme için muayene ücreti bile almışlar 450 tl. Gerçi ben bunu da göze almıştım memorial a gittiğimde onu da verecektim yani. Burada forumda yazılanlardan okuduğum kadarıyla hem memorial hem bahçeci memorial arasında karar kıldım. Çünkü arkadaşların yorumuna göre embriyologlar çok iyiymiş. Aynı zamanda herkesi sürekli bilgilendiriyorlarmış. Bende gittim geçen hafta görüşmeye Şişli Memorial a ta Sancaktepe den Şişli ye. Ama inan zerre pişman olmadım. Doktor çok gerçekçi konuştu bizimle. Beni muayene falan etti detaylı bir şekilde. Ücret falanda almadılar. Yani ben o hastanede ticari bir kaygı göremedim. O yüzden hastaneye karşı bir güven oluştu. Ayrıca labortuvalrı dünya da sadece 18 hastanede bulunan bi kalite belgesine falan sahipmiş.Memorialle bahceci arasında kaldım bahceciyle yaz basında gidip görüsmüstüm kaydım var oyüzden bi tık daha yakınım ama lab olarak en sağlamına ihtiyacımız var
Canımya bu değerler e göre bence senin işinde sorun yok morfoloji %4ama bence o bile iyi DNA hasarı yoksa gayet iyi sonuclarinizKızlar ağustos 22de kaan aydos ile tedaviye başladık. Sonucları suan böyle olmus. Sperm sayısı ve hızı eskisiyle yakın. Baş anomalisi artmış eskiye göre baya
Maalesef yüzde 38 de hasar vardı. Suan kac oldu onun sonucu daha cıkmadı bilmiyorum agustosta hasar yüzde 38diCanımya bu değerler e göre bence senin işinde sorun yok morfoloji %4ama bence o bile iyi DNA hasarı yoksa gayet iyi sonuclariniz
Aynenn al bendende o kadarrSadece 1 tanecik sperme ihtiyaç varken bu milyonlar niye işimizi görmüyor. Allahım hikmetinden sual olunmaz ama bazen fenalık geliyor bu hesaplardan
Sanki yatıp kalkıp onu düşündüğü müz den de olabilir.ben hiç kafama takmadığm bir ayda hamile kaldım ilişkide yumurtlama döneminde 2 kez olmuştu.onu bile aslında hesaplamamistim kafanın rahat olması lazimSadece 1 tanecik sperme ihtiyaç varken bu milyonlar niye işimizi görmüyor. Allahım hikmetinden sual olunmaz ama bazen fenalık geliyor bu hesaplardan
Klomen kullandınız mı canımMaalesef yüzde 38 de hasar vardı. Suan kac oldu onun sonucu daha cıkmadı bilmiyorum agustosta hasar yüzde 38di
Doğrudur. Ama kafadan atması çok zorSanki yatıp kalkıp onu düşündüğü müz den de olabilir.ben hiç kafama takmadığm bir ayda hamile kaldım ilişkide yumurtlama döneminde 2 kez olmuştu.onu bile aslında hesaplamamistim kafanın rahat olması lazim
Soerm Test sonucu çok güzel ama morfoloji sorununuz var. Dr morfoloji için ne dedi. Bizden neden morfolojik tarama istemedi ki ? Sperm DNA hasar testi istedi sadece. Ceviz iyiymiş morfoloji için cnmKızlar ağustos 22de kaan aydos ile tedaviye başladık. Sonucları suan böyle olmus. Sperm sayısı ve hızı eskisiyle yakın. Baş anomalisi artmış eskiye göre baya
2 aylık cnm600tl de çokmuş canım ya kaç aylık kullanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?